Εντάξει τώρα...
Μην γίνεστε προπέτης...
Αυτές είναι απλές ρουτίνες. Πράγματα που συμβαίνουν στον καθένα μας καθημέρινα.
Π.χ., την τρίτη τα ξημερώματα, με έπιασε μια καούρα στο στομάχι, και λέω: "Δεν πετάγομαι μέχρι το Αυτόφωρο στην Λ. Αλεξάνδρας για κάναν πατσά..." Εκεί που καθόμουν και απολάμβανα τον χοντροκομμένο μου πατσά, πιάνω με την άκρη του οφθαλμού μου μια συμπαθητική ξανθοκάστανη ύπαρξη που καθόταν μόνη της στο απέναντι τραπέζι, να μου κλείνει ζωηρά το μάτι. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, γιατί νόμιζα ότι είχε βγάλει "κριθαράκι". Σε κάποια στιγμή όμως την βλέπω να σηκώνεται από την θέση της και να έρχεται προς το τραπέζι μου.
-"Μπορώ να πάρω το σκορδοστούμπι;", μου λέει ευγενικά.
-"Βεβαίως",της απαντώ, και καθώς κοίταγα τα βυζιά της, την ρωτώ : "Γνωριζόμαστε από κάπου δεσποινίς;"
-"Διαβάζεις καθόλου Bourdela.com;", με ρωτά με την σειρά της.
-"Ευαγγέλιο τό ΄χω κάνει μάνα μου", της αποκρίνομαι.
-"Ειμαι η LΑΝΑ VIP" μου λέει.
-"Τhe Saint!... χαίρω πολύ", της απαντώ, και αμέσως συμπληρώνω : "Μιας και γνωριστήκαμε και από κοντά, πάρε τον πατσά σου και κάτσε να φάμε παρεούλα, για να μην μας πλακώσει η μοναξιά, τρώγοντας ο καθένας μόνος του", όπερ και εγένετο.
Εκεί που καθόμουν αμέριμνος και βούταγα ένα κομμάτι ψωμί στο ζουμί για να παπαριάσει, αίφνης, μου πιάνει το χέρι που καρατούσα την παπάρα , μου το ακουμπά στο τραπέζι, και μου λέει: "Δεν μπορώ άλλο... Κόρωσα... Κάτι ο ιδρώτας στην καράφλα σου... Κάτι οι λαδιές στο πουκάμισο σου... Κάτι η βρώμα στο νυχάκι που αφήνεις στο μικρό σου δάκτυλο... Κάτι ο τρόπος που ρουφάς τον πατσά... Δεν αντέχω άλλο η γυναίκα... Όλη αυτή η υπέρτατη βαρβατίλα με έχει κατακαυλώσει... Πάμε γρήγορα στις τουαλέτες να με σκίσεις, άντρακλά μου".
Για το τι έγινε στις τουαλέτες, δεν χρειάζεται να πω πολλά. Στην αρχή του αγώνα την άφησα κανένα δεκάλεπτο να έχει αυτή την πρωτοβουλία, υποθέτω πως το πρόγραμμα είναι περίπου καθορισμένο. Πίπα με εμένα όρθιο να πιάνω την αλυσίδα από το καζανάκι και αυτή καθισμένη στη χέστρα. Μετά πέρασμα καπότας και καβάλα με αυτήν να κρατά τώρα την αλυσίδα από το καζανάκι και εχώ να κάθομαι στην χέστρα. Ωστόσο εγώ βαθμιαία πήρα την κατάσταση στα χέρια μου με αποτέλεσμα ένα απίστευτο σεξ, θέλω να πιστεύω και για τους δυο μας, που έληξε μετά από 35-40 λεπτά τελειώνοντας στο στόμα της, μετά από δική της παράκληση (αν όχι απαίτηση) διότι όπως μου είπε δεν είχε προλάβει να τελειώσει τον πατσά της και πείναγε ακόμα. Πράγμα που μάλλον το εννοούσε αν κρίνω από τον τρόπο που με στράγγισε και κόντεψα να λιποθυμήσω. Στο ενδιάμεσο είχε προλάβει η ίδια να χύσει τριανταδύο φορές, μάλλον με έκπληξή της όπως κατάλαβα.
Τα 100 ευρώ που μου ζήτησε στο τέλος μπορεί να φαίνονται πολλά, αλλά συγκριτικά με την τιμή που χρεώνει ένα πατσά το "Αυτόφωρο", είναι απολύτως δικαιολογημένα.