nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Αγαπη φρόντισε μην φύγουν τα ταν λαινς μέχρι να γυρίσω από διακοπές, σε παρακαλώ!Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή!
Αγαπη φρόντισε μην φύγουν τα ταν λαινς μέχρι να γυρίσω από διακοπές, σε παρακαλώ!Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή!
Αγαπη φρόντισε μην φύγουν τα ταν λαινς μέχρι να γυρίσω από διακοπές, σε παρακαλώ!
Τύπε έχω και εγώ tan lines. Αν ενδιαφέρεσαι, το δωράκι μου είναι €80 για δύο πιστολιες. Τσιμπουκακι, χειρομαλακια-ποδομαλακια, ξιφασκία με τα πουλιά μας. Κωλο δεν δίνω, δεν είμαι μπουστης.
Η πουτάνα η φύση τι σκαρώνει άμα έχει κέφια...Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή!
Για κατάμαυρο αγαπητέ @BestNotGeorge θα πρέπει να απευθυνθείτε κάπου αλλού καθώς τυγχάνει να είμαι αρκετά λευκή..Kai που να δεις ψαρά με tan lines.
Βγάζει το μπλουζάκι και νομίζεις ότι το φοράει
ΥΓ
Οσαο αφορά τα tan lines
Υπάρχουν του ταρίφα (αριστερό χέρι), του φαντάρου (τριγωνάκι στο στήθος), του ψαρά (βάλει βγάλει μπλουζάκι το ίδιο είναι) πιθανά και άλλα που δεν γνωρίζω.
Προσωπικά μου αρέσει ένα κατάμαυρο ωραίο κορμί χωρίς γραμμές.
Και να το γλύφω.
Με αλάτια ...
Εστω και με ολίγο αντιηλιακό ..
Λευκή, ξανθιά, ροζ τρύπες..τυγχάνει να είμαι αρκετά λευκή..
Ξέχασες το μπιρμπιλωτό πράσινο μάτι αλλά μετά πάμε στο τετράπτυχο και κουράζω..Λευκή, