DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 22.444
Μπορεί να πηγαινοέρχομαιΟι φωτογραφίες-φωτογραφίες αλλά η κουρτίνα σταθερή στη θέση της. Μήπως δεν έχει φύγει το κορίτσι καθόλου αλλά ρηλαξάρει στο σπίτι της!!! Το έχετε σκεφτεί;;
Μπορεί να πηγαινοέρχομαιΟι φωτογραφίες-φωτογραφίες αλλά η κουρτίνα σταθερή στη θέση της. Μήπως δεν έχει φύγει το κορίτσι καθόλου αλλά ρηλαξάρει στο σπίτι της!!! Το έχετε σκεφτεί;;
Τότε κάνεις διακοπές κοντά στην Αθήνα...Μπορεί να πηγαινοέρχομαι
Είσαι εσύ μια ...Μπορεί να πηγαινοέρχομαι
Ωραια κωλαρα βρε μωρο!Σας ανεβάζω άλλη μια δωράκι για τον καύσωνα...
Ή κουβαλας μαζι σου την ιδια κουρτινα.μπορει να ναι η αγαπημενη σου...Μπορεί να πηγαινοέρχομαι
Είτε εδώ είτε αλλού εμάς με τις φωτό σου μας κρατάς ζεστούς..Μπορεί να πηγαινοέρχομαι
Ο ορισμός του ‘χτύπημα κάτω από τη μέση’… το λες και #διπλής… #διπλής…Σας ανεβάζω άλλη μια δωράκι για τον καύσωνα...
Που να δείτε τι υλικό θα σας έχω σε λίγο καιρό..Ο ορισμός του ‘χτύπημα κάτω από τη μέση’… το λες και #διπλής… #διπλής…
Είσαι αδίστακτη… αλλά μ’αρέσειςΠου να δείτε τι υλικό θα σας έχω σε λίγο καιρό..
Δε νταρκ σαιντ οφ δε ασσχολ...Σας ανεβάζω άλλη μια δωράκι για τον καύσωνα...
Το ότι είναι δεμένα τα χεράκια της… δεν το έχει προσέξει κανένας;;; Βγάζει γούστα το κορίτσι Ε;!Σας ανεβάζω άλλη μια δωράκι για τον καύσωνα...
Να σε ρωτησω κανω πιο κοντινο στην απιστευτη κωλαρα σου και δεξια πανω βλεπω κατι σαν φλοκια η ειναι νερο απο το μπανιο? Το προσεξε κανεις αλλος?Σας ανεβάζω άλλη μια δωράκι για τον καύσωνα...
Αυτό που φαντάζεσαι είναι baby..Να σε ρωτησω κανω πιο κοντινο στην απιστευτη κωλαρα σου και δεξια πανω βλεπω κατι σαν φλοκια η ειναι νερο απο το μπανιο? Το προσεξε κανεις αλλος?
Σας ανεβάζω άλλη μια δωράκι για τον καύσωνα...
Αντε να παρω εγω σειρα τωρα! Ε baby?Αυτό που φαντάζεσαι είναι baby..
Πρεπει να μας την προσφερει το κοριτσι...