Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.063
- Πόντοι
- 441
Ο κομπλεξικός κολλημένος που χάθηκε;
Στο δωμάτιο του;
Στο δωμάτιο του;
Καλησπέρα...νομίζω πάνω στην σύγχυση σου δεν διάβασες καλά τι γράφει η εγώ έχω καταλάβει λάθος. Μιλάει ότι η πράξη έγινε σε παιδικό δωμάτιο. Όχι με παρουσία παιδιού αλλά σε παιδικό δωμάτιο.Λοιπόν εδώ χαβαλές ΤΕΛΟΣ!
Υπονοούμενα περί κακοποίησης παιδιών!!!
Ραντεβού σε παιδικό δωμάτιο παρουσία παιδιού;;;
Δεν είναι δικιά μου δουλειά να απαντήσω αλλά των αρχών. Έχω σε screen shots όλο το topic και θα τα καταθέσω ΕΠΩΝΥΜΟΣ στην αστυνομία (Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής)
Αν θα το ερευνήσουν ή όχι είναι θέμα τις αστυνομίας και τις εισαγγελίας, αν δηλαδή αυτές οι ενδείξεις αρκούν για άνοιγμα φακέλου και στην συνέχεια την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.
Και κάποιοι να ξέρουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν κοιτάνε την δουλειά τους φοβούμενοι μην φάνε το κεφάλι τους σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Έχω κάνει και στο περελθόν καταγγελία (δεν αφορούσε παιδιά) για θέμα που είχε υποπέσει στην αντίληψή μου, που μάλιστα προχώρησε και είχε σχετική δημοσιότητα. Τότε με απειλούσαν κάτι νταβατζήδες αλλά αυτοί ξέρουν πολύ καλά τη πήρανε στο τέλος.
Καλησπέρα...νομίζω πάνω στην σύγχυση σου δεν διάβασες καλά τι γράφει η εγώ έχω καταλάβει λάθος. Μιλάει ότι η πράξη έγινε σε παιδικό δωμάτιο. Όχι με παρουσία παιδιού αλλά σε παιδικό δωμάτιο.
με αφορμη το σχολιο σου, να προσθεσω οτι, γενικα, τα γραπτα της συγκεκριμενης κοπελας ειναι απο τα πιο καλογραμμενα και με πολυ καλο συντακτικο. το συγκεκριμενο μηνυμα, οπως εγραψε και ο Βασιλης παραπανω δεν αναφερει πουθενα την παρουσια παιδιου, παρα μονο για παιδικο δωματιοέχετε μπλέξει τα μπούτια σας
Γιατί δεν πας εσυ Ρομπεν των δασών μου π πετάς συνέχεια εξυπνάδες να το ελέγξεις;;;αν τους μιλήσεις και έτσι όπως μιλάς εδώ μέσα θα βγάλεις άκρη πιστεύω …είσαι γατονι εσυ σε βλέπω φυσάς!!!!!!Ο κ. @karnezis προφανώς το συνδύασε με την αναφορά που έγινε μετέπειτα σε κακοποίηση ανηλίκου.
Κατά τα άλλα και από μόνη της η αναφορά της συνεύρεσης σε παιδικό δωμάτιο, θα μπορούσε κάλλιστα να ερμηνευτεί ότι ο πελάτης (ενήλικος υποθέτω), έμενε ακόμα με τους γονείς του, και την οδήγησε στο δικό του δωμάτιο (πρώην παιδικό).
Εγώ προσωπικά, αυτό κατάλαβα.
Εφόσον όμως ακολούθησε αναφορά σε κακοποίηση, και μάλιστα ανηλίκου, πρέπει (και αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο) να ξεκαθαριστεί.
Γιατί δεν πας εσυ Ράμπο μου π πετάς συνέχεια εξυπνάδες να το ελέγξεις;;;αν τους μιλήσεις και έτσι όπως μιλάς εδώ μέσα θα βγάλεις άκρη πιστεύω …είσαι γατονι εσυ σε βλέπω φυσάς!!!!!!
