Συναντηση με το κοριτσαρο σημερα το μεσημερι στο bill.
Aδειοι οι δρομοι τον αυγουστο ειναι ωραια η αθηνα !!!!
Θα σσυμφωνησω ε τους προλαλησαντες για την συνεπεια της την ευγενεια και το σερβις της,
εξαλλου ρωσσιδα ειναι εχει ολο το πακετο.
Επικινδυνα ερωτευσιμη !!!!
επικοινωνιακη φουλ θα τη χαρακτηριζα gfe ετσι οπως φιλαει χωρις ανασα.
Κορμι λαμπαδα, γυμνασμενο, αψεγαδιαστο ωραιο απ αυτα που δεν χορταινεισ να πασπατευεις !!!!!!
Εσκασε μυτη 5 λεπτα νωριτερα με ενα ασπρο φορεμα ετοιμη για εκλλησια
Μοσχομυριστη βαμμενη στη πενα ειναι μουναρα και το ξερει εχει αυτοπεποιθηση.
Πηγε στο μπανιο καιμωλις βγηκε ηρθε τοπλες και εμφανιστηκε το καλιγραμμο σωμα της !!!!
Απο κοντα ειναι πιο ωραιο οι φωτο την δειχνουν πιο γεματη .
Με βουταει και με φιλαει με παθος με πολυ γλωσσα αρχιζα και γω να τη πασπατευω στη πλατη και στο κωλο .
ειχαμε αρχισει να παιρνουμε φωτια .......μου φερνει τα βυζια στα μουτρα και αρχισα να γλυφω μια το ενα και μια το αλλο καιαρχιζει η στιγμη που κανει εναν ανδρα ευτυχισμενο μου χαιδευε τα μπαλακια και δτυνει το καυλι μου αρχιζςι να ρουφαει κλαρινωτα τη πουτσα της αρεσει η πιπα πολυ δινεται ολοκληρωτικα τον ρουφαει σαν να βαζεις ηλεκτρικη σκουπα διπλα σε κουρτινα!!!!!!!!!!!
Τη γυρισα για 69 ωραιο μουνακι μοσχομυριστο στενο οπως και η τρυπουλα της τις εδτυνα και τις εγλυφα και τις δυο.
Αφου με ρουφηξε για αρκετη ωρα εβαλε λαστιχο σαλιωσε το μουνακι και εκατσε πανω στο θρονο
εβγαζε κραυγες αισθησιασμου και καυλας ενω χοροπηδαγε πανω μου με φιλαγε με πολυ παθος και ερωτισμο!Τοπηγαμε για λιγο ετσι δε χορταινα το γλυκο μουνακι της μου λεει ελα στα τεσσερα τωρα .....
ειχε τεντωσει τα χερια της και ειχε τουρλωσει τη καλαρα της και τη γαμαγα οριος μωλις εκανε αυτο το αεροπλανικο ετελιωσα και ετσουζα απ τη καυλα half time.
Με ρωτησε αν με ενοχλει να καπνισω η ευγενεια της σε σκλαβωνει !!!!!!!
τα ειπαμε για λιγο αρχισαμε το μπαλαμουτι και ξανα βουρ στη πιπουλα θα μπορουσα να την αφησω με τις ωρες να μου το κανει αυτο δεν τον αφηνε απ το στομα της η γλυκουλα !!!!!!!!!!
Μεκαβαλησε ξανα μεχρι να κατσει στα τεσσερα εδερε τα χερια της πισω τα ειχε σαν να της ταχαν δεσει εχει ανεβασει μια τετοια φωτο εδω προσφατα και στο τελος αφησε το γλυκο ..................
Εκατσε γονατιστη μπροστα στο πατωμα πιπα για σεμιναριο και με στραγγιξε εβγακε τη γλωσσα της καιαφησα πανω τους χυμους πανω μου εδειχνε τη γλωσσα της επειδικτικα !!!!!!!
Μια παρα πολυ ωραια συνεδρεια περασα σουπερ.
Σωστη επαγγεματιας τιμαει τα λεφτα που παιρνει φευγεις γεματος απ το δωμαατειο.
Μαλβινακι εισαι τρελα !!!!!!