DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 22.455
Καλησπέρα, από την επόμενη εβδομάδα 16 του μήνα θα είμαι ξανά διαθέσιμη. Σας φιλώ όλους!
Καλησπέρα, από την επόμενη εβδομάδα 16 του μήνα θα είμαι ξανά διαθέσιμη. Σας φιλώ όλους!
...εξαιρετικο καδρο!!!!Καλησπέρα, από την επόμενη εβδομάδα 16 του μήνα θα είμαι ξανά διαθέσιμη. Σας φιλώ όλους!
Έρωτας!Καλησπέρα, από την επόμενη εβδομάδα 16 του μήνα θα είμαι ξανά διαθέσιμη. Σας φιλώ όλους!
Δεν χρειάζεται να γίνει διαγωνισμός, είναι ήδη νικήτρια για μας.. Μολις έρθει, θα παραλάβει και το βραβείο της στην ειδική εκδήλωση που της ετοιμάζουμε τιμης ενεκεν. Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά , θα τραγουδήσουν live ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα, ενώ στην βράβευση θα παρευρεθούν ο Πρωθυπουργός, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας , ο Αρχιεπίσκοπος , Influencers καθώς και διάφοροι άλλοι σταρς του εξωτερικού.Έρωτας!
Που ψηφίζω για best ανεξάρτητη 2023?
Και ας έχασε την προετοιμασία στο ζεεφελντ16/8 άφιξη Μαλβινέιρο να περάσει εργομετρικά και να υπογράψει.
Θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Good fucking lord....Καλησπέρα, από την επόμενη εβδομάδα 16 του μήνα θα είμαι ξανά διαθέσιμη. Σας φιλώ όλους!
Ή φόντο επιφάνεια εργασίας!...εξαιρετικο καδρο!!!!
...λεγοντας "καδρο" εννοω ορισμο σε φωτογραφικη γλωσσα, οχι καδρο-κορνιζα για τον τοιχο!!!!!Ή φόντο επιφάνεια εργασίας!
Γιατ???ί και για καδρο-κορνιζα στον τοίχο ποιόν θα χαλούσε???...λεγοντας "καδρο" εννοω ορισμο σε φωτογραφικη γλωσσα, οχι καδρο-κορνιζα για τον τοιχο!!!!!
Μολις ειδα την φωτο αυτη η μαλακια που μου ηρθε στο μυαλο ηταν το δημοτικο τραγουδι Ο Όλυμπος κι ο Κίσσαβος, τα δυο βουνά μαλώνουν, το ποιο να ρίξει την βροχή, το ποιο να ρίξει χιόνι
Υποψιν εεε το ενα κολωμερι ειναι πιο ψηλο απο το αλλο εσεις που τα παρατηρείται ολα και μου ειστε στην λεπτομερια εχω αδικο ;;;;;;;
Το βιβλιο κρατησεων εχει ηδη ανοιξει;Καλησπέρα, από την επόμενη εβδομάδα 16 του μήνα θα είμαι ξανά διαθέσιμη. Σας φιλώ όλους!
...μωρε μαζι σου! Και γιγαντοαφισα, εκει να δειςΓιατ???ί και για καδρο-κορνιζα στον τοίχο ποιόν θα χαλούσε???
Γιγαντοαφισα όχι φίλε....σκέψου πόσα τροχαία θα έχουμε......μωρε μαζι σου! Και γιγαντοαφισα, εκει να δεις
δεν χρειαζεται αλφαδι να ξερεις οτι η μια πλευρα του σωματος ειναι πιο τουμπανο ,δυνατη απο την αλλη .Για αυτο ειναι δυσκολο αθλημα της σωματοδομησης φερνεις την μυικη ισσοροπια στο μεγιστο .Στειλε με καρτα οτι χρηματα θελεις για το μινι μαθημα που σου προσφερα με αγαπη ο Καλλιμαχος σου .ΕυχαριστωΤην αλφάδιασες μεγάλε ?
Σιγά μην περιμένω από σένα ..δεν χρειαζεται αλφαδι να ξερεις οτι η μια πλευρα του σωματος ειναι πιο τουμπανο ,δυνατη απο την αλλη .Για αυτο ειναι δυσκολο αθλημα της σωματοδομησης φερνεις την μυικη ισσοροπια στο μεγιστο .Στειλε με καρτα οτι χρηματα θελεις για το μινι μαθημα που σου προσφερα με αγαπη ο Καλλιμαχος σου .Ευχαριστω