DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 24.111
...μωρε μαζι σου! Και γιγαντοαφισα, εκει να δεις
Μήπως αυτήν καλύτερα?
...μωρε μαζι σου! Και γιγαντοαφισα, εκει να δεις
Αν ειναι καλυτερα..
Μήπως αυτήν καλύτερα?
Δεν ειμαι νταβατζης αλλα αν διαβασες αυτο που σου εγραψα προσεχτικα σου δινω καποια πληροφορια αυτην χρεωνω που το χρεωνω ειναι για πλακα ΑυταΣιγά μην περιμένω από σένα ..
Γκόμενα παντρεμένη
Καλοκαίρι σε νησί
Ο άντρας της πιό πέρα
Της χάιδευα το ασύμμετρο στήθος της μέσα από το πουκάμισο
Είχε βαρύνει (τα χέρια μου είναι ζυγαριά ακριβείας)
Επρόκειτο να αδιαθετήσει.
Αντε άσχετε ..
Χωρίς χρέωση.
Μεταγραφή αεροδρομίου...Καλησπέρα, από την επόμενη εβδομάδα 16 του μήνα θα είμαι ξανά διαθέσιμη. Σας φιλώ όλους!
Όπα, τι έχουμε εδώ, αρραβωνες? Μαγκες, τώρα είναι που δεν θα τον δώσει και καθόλου. Άπαξ και της έβαλε ο τυχερός το μονόπετρο, το θέμα είναι λήξαν...
Μήπως αυτήν καλύτερα?
...οχι! Η προηγουμενη ειναι καλλιτεχνικη, αυτη ειναι καβλωτικη
Μήπως αυτήν καλύτερα?
Γιατί να το κάνεις αυτό? Γιατί???????
Μήπως αυτήν καλύτερα?
Bοήθειά μας!
Μήπως αυτήν καλύτερα?
Τωρα το να μας βγαζεις τετοιες φωτο και μετα να μας λές οχι στο Anal το βρισκεις σωστο δηλαδη?
Μήπως αυτήν καλύτερα?
Δεν είπε ότι δεν κάνει anal το κορίτσι... Απλά δεν κάνει anal μαζί μας επί πληρωμήΤωρα το να μας βγαζεις τετοιες φωτο και μετα να μας λές οχι στο Anal το βρισκεις σωστο δηλαδη?
Το μόνο που μπαινοβγαίνει είναι η ταπούλα monsieur @analskipperΔεν είπε ότι δεν κάνει anal το κορίτσι... Απλά δεν κάνει anal μαζί μας επί πληρωμή
Να μουν τάπα....Το μόνο που μπαινοβγαίνει είναι η ταπούλα monsieur @analskipper
Εεε, λογικό, αφου ο Όλυμπος είναι πιο ψηλός απ' τον Κίσσαβο...Μολις ειδα την φωτο αυτη η μαλακια που μου ηρθε στο μυαλο ηταν το δημοτικο τραγουδι Ο Όλυμπος κι ο Κίσσαβος, τα δυο βουνά μαλώνουν, το ποιο να ρίξει την βροχή, το ποιο να ρίξει χιόνι
Υποψιν εεε το ενα κολωμερι ειναι πιο ψηλο απο το αλλο εσεις που τα παρατηρείται ολα και μου ειστε στην λεπτομερια εχω αδικο ;;;;;;;
Τι...τάπα μας έριξες πάλι???
Μήπως αυτήν καλύτερα?
Έλα ρε συ...Το μόνο που μπαινοβγαίνει είναι η ταπούλα monsieur @analskipper
Γαμάει και δεν αφήνει δωράκιΤο μόνο που μπαινοβγαίνει είναι η ταπούλα monsieur @analskipper
...οποιος χαρει αυτο το κωλαρακι θα ειναι αρχοντας κ θα βρεθει με τα Ουρι του παραδεισου!Το μόνο που μπαινοβγαίνει είναι η ταπούλα monsieur
Θα τολμήσω να πω lydia24...οποιος χαρει αυτο το κωλαρακι θα ειναι αρχοντας κ θα βρεθει με τα Ουρι του παραδεισου!
Δυο ειναι τα απιστευτα κωλαρακια του φορουμ, τα οποια και τα δυο δεν ειναι διαθεσιμα
Η @DiorPoison εχει το ενα!!!!