BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.136
- Πόντοι
- 206
Να ευχαριστήσεις τον Θεό και την Θεα Μαλβίνα.Τι να κάνω ?
Ιός !!Μαλβινάκι
Μου γάμησες το pc
Τρέχω linux mint
και όταν βγαίνει screensaver βγαίνει αυτό.
Τι να κάνω ?
Vera or Victoria?Μαλβινάκι
Μου γάμησες το pc
Τρέχω linux mint
Τι να κάνω ?
Ελπίζω να γίνουν πραγματικότητα αυτές οι συνεδρίες.......και τούμπαλιν εννοείται!!!Κάποιος είχε προτείνει να βάλω και συνεδρίες στοματικού μόνο..λέω να το εφαρμόσω από Σεπτέμβρη..!!
Γκουχ, γκουχ, αααν χρειαστείς κάτι, δηλώνω παρών.Κάποιος είχε προτείνει να βάλω και συνεδρίες στοματικού μόνο..λέω να το εφαρμόσω από Σεπτέμβρη..!!
...ασε το screensaver ως εχει (αναβαθμιση ειναι) και σταματα να ακους Sade! Αυτο φταει μαλλονΜαλβινάκι
Μου γάμησες το pc
Τρέχω linux mint
Τι να κάνω ?
Επισης αλλα για παρτη σου θα δεις εδω μεσα να γινεται μακελειο αγαπη ,παθος ,ερωτας μισος, εχθρες κλπ ολα εδω εσυ θα τα προκαλεσεις οτι σου λεω θα πεσουν κορμια .Χρόνια πολλά σε όλους! Εύχομαι αγάπη και ευημερία, μακριά από διαπληκτισμούς και έχθρες...
Χρόνια πολλά!!
Το εξαιρετικό Μαλβινάκι ξεκινάει αύριο?
Δεν υπάρχουν έχθρες εδώ μέσα, ούτε διαπληκτισμοί..
Απλά όποιος στο δωμάτιο σου φερθεί άσχημα, αναφέρεις το nickname του εδώ και το λύνουμε γρήγορα και πολιτισμένα..
και που θα τo ξερει το κοριτσι;;;;;;nickname
ΑΝ το ξέρει.και που θα τo ξερει το κοριτσι;;;;;;
αφου εγραψες πλασμα βαλε και το τραγουδι του προεδρου μην κανεις τσιγκουνιεςΑΝ το ξέρει.
Βέβαια ποιος να φερθεί άσχημα σε τέτοιο πλάσμα??
Δυστυχώς η κακεντρέχεια και η χαιρεκακία είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα αρκετών ανθρώπων, ακόμη κι εάν έχουν να κάνουν με καλοπροαίρετα και συννενοήσιμα άτομα..ΑΝ το ξέρει.
Βέβαια ποιος να φερθεί άσχημα σε τέτοιο πλάσμα??
Σίγουρα, κάποιοι νομίζουν ότι επειδή έχουν χρήμα μπορούν να εξουσιάζουν.Δυστυχώς η κακεντρέχεια και η χαιρεκακία είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα αρκετών ανθρώπων, ακόμη κι εάν έχουν να κάνουν με καλοπροαίρετα και συνεννοήσιμα άτομα..
Το "χωρίς" είναι το πιο αποδοτικό και το πιο πειστικό. Καρατσεκαρισμένο...Σίγουρα, κάποιοι νομίζουν ότι επειδή έχουν χρήμα μπορούν να εξουσιάζουν.
Το καλύτερο που έχει να κάνει μία εργαζόμενη είναι να τους αποφύγει με τρόπο (ή και χωρίς).
Καλή αρχή και μακρυά από τοξικούς!