Να και κάτι λογικό και άνθρωπινο….με αφορμη το σχολιο σου, να προσθεσω οτι, γενικα, τα γραπτα της συγκεκριμενης κοπελας ειναι απο τα πιο καλογραμμενα και με πολυ καλο συντακτικο. το συγκεκριμενο μηνυμα, οπως εγραψε και ο Βασιλης παραπανω δεν αναφερει πουθενα την παρουσια παιδιου, παρα μονο για παιδικο δωματιο
μα... τα γραφει ξεκαθαρα !!!Να και κάτι λογικό και άνθρωπινο….
Πρέπει να έχεις σαλέψει δεν εξηγείται…ο Αλεξ αυτός π γράφει είναι σίγουρα μλκς με περικεφαλαία….αλλο το ένα και άλλο το άλλο….η κοπέλα είναι πανέξυπνη και σωστή…θα είχε κάνει κάτι αυτή αν ίσχυαν όλα αυτά…έλα στα συγκαλα σου σταματά συνέχεια να πετάγεσαι παντού και όλα θα πάνε καλαΚαλή η ειρωνεία!
Δεν νομίζω όμως ότι χωράει σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως η κακοποίηση ανηλίκων ή η παιδική πορνογραφία.
μα... τα γραφει ξεκαθαρα !!!
και η αναφορα στην κακοποιηση ειναι παλι ξεκαθαρη, και μιλωντας σε γενικο πλαισιο και οχι με ή για τον συγκριμενο
πελατη της !
Αυτο λέω και εγώ ρε φίλε…πολύ σαλιάρισμα…πολλές εξυπνάδες π για μένα είναι μαλακιες άπειρες πολύ μπλα μπλα και η κοπέλα να πρέπει να βλέπει όλα αυτά…ποσό μλκς ρε συΚάνετε το νήμα μπουρδέλο και μετά αναρωτιόμαστε γιατί κάποιες κοπέλες προτιμούν να δουλεύουν σε κλειστό κύκλο...
Πρέπει να έχεις σαλέψει δεν εξηγείται…ο Αλεξ αυτός π γράφει είναι σίγουρα μλκς με περικεφαλαία….αλλο το ένα και άλλο το άλλο….η κοπέλα είναι πανέξυπνη και σωστή…θα είχε κάνει κάτι αυτή αν ίσχυαν όλα αυτά…έλα στα συγκαλα σου σταματά συνέχεια να πετάγεσαι παντού και όλα θα πάνε καλα
Ρε τρελιαρη αυτή πρώτη το ανέφερε….τι είσαι ο Πουαρό;;;άραξε και έχει και ζέστη….δεν είσαι για να κανείς το ντετέκτιβ τωραΑκριβώς επειδή είναι πανέξυπνη και σωστή με παραξένεψε το συγκεκριμένο παράδειγμα που χρησιμοποίησε.
Όπως έγραψα και πιο πάνω, ας αφήσουμε την ίδια να απαντήσει.
Ρε τρελιαρη αυτή πρώτη το ανέφερε….τι είσαι ο Πουαρό;;;άραξε και έχει και ζέστη….δεν είσαι για να κανείς το ντετέκτιβ τωρα
είναι ξεκάθαρο τι έχει γραψει φίλε απορώ τι δεν καταλαβαίνουν.με αφορμη το σχολιο σου, να προσθεσω οτι, γενικα, τα γραπτα της συγκεκριμενης κοπελας ειναι απο τα πιο καλογραμμενα και με πολυ καλο συντακτικο. το συγκεκριμενο μηνυμα, οπως εγραψε και ο Βασιλης παραπανω δεν αναφερει πουθενα την παρουσια παιδιου, παρα μονο για παιδικο δωματιο
Εγώ μιλάω λίγο και δεν ζαλίζω αρχιδια συνέχεια ούτε πετάω διάφορες εξυπνάδες τρελιαρη μου…είσαι κουραστικός στο χα ξαναπεί…πετάγεσαι συνεχώς ξαι δε σταματάς ποτέ να μιλάς…γενικά κουράζεις άπειρα σεξουλιαρη μουΟύτε εσείς είστε για να κάνετε το Λοχία υπηρεσίας και να μας βάζετε σε τάξη. Ούτως και καθώς φαίνεται δεν είμαι ο μόνος που πήρε λάθος το ρόλο του εδώ μέσα.