Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 8.454
- Πόντοι
- 6.246
Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ξαναπαραθέσω την απάντηση που έκανε στο δικό της σχόλιο περί μη αύξησης της τιμής..Αγαπητέ...καταρχάς παραθέτω εσένα χωρίς να είναι επί προσωπικού η ένσταση μου, απαντώ σε όλους μέσω αυτής της παράθεσης αλλά δεν γίνεται και να τους παραθέσω όλους!
Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτά που λες...ίσα ίσα που από τις φωτογραφίες φαίνεται πολύ όμορφη και πιθανότατα (αν όχι σίγουρα) να τα αξίζει αυτά τα χρήματα! Η κουβέντα όμως γίνεται γιατί μόλις πριν λίγες μέρες, μας διαβεβαίωνε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτή...ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ την τιμολογιακή της πολιτική!
Τι δεν καταλαβαίνετε όλοι εσείς που υποστηρίζετε την αύξηση στις τιμές των υπηρεσιών της?
"Εσκεμμένα και εν γνώσει μου παραθέτω αυτό το μήνυμά μου για να σας ενημερώσω εγώ η ίδια ότι δεν έχω να κρύψω κάτι και επειδή οι συνθήκες καλώς κακώς άλλαξαν με γρήγορο ρυθμό, επιθυμώ να μειώσω την ποσότητα των ραντεβού ώστε και να είμαι πιο ξεκούραστη στις συναντήσεις αλλά και λόγω προσωπικών υποχρεώσεων".
Επαναλαμβάνω ότι παραμένει VFM στα 150 στο πακέτο εμφάνιση/υπηρεσίες..
Υπάρχουν κάποιες ακόμα VFM ανεξάρτητες αλλά δεν θέλω να γράφω ονόματα εδώ γτ δεν είναι σωστό..
Πάντως να σου πω ότι όταν πήγα στο αφεντικό μου και του είπα θέλω αύξηση, μου είπε μήπως θες απόλυση?
Οπότε μόλις είχα άλλη καλύτερη πρόταση, πήγα και του ξαναείπα ότι θέλω αύξηση.. Φυσικά απάντησε ξανά μήπως θες απόλυση? Του είπα ναι αμε, για ετοίμασε τώρα την φουλ αποζημίωση.
Μην είστε αρνητικοί με μικρές αυξήσεις.. Ό,τι αξίζει δεν χάνεται και εκτιμάται περισσότερο στην πορεία.
Άλλες ανεξάρτητες χρεώνουν ακόμα περισσότερο (χωρίς να είναι καλύτερες)..