Καλή σου ημέρα όμορφηΚαλημέρα σε όλους!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλή σου ημέρα όμορφηΚαλημέρα σε όλους!
Ώπ...τι έγινε??? Επιστροφή στην κανονικότητα???Καλημέρα σε όλους!
Φτιάξε να νύχια σου κούκλα, ενός μηνός είναι!
Πολύ καλή οπτική γωνία!
Και μετά, στην επομένη σελίδα που δεν μπήκες στον κόπο να δεις, είναι η απάντησή της που με επιβεβαιώνει ηλίθιε! Εκτός αν είχα χακάρει το λογαριασμό της και απάντησα εγώ στη θέση της βέβαια.οσκαρικό ΚΛΑΜΑ λέμε
Βερονικα 20 - Page 332 - bourdela.com forum
Μου εκανε εντυπωση πως δεν παιζει στα φορουμ θεμα με την βερονικα... ισως απο τα δυνατοτερα κομματια που παιζουν στην βιζιτα αυτη την εποχη... ειναι ελληνιδα κοντα στα 20 ετη με κορμαρα, πολυ ομορφη και πρασινες ματαρες που οταν σε κοιτανε καβλωνεις.... στα του αγωνα την παραιδρωνει την...www.bourdela.com
εσυ λες οτι, ο αλλος ειχε την καψουρα που του ειχες γαμησει την αγαπη του κλπ κλπ... που ζηλευε την πουτανα κλπ κλπ.Και μετά, στην επομένη σελίδα που δεν μπήκες στον κόπο να δεις, είναι η απάντησή της που με επιβεβαιώνει ηλίθιε! Εκτός αν είχα χακάρει το λογαριασμό της και απάντησα εγώ στη θέση της βέβαια.
Και καλά ο άλλος είχε την καψούρα του που του είχα γαμήσει την αγάπη του (σκέψου για πόσο μαλάκα μιλάμε που ζήλευε την πουτάνα επειδή γαμιώταν και με άλλους εκτός από αυτόν!) εσύ τί ζόρι τραβάς εκτός που θέλεις να πουλήσεις πνεύμα;
Λέω δεν θα μπαίνω να διαβάσω τις βλακείες σας ρε πστ μου και το απογεύγω αλλά έχω και φίλους που με πληροφορούν για τις μαλακίες σας...
Να παμε και στις επομενες σελιδες γιατρε που σε εχει κανει περα γιατι καταλαβε τι καναγιας, προμοτορας εισαι και σε κραζει;Και μετά, στην επομένη σελίδα που δεν μπήκες στον κόπο να δεις, είναι η απάντησή της που με επιβεβαιώνει ηλίθιε! Εκτός αν είχα χακάρει το λογαριασμό της και απάντησα εγώ στη θέση της βέβαια.
Και καλά ο άλλος είχε την καψούρα του που του είχα γαμήσει την αγάπη του (σκέψου για πόσο μαλάκα μιλάμε που ζήλευε την πουτάνα επειδή γαμιώταν και με άλλους εκτός από αυτόν!) εσύ τί ζόρι τραβάς εκτός που θέλεις να πουλήσεις πνεύμα;
Λέω δεν θα μπαίνω να διαβάσω τις βλακείες σας ρε πστ μου και το απογεύγω αλλά έχω και φίλους που με πληροφορούν για τις μαλακίες σας...
Κατσε λιγο τωρα δηλαδης,εμεις τσακωνομαστε για τις τιμες και 'συ ξηγιεσαι βυζι. Ε δε παιζεις δικαια.Καλημέρα σε όλους!
αφιερωμενο σε ολους που βγαλατε τα τσεκουρια του πολεμου για την αφερεγγυοτητα της μαλβινας για 30 ευρω, την στιγμη που το κρατος μηνες τωρα μονο φερεγγυο δεν ειναι, καιγεται η χωρια βουλιαζει, αααα και κλειστη η εθνικη παλι
Φίλε @bigshak … εμένα με διάβασες;
Ρωτώ γιατί δεν είδα στα ποστς μου ούτε ένα λάικ από εσένα, κάτι που ομολογώ ότι περίμενα στα πλαίσια της αλληλοεκτίμησης μας!!
Μπανακι;;Καλημέρα σε όλους!
Επίπεδοοοοο….πεταχτηκε σα καυλι και ο bigκοπανος να πει την κατεβατη μαλακια του,που κανεις ποτε δε θα διαβασει.
Σου εκανα ουαου,εντυπωσιαστηκα!
Χαρη μας εκανε το κοριτσι με +30,! 200 επρεπε να το παει,οι αλλες τι παραπανω κανουν.αφιερωμενο σε ολους που βγαλατε τα τσεκουρια του πολεμου για την αφερεγγυοτητα της μαλβινας για 30 ευρω, την στιγμη που το κρατος μηνες τωρα μονο φερεγγυο δεν ειναι, καιγεται η χωρια βουλιαζει, αααα και κλειστη η εθνικη παλι