Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.594
- Πόντοι
- 2.046
Γαλλικά είναι....πως τα μιλατε τα ιγγλεζικα βρε σαταναδες
Γαλλικά είναι....πως τα μιλατε τα ιγγλεζικα βρε σαταναδες
Εχεις δίκιο.. στείλαμε μήνυμα και οι δυο και ουτε καν μας εχει απαντήσειΤι ιγγλέζικα. 5 γλώσσες έχουν μπλέξει και η γκόμενα δεν τους κάνει το χατήρι....
Κάποτε θα γίνει κσι αυτό μπορεί να είμαστε λίγο μπιχληδες αλλά θα τα καταφέρουμε θωρώΤι ιγγλέζικα. 5 γλώσσες έχουν μπλέξει και η γκόμενα δεν τους κάνει το χατήρι....
Απλά να κάνουμε αλλη μια προσπάθεια.Κάποτε θα γίνει κσι αυτό μπορεί να είμαστε λίγο μπιχληδες αλλά θα τα καταφέρουμε θωρώ
Γκομενα.......Κάποτε θα γίνει κσι αυτό μπορεί να είμαστε λίγο μπιχληδες αλλά θα τα καταφέρουμε θωρώ
Κορμί ποίημα και πίνακας ζωγραφικης.Credits στον φωτογράφο.. @ΚΩΣΤΑΣ 42
Κοριτσι μια ενσταση ισα ισα αυτοι ειναι που θελουν να δειχνονται αναφερομαι σε αυτους που εχουν λεφτα θελουν να σε χειραγωγουν βεβαια μην τους τσουβαλιαζουμε ολους !!!Νομίζω κανένας άνθρωπος με πλούσιες εμπειρίες και οικονομική άνεση δεν έχει ανάγκη να δειχτεί, δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία του ρε παιδί μου!
Ωραία φωτογραφίαCredits στον φωτογράφο.. @ΚΩΣΤΑΣ 42
Χρονοκαθυστέρηση, είμαστε στην season 2024...Αχαχα, ΘΕΌΣ!!!
απλα εχει διαφορα φασης π/2Χρονοκαθυστέρηση, είμαστε στην season 2024...
Καλησπέρα,
Καλό είναι να μην γραφεις σε πληθυντικό, τα γραφόμενα σου προφανώς αντικατοπτριζουν προσωπικές σου απόψεις, σεβαστές όταν γράφονται σε α' ενικό. Όταν όμως προσπαθείς να περάσεις με τον πληθυντικό ότι με τις απόψεις σου συντάσσονται και οι υπόλοιποι χάνεις την μπάλα.
Καλή Αρχή Μαρία. Καλές Δουλειές και απο μένα.. Μεγάλη Εβδομαδα του 23 θα σου στείλω μήνυμα. Μετά θα μπω Χειρουργείο... δεν το ξέρω ακόμα..θα το νιώσω όμως.. Επισης σε 20 μέρες θα σε προτείνω σε ενα φίλο μου. Δεν το ξερεις ακόμα.. Εμεις θα γνωριστούμε σε ενα χρόνο.. Τεκίλα τον λένε.. μετά θα το αλλάξει το όνομα..Σε ευχαριστώ βουνό μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ ευχαριστώ
Αυτό θα το δίνει μόνο στον μόνιμο γαμιά, ή όταν είναι ερωτευμένη....
Αχαχα.
Καπως ετσι σε κοβω να εισαι μπρο καθε φορα που ποσταρεις εδω.
Σπάω πλάκα με τα ναυάγια πυρφόρους.
Τώρα ΑΝ ανήκεις και εσύ σε αυτούς, δικό σου πρόβλημα.