DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 34.738
Μπορεί να πηγαινοέρχομαιΟι φωτογραφίες-φωτογραφίες αλλά η κουρτίνα σταθερή στη θέση της. Μήπως δεν έχει φύγει το κορίτσι καθόλου αλλά ρηλαξάρει στο σπίτι της!!! Το έχετε σκεφτεί;;
Μπορεί να πηγαινοέρχομαιΟι φωτογραφίες-φωτογραφίες αλλά η κουρτίνα σταθερή στη θέση της. Μήπως δεν έχει φύγει το κορίτσι καθόλου αλλά ρηλαξάρει στο σπίτι της!!! Το έχετε σκεφτεί;;
Τότε κάνεις διακοπές κοντά στην Αθήνα...Μπορεί να πηγαινοέρχομαι![]()
Ωραια κωλαρα βρε μωρο!Σας ανεβάζω άλλη μια δωράκι για τον καύσωνα...![]()
Ή κουβαλας μαζι σου την ιδια κουρτινα.μπορει να ναι η αγαπημενη σου...Μπορεί να πηγαινοέρχομαι![]()
Είτε εδώ είτε αλλού εμάς με τις φωτό σου μας κρατάς ζεστούς..Μπορεί να πηγαινοέρχομαι![]()
Ο ορισμός του ‘χτύπημα κάτω από τη μέση’… το λες και #διπλής…Σας ανεβάζω άλλη μια δωράκι για τον καύσωνα...![]()
Που να δείτε τι υλικό θα σας έχω σε λίγο καιρό..Ο ορισμός του ‘χτύπημα κάτω από τη μέση’… το λες και #διπλής…#διπλής…
Είσαι αδίστακτη… αλλά μ’αρέσειςΠου να δείτε τι υλικό θα σας έχω σε λίγο καιρό..
Δε νταρκ σαιντ οφ δε ασσχολ...Σας ανεβάζω άλλη μια δωράκι για τον καύσωνα...![]()
Το ότι είναι δεμένα τα χεράκια της… δεν το έχει προσέξει κανένας;;; Βγάζει γούστα το κορίτσι Ε;!Σας ανεβάζω άλλη μια δωράκι για τον καύσωνα...![]()
Να σε ρωτησω κανω πιο κοντινο στην απιστευτη κωλαρα σου και δεξια πανω βλεπω κατι σαν φλοκια η ειναι νερο απο το μπανιο? Το προσεξε κανεις αλλος?Σας ανεβάζω άλλη μια δωράκι για τον καύσωνα...![]()
Αυτό που φαντάζεσαι είναι baby..Να σε ρωτησω κανω πιο κοντινο στην απιστευτη κωλαρα σου και δεξια πανω βλεπω κατι σαν φλοκια η ειναι νερο απο το μπανιο? Το προσεξε κανεις αλλος?![]()
Σας ανεβάζω άλλη μια δωράκι για τον καύσωνα...![]()
Αντε να παρω εγω σειρα τωρα! Ε baby?Αυτό που φαντάζεσαι είναι baby..
Πρεπει να μας την προσφερει το κοριτσι...