james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 21.949
- Πόντοι
- 11.645
100% βέρτζιν … θα ήταν αν δεν είχε μπει ούτε η σφήνα!!100% virgin.
Αν μόνο αυτή έχει μπει κ όχι κάτι άλλο, είναι…85-90%!!

100% βέρτζιν … θα ήταν αν δεν είχε μπει ούτε η σφήνα!!100% virgin.
Σαν το ελαιόλαδο ένα πράμα. Άλλο το εξαιρετικά παρθένο και άλλο το παρθένο100% βέρτζιν … θα ήταν αν δεν είχε μπει ούτε η σφήνα!!
Αν μόνο αυτή έχει μπει κ όχι κάτι άλλο, είναι…85-90%!!
![]()
Xριστούγεννα ..Πότε επιστρέφει από διακοπές;
Κάτι ακούω ότι θα πάει σε μοναστήρι ..Πότε επιστρέφει από διακοπές;
Λιγα οργια γινονται σε μοναστηρια?Κάτι ακούω ότι θα πάει σε μοναστήρι ..
Χωρίς εμάςΛιγα οργια γινονται σε μοναστηρια?
Μηπως εβλεπε μαυρο ροδο στο μεγκα και επηρεαστηκε?Χωρίς εμάς
ή τουλάχιστον εμένα
Μπορεί να πάει σαν δασκάλα
Στις άλλες με τα μουστάκια
Κάτι ακούω ότι θα πάει σε μοναστήρι ..
Ελα δω κοριτσάκι μου γλυκόΚαλημέρα σε όλους.. Σε περίπου ένα 10ήμερο επιστρέφω, σίγουρη ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Να περνάτε όμορφα!
![]()
Καλημέρα τι δεκαήμερο γραφτους κανονικά κοριτσάρα μου έλα τέλος του μήνα. Αγχώνεσαι και γράφεις πότε θα έρθεις .Μην μπαίνεις εδώ καθόλου ας τους να σε ψάχνουν .Ότι σου λεω.Καλημέρα σε όλους.. Σε περίπου ένα 10ήμερο επιστρέφω, σίγουρη ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Να περνάτε όμορφα!
![]()
Μωρέ μου έλειψαν τι να κάνω, ούτως ή άλλως από μπάνια χορτασμένη είμαι..Καλημέρα τι δεκαήμερο γραφτους κανονικά κοριτσάρα μου έλα τέλος του μήνα. Αγχώνεσαι και γράφεις πότε θα έρθεις .Μην μπαίνεις εδώ καθόλου ας τους να σε ψάχνουν .Ότι σου λεω.
Το καλύτερο κορίτσι!Καλημέρα σε όλους.. Σε περίπου ένα 10ήμερο επιστρέφω, σίγουρη ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Να περνάτε όμορφα!
![]()
Καλημέρα σε όλους.. Σε περίπου ένα 10ήμερο επιστρέφω, σίγουρη ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Να περνάτε όμορφα!
![]()
Καλημέρα σε όλους.. Σε περίπου ένα 10ήμερο επιστρέφω, σίγουρη ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Να περνάτε όμορφα!
![]()
Ωραία φωτογραφία...ο ήλιος καθρεφτίζεται στα γαλανά νερά...η ατημέλητα στρωμένη πετσέτα δείχνει τη χαλάρωτητα των διακοπών αλλά την παράσταση κλέβουν τα βότσαλα....θα μας τρελάνεις κούκλα μου??? γιατί μας το κάνεις αυτό???Καλημέρα σε όλους.. Σε περίπου ένα 10ήμερο επιστρέφω, σίγουρη ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Να περνάτε όμορφα!
![]()
Από τι ώρα ξεκινάς τα ραντεβού;;;Παραθέτω ξανά το πρόγραμμα διότι αρκετοί επανειλημμένα συνεχίζουν να με ρωτούν. Πολλά πολλά φιλιά.
![]()