Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Φίλε ελπίζω να μην το λες σε μέναΝα σαι καλα αγαπη, ευχομαι να περνας καλα σε οτι κανεις
Φίλε ελπίζω να μην το λες σε μέναΝα σαι καλα αγαπη, ευχομαι να περνας καλα σε οτι κανεις
Χαιρετισμούς από την Αχαΐα και ελπίζω γρήγορα στις επάλξεις ….να καυλομαχησουμε …..Καλημέρα σε όλους! Έως νεωτέρας δεν θα πραγματοποιηθούν ραντεβού. Εύχομαι να έχετε μια υπέροχη μέρα, να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας!
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη.Χαιρετισμούς από την Αχαΐα και ελπίζω γρήγορα στις επάλξεις ….να καυλομαχησουμε …..
Θα δείξει, μπορεί να έχεις και δίκιο.Το χάσαμε το κορμί πατριώτη.
Φορτογκας με κοτερο;Θα δείξει, μπορεί να έχεις και δίκιο.
Που να ξέρω, ΔΕΝ έχω ιδέα.Φορτογκας με κοτερο;
για να υπάρχει τόσο μεγάλη αποχη από εκεί που είχες τους καβλαντηδες σε καθημερινή σχεδόν παιξοπουλιαση-σηκωμαρα, φαντάζομαι ότι κάτι πολύ σοβαρό σου έχει τύχει.Καλημέρα σε όλους! Έως νεωτέρας δεν θα πραγματοποιηθούν ραντεβού. Εύχομαι να έχετε μια υπέροχη μέρα, να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας!
ΔΕΝ ισχύει.για να υπάρχει τόσο μεγάλη αποχη από εκεί που είχες τους καβλαντηδες σε καθημερινή σχεδόν παιξοπουλιαση-σηκωμαρα,
Σε κάθε περίπτωση της ευχόμαστε από καρδιάς τα καλύτερα.οπως και να'χει, εύχομαι να περάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να επανέλθεις στα κανονικά σου μονοπάτια.
μα αυτό σημαίνει μεγαλη αποχή ρε παίχτη (το ίδιο εννοείς δηλαδή στην παραθεση), πώς γράφεις ότι δεν ισχύειΔΕΝ ισχύει.
Εδώ και καιρό είχε αραιώσει τις επισκέψεις στο νήμα της, όπως και την ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο.
Μπορει να εχει αγαπηση!!!!Φανταζομαι αν επανελθει θα μας γραψει απο μονη της
Ευχομαι να ειναι καλα και συντομα κοντα μας
Σε περιμένουμε κοριτσάκιΚαλησπέρα σε όλους, μπήκα να σας πω ότι δεν χάθηκα και θα επιστρέψω.. και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ενδιαφέρθηκαν για το εαν είμαι καλά. Φιλιά πολλά!
Άντε με το καλό πάλι κοντά μας ΚούκλαΚαλησπέρα σε όλους, μπήκα να σας πω ότι δεν χάθηκα και θα επιστρέψω.. και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ενδιαφέρθηκαν για το εαν είμαι καλά. Φιλιά πολλά!
σε αγαπαμε με Τιμη και με αλλη τιμη...Καλησπέρα σε όλους, μπήκα να σας πω ότι δεν χάθηκα και θα επιστρέψω.. και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ενδιαφέρθηκαν για το εαν είμαι καλά. Φιλιά πολλά!
ΑψογηΚαλησπέρα σε όλους, μπήκα να σας πω ότι δεν χάθηκα και θα επιστρέψω.. και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ενδιαφέρθηκαν για το εαν είμαι καλά. Φιλιά πολλά!
Εύχομαι να είσαι καλά σου έστειλα και στο Viber και μιλήσαμε εχτές και να γυρίσεις πίσω όταν εσυ νιώθεις έτοιμη και έχεις ξεπεράσει ότι αν σου συνεβει …Καλησπέρα σε όλους, μπήκα να σας πω ότι δεν χάθηκα και θα επιστρέψω.. και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ενδιαφέρθηκαν για το εαν είμαι καλά. Φιλιά πολλά!
Καλησπέρα σε όλους, μπήκα να σας πω ότι δεν χάθηκα και θα επιστρέψω.. και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ενδιαφέρθηκαν για το εαν είμαι καλά. Φιλιά πολλά!