Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.517
- Πόντοι
- 2.836
Και δουλεύει εκεί μόνο σκΔουλεύει πλέον στον Μάγο, ιατρέ μου.
Και δουλεύει εκεί μόνο σκΔουλεύει πλέον στον Μάγο, ιατρέ μου.
σε αυτο δεν διαφωνουμε. και καποιοι που πειραχθηκαν τωρα πριν 1 μηνα εγραφαν διθυραμβους πχ ο νταμα πικας
Δεν ειχες ανησυχησει που δεν ειχε κανει μεχρι τωρα την αναφορά του για τις προσωπικες του επιτυχιες ο γιατρος; Εγω ναι.Δουλεύει πλέον στον Μάγο, ιατρέ μου.
Kι εγώ σε εκτιμώ από παλιά μάλιστα και το ξέρεις.Δεν ειχες ανησυχησει που δεν ειχε κανει μεχρι τωρα την αναφορά του για τις προσωπικες του επιτυχιες ο γιατρος; Εγω ναι.
Επιτελους, το νημα απεκτησε μεγαλυτερη αξια.
Ειδες, γιατρέ μου πως καταντησα; Να'χα την τυχη σου....Kι εγώ σε εκτιμώ από παλιά μάλιστα και το ξέρεις.
Τρεις αναρτήσεις το μήνα γράφω ρε παπάρα, εσύ είσαι εδώ μέσα όλη τη μέρα.
Τέλος πάντως καλή καρδιά, όπως είπα και πιο πριν...
Τρεις αναρτήσεις το μήνα γράφω ρε παπάρα, εσύ είσαι εδώ μέσα όλη τη μέρα
Για 150 μιάμιση ώρα, είχα γράψει ότι θεωρώ την σχέση κόστους/απόδοσης πάνω από 10 (12 για την ακρίβεια). Με την σημερινή τιμή στα 150 για μία ώρα θα βαθμολογούσα την άνω σχέση με 8, 5 - 9.
Και κάτι ακόμα. Όπως θα είδατε δεν σχολίασα το 30άρι που ζητά επιπλέον. Σχολίασα το ότι δεν τήρησε τα όσα είχε δηλώσει γραπτώς και με ζέση.
Το ότι κάθησες και μέτρησες τα ποστς μου, δεν ξέρω καν αν είναι τόσα ούτε γιατί σε βόλεψε να ξεκινήσεις στις 22/8 κι όχι π.χ. από 1/1/23, δείχνει πόση ζωή έχεις εσύ.Κριμα ρε γιατρε. Απο τις 22 Αυγουστου μεχρι σημερα, 8 Σεπτεμβρη εχεις γραψει καμαι εικοσαρια ποστ.
Πολυ κριμα, και σε ειχα προτυπο ανθρωπου που πρωτα εχει ζωη και μετα μπου.
Να μην σε ξανα δω καθολου, γινεται;δεν θα με ξαναδείς σύντομα...
Που γράφω ότι την είδα με 100;μονο που τον ιουλιο ζηταγε 120, εσυ πως την ειδες με 100
Που γράφω ότι την είδα με 100;
Για βρείτε το ποστ να μας το δείξετε!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αγορινα! Επαναλαμβάνω χωρίς ν την έχω συναντήσει.. εκτός κ αν έχετε συνεννοηθεί 50 άτομα να μας τρολαρετε κ να είναι "ψοφια" ,που αμφιβάλλω εντελώς!!!Ρωσίδα πιτσιρίκα, όμορφη με κορμάρα, απίστευτα sexy παρουσία, φουλ περιποιημένη, ξανθιά με ματάρες, μορφωμένη και πανέξυπνη, βαθιά γλωσσόφιλα, λαχταριστές ροζ τρύπες, στοματικό για σεμινάριο, φουλ κατάποση, διάθεση να προσφέρει ικανοποίηση..
Απόλυτο VFM στα 120 που μετατράπηκε σε απόλυτο VFM στα 150.
Η ποιότητα θα παραμείνει, τίποτα δεν άλλαξε το +30.
Το χόμπι είναι ακριβό και σίγουρα όχι απαραίτητο για την επιβίωση μας. Αλίμονο αν γκρινιάζουμε για τέτοιο ποσό για ένα τόσο υπέροχο κορίτσι.
Η βρωμοκυβέρνηση γαμάει καθημερινά τις ζωές μας αλλά εκεί ανοχή..
Η Μαλβίνα που μας γαμάει και μας ξεζουμίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έκανε μικρή αύξηση παραμένοντας VFM και έχει γίνει χαμούλης..
Ας σοβαρευτούμε λίγο. Μιλάμε άνετα για την πιο δυνατή εμφάνιση της χρονιάς.
Αν το κορίτσι ήθελε να κάνει ξεκαθάρισμα στην συνεχώς αυξανόμενη πελατεία, το κατάφερε έτσι απλά..
Αναμένουμε την επιστροφή της!
...δν μιλας ομορφα ομως!!! Η γιαγια Ελενη ποια ειναιμε καποια σχολια που διαβασα,πρεπει οπωσδηποτε ολες να το ανεβασουν στα 300 ευρω και να το ανεβαζουν καθε λιγο. παντα θα βρισκονται ηλιθιοι που θα τα δινουν,οποτε απο 300 και να ανεβαινει καθε λιγο.
απορω η Κατερινα γιατι το εχει ακομα 200 και δεν το εχει παει 250 ηδη. ρε και η γιαγια ελενη 200 να το παει και αυτη.
Οπότε άρχοντα τι προτείνεις με 100-140 ευρώ στα τρέχοντα;Εγώ την κοπέλα δεν την έχω δει. Είχαμε κανονίσει στα 150 για 1,5 ώρα αλλά κάπου στράβωσε η δουλειά, καλή καρδιά.
Στα 200 τη 1.5 ώρα ΔΕΝ θα την έπαιρνα κι όχι γιατί με τα 50 θα φτωχύνω αλλά επειδή το θεωρώ unfair για άλλες επίσης πολύ καλές (δέχομαι από όσα λέγονται ότι κι αυτή ίσως είναι) που έχω πάρει άπειρες φορές με 100 τη 1,5 ώρα, συχνά και αρκετά περισσότερο.
Γιατί, πείτε με τσιγκούνη, το κριτήριό μου, γενικά σε κάθε προσφερόμενη υπηρεσία ή προϊόν, δεν είναι το πόσο πιο ακριβά από κάποιο μπορώ να βρω κάτι παρόμοιο γιατί προφανώς άπειροι κερδοσκοπούν, αλλά το πόσο φτηνότερο.
Τέλος πάντων καλές δουλειές να έχει η κοπέλα που είμαι σίγουρος ότι θα έχει.
Στη φωτό (πρόσφατη είναι) είμαι εγώ με την εν λόγω άλλη κοπέλα, για λόγους που δεν είναι του παρόντος δεν την συναντώ πλέον και μάλλον ποτέ ξανά στο μέλλον. Ενδεικτικά την βάζω για να αποδείξω ότι δεν πρόκειται για καμιά δευτεράτζα. Είναι προσωπική και ακυκλοφόρητη οπότε ελπίζω όχι αναγνωρίσιμη, αν παρά ταύτα κάποιος την αναγνωρίσει ή την υποθέσει παράκληση να μην γίνει προσωπική αναφορά. Κανείς δεν θα το ήθελε, ούτε εγώ ούτε αυτή.
Το κορίτσι είναι φοβερό.. Αν και όταν το συναντήσεις, θα το διαπιστώσεις..Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αγορινα! Επαναλαμβάνω χωρίς ν την έχω συναντήσει.. εκτός κ αν έχετε συνεννοηθεί 50 άτομα να μας τρολαρετε κ να είναι "ψοφια" ,που αμφιβάλλω εντελώς!!!
Εχω ακριβώς την ίδια άποψη μαζί σου!
Το καλο πληρώνετε, παντού και πάντα! Αν το πήγαινε 200 ευρώ θα είχα άλλη άποψη αλλά 30 ευρώ δεν νομίζω ότι δικαιολογούν τον "σάλο"...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αγορινα! Επαναλαμβάνω χωρίς ν την έχω συναντήσει.. εκτός κ αν έχετε συνεννοηθεί 50 άτομα να μας τρολαρετε κ να είναι "ψοφια" ,που αμφιβάλλω εντελώς!!!
Εχω ακριβώς την ίδια άποψη μαζί σου!
Το καλο πληρώνετε, παντού και πάντα! Αν το πήγαινε 200 ευρώ θα είχα άλλη άποψη αλλά 30 ευρώ δεν νομίζω ότι δικαιολογούν τον "σάλο"...
Αγορινα ειλικρινά αυτό δεν το ήξερα.. δεν πολυδιαβαζω πλέον το σαιτ, συγχωρα με. Παρόλα αυτά, και ξαναλεω χωρίς να την έχω συναντήσει, θεωρω ότι στα 100 το κορμί της (και την ψυχή της) , την χάριζε... με όσα έχω διαβάσει από όσους την συνάντησαν! Αυτό λεω, κρίνοντας βάσει αυτών που έχει γράψει τόσος κόσμος εδώ.. ο καθένας έχει δική του άποψη, όλες σεβαστές..50 ευρώ, στα 100 άρχισε το έχω πει.
Και το πολύ hype σπάνια βγαίνει αληθινό.
Αγαπητέ...καταρχάς παραθέτω εσένα χωρίς να είναι επί προσωπικού η ένσταση μου, απαντώ σε όλους μέσω αυτής της παράθεσης αλλά δεν γίνεται και να τους παραθέσω όλους!Το κορίτσι είναι φοβερό.. Αν και όταν το συναντήσεις, θα το διαπιστώσεις..
Κι εγώ αν το πήγαινε 200 θα έλεγα κάπου ώπα, στα 150 όμως το πακέτο παραμένει VFM..
Τελευταία φορά την συνάντησα δίωρο στα 200, τώρα θα μου φτάνουν για μιάμιση.. Σε καμία περίπτωση δεν θα τα κλάψω!
Άτομα που την έχουν συναντήσει δύσκολο να την έκραζαν για την αύξηση.. Έχουν δει πόσο ωραίος χαρακτήρας είναι και πόση διάθεση έχει στο ραντεβού..