eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.397
- Πόντοι
- 1.056
Καλημέρα μωράκι κι εβδομάδα μπήκεε φορτσατιιΚαλημέρα σε όλους!
Καλημέρα μωράκι κι εβδομάδα μπήκεε φορτσατιιΚαλημέρα σε όλους!
Καλημέρα σε όλους!
Καλημερα μωρακλαΚαλημέρα σε όλους!
Ααα σε ευχαριστώ κύριε τύπε μουάγρια το λέει το όνομα, απλά δεν ειμαι χτεσινός εδώ μέσα, ούτε κλώνος, και όποιος δεν έχει γάμο ξεκολιαση Ιωάννα 34,
δεν έχει γαμηση ,στην ζωή του
άποψη μου βέβαια
σε έχω διαβάσει αρκετά
και όποιος δεν έχει γάμο ξεκολιαση Ιωάννα 34,
δεν έχει γαμηση ,στην ζωή του
....τι καλημερα μαναμ' !!!! Αυτο ειναι καλημερα, καλησπερα, καληνυχτα και καλη εβδομαδα μαζι!!!!!Καλημέρα σε όλους!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα ... !!!
bullshit walks μεγάλεMoney talks, bullshit gone
τα σέβη μου κύριε,
φτάνει η προσοχή σου, στο ποστ μου,
Όχι και το σύμπαν!!
αλλά ηλικία, τιμή, πρόγραμμα, και οι υπηρεσίες που βγάζει στο μουσκεμενο κρεβάτι,
το νούμερο ένα από ανεξάρτητες,
όποιος την έχει συνάντηση ξέρει τι λέω,
τα σέβη μου σε όλους και ήρεμα.
Καλημέρα σε όλους!
Καλή σου ημέρα όμορφηΚαλημέρα σε όλους!
Ώπ...τι έγινε??? Επιστροφή στην κανονικότητα???Καλημέρα σε όλους!
Φτιάξε να νύχια σου κούκλα, ενός μηνός είναι!
Πολύ καλή οπτική γωνία!
Και μετά, στην επομένη σελίδα που δεν μπήκες στον κόπο να δεις, είναι η απάντησή της που με επιβεβαιώνει ηλίθιε! Εκτός αν είχα χακάρει το λογαριασμό της και απάντησα εγώ στη θέση της βέβαια.οσκαρικό ΚΛΑΜΑ λέμε
Βερονικα 20 - Page 332 - bourdela.com forum
Μου εκανε εντυπωση πως δεν παιζει στα φορουμ θεμα με την βερονικα... ισως απο τα δυνατοτερα κομματια που παιζουν στην βιζιτα αυτη την εποχη... ειναι ελληνιδα κοντα στα 20 ετη με κορμαρα, πολυ ομορφη και πρασινες ματαρες που οταν σε κοιτανε καβλωνεις.... στα του αγωνα την παραιδρωνει την...www.bourdela.com
εσυ λες οτι, ο αλλος ειχε την καψουρα που του ειχες γαμησει την αγαπη του κλπ κλπ... που ζηλευε την πουτανα κλπ κλπ.Και μετά, στην επομένη σελίδα που δεν μπήκες στον κόπο να δεις, είναι η απάντησή της που με επιβεβαιώνει ηλίθιε! Εκτός αν είχα χακάρει το λογαριασμό της και απάντησα εγώ στη θέση της βέβαια.
Και καλά ο άλλος είχε την καψούρα του που του είχα γαμήσει την αγάπη του (σκέψου για πόσο μαλάκα μιλάμε που ζήλευε την πουτάνα επειδή γαμιώταν και με άλλους εκτός από αυτόν!) εσύ τί ζόρι τραβάς εκτός που θέλεις να πουλήσεις πνεύμα;
Λέω δεν θα μπαίνω να διαβάσω τις βλακείες σας ρε πστ μου και το απογεύγω αλλά έχω και φίλους που με πληροφορούν για τις μαλακίες σας...
Να παμε και στις επομενες σελιδες γιατρε που σε εχει κανει περα γιατι καταλαβε τι καναγιας, προμοτορας εισαι και σε κραζει;Και μετά, στην επομένη σελίδα που δεν μπήκες στον κόπο να δεις, είναι η απάντησή της που με επιβεβαιώνει ηλίθιε! Εκτός αν είχα χακάρει το λογαριασμό της και απάντησα εγώ στη θέση της βέβαια.
Και καλά ο άλλος είχε την καψούρα του που του είχα γαμήσει την αγάπη του (σκέψου για πόσο μαλάκα μιλάμε που ζήλευε την πουτάνα επειδή γαμιώταν και με άλλους εκτός από αυτόν!) εσύ τί ζόρι τραβάς εκτός που θέλεις να πουλήσεις πνεύμα;
Λέω δεν θα μπαίνω να διαβάσω τις βλακείες σας ρε πστ μου και το απογεύγω αλλά έχω και φίλους που με πληροφορούν για τις μαλακίες σας...
Κατσε λιγο τωρα δηλαδης,εμεις τσακωνομαστε για τις τιμες και 'συ ξηγιεσαι βυζι. Ε δε παιζεις δικαια.Καλημέρα σε όλους!