AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.837
- Πόντοι
- 4.546
Έχεις inside info..?Το άλλο με τον Τοτό;
Έχεις inside info..?Το άλλο με τον Τοτό;
Κάτι μου λέει ότι δεν γυρνάει, ή θα συνεχίσει σε κλειστό κύκλο.Υπομονή παίχτες
Κάτι μου λέει ότι δεν γυρνάει, ή θα συνεχίσει σε κλειστό κύκλο.
Τελοσπαντων, ιδωμεν.
Του παραδείσου??Παίζει να κόλλησε κάνα «παράσημο»….
Του παραδείσου??
ΣΜΝ δεν νομιζω να κολλησε ποιο προσωπικο θεμα εχει κοπελα (οταν ειχαμε μιλησει τελευταια φορα αυτο μου ειχε δωσει να καταλαβω) και καλο θα ηταν να μην βγαζουμε αφθαιρετα συμπερασματαΓια το καλό της , αν είναι κάτι τέτοιιο, ελπίζω όχι κάτι σοβαρό. Πάντως την είχα προειδοποιήσει ότι η εμμονή στις καταπόσεις εγκυμονεί κινδύνους, αλλά είχε την αφέλεια της ηλικίας της να επιμένει διαφορετικά. Τέλος πάντων, μπορεί να έχει κάποιο θέμα στην προσωπική της ζωή η κοπέλα. Κανείς δεν ξέρει και μπορεί να μη το μάθουμε ποτέ. Αν επιστρέψει θα μας σερβίρει κάποια ιστορία.
Καθαρά επιστημονικά μιλώντας, τα οξέα του στομάχου, καταστρέφουν σχεδόν όλους τους ιούς, ανάμεσα τους και τους HIV 1 & HIV 2.Για το καλό της , αν είναι κάτι τέτοιιο, ελπίζω όχι κάτι σοβαρό. Πάντως την είχα προειδοποιήσει ότι η εμμονή στις καταπόσεις εγκυμονεί κινδύνους, αλλά είχε την αφέλεια της ηλικίας της να επιμένει διαφορετικά. Τέλος πάντων, μπορεί να έχει κάποιο θέμα στην προσωπική της ζωή η κοπέλα. Κανείς δεν ξέρει και μπορεί να μη το μάθουμε ποτέ. Αν επιστρέψει θα μας σερβίρει κάποια ιστορία.
ΑΝ ισχύει αυτό, παίζει να μην επιστρέψει και καθόλου.Γνώρισε τον λεφτά τον πλουσιο και μας εγραψε στο μουνι της κανονικά...Όταν τον αφήσει θα επιστρέψει παλι
ΔΕΝ υπάρχει κανένας λόγος, ούτε θέμα απολογίας.....σπανίως παίρνω θέση σε νηματα άλλων ,εφόσον γνωρίζω το κορίτσι θα γράψω αυτό ..εχει ζωή περαν φάσης ραντεβού, πολυ καλά κάνει εννοείται, όλες έχουμε, παράσημα και χαζα δεν παίζουν με την ΚΑΜΊΑ (στην σφαίρα της φαντασίας αυτα), κι επιτέλους γιατί πρεπει ν απολογηθεί στον καθένα
η Μαλβινα και η κάθε Μαλβινα όταν κρινει οτι πρεπει να κάνει ένα διαλλειμα;;!!
Καλο μεσημέρι σε όλους..
Σωματικών υγρών πιο σωστά, χαχα.Ανταλλαγή δώρων κάνουμε!
Έχεις απόλυτο δίκιο σ οτι γράφεις στο 1ο σκελος, απλα ο κύριος που ανέφερε περι παράσημα, θεωρώ ότι ο σκοπός ήταν να θίξει το κορίτσι..ξέρεις καλύτερα από εμένα ως παλιος στο σπορ κι εδώ, ότι τα" ψευδη ασχημα" ανακυκλώνονται ...ΔΕΝ υπάρχει κανένας λόγος, ούτε θέμα απολογίας.
Απλά η κοπέλα ήταν εξαιρετική στο πρόγραμμα της, πέρα από παρά πολύ όμορφη, κι λείπει σε αρκετό κόσμο.
Ελπίζω να είναι μια χαρά και να επιστρέψει, όταν και όποτε το θελήσει.
ΥΓ. Παράσημα μπορεί να τύχουν σε όλους, όσο προσεκτικοί και να είμαστε, μου έτυχε και εμένα μια φορά, στα 20+ χρόνια στο σπορ.
Ευτυχώς το κατάλαβα πολύ γρήγορα, πήγα ΆΜΕΣΑ γιατρό και με αντιβίωση και θεραπεία, έγινα σε 2-3 εβδομάδες περδικι (μιλάμε 2009 κάπου εκεί).
Αυτά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σωματικών υγρών πιο σωστά, χαχα.
Γιατί την αγαπάμε ......σπανίως παίρνω θέση σε νηματα άλλων ,εφόσον γνωρίζω το κορίτσι θα γράψω αυτό ..εχει ζωή περαν φάσης ραντεβού, πολυ καλά κάνει εννοείται, όλες έχουμε, παράσημα και χαζα δεν παίζουν με την ΚΑΜΊΑ (στην σφαίρα της φαντασίας αυτα), κι επιτέλους γιατί πρεπει ν απολογηθεί στον καθένα
η Μαλβινα και η κάθε Μαλβινα όταν κρινει οτι πρεπει να κάνει ένα διαλλειμα;;!!
Καλο μεσημέρι σε όλους..
Ναι βρε αγορι μαζί σας κι εγώ, αλλά όχι δεν θ απολογηθεί...δεν αφορά κανέναν..ενημέρωσε, αυτό φτάνει..Γιατί την αγαπάμε ..
Mην παίρνεις ολα όσα γράφουμε στα σοβαρά.Ναι βρε αγορι μαζί σας κι εγώ, αλλά όχι δεν θ απολογηθεί...δεν αφορά κανέναν..ενημέρωσε, αυτό φτάνει..
Τεσπα μην το υπερ αναλύουμε..καλη συνέχεια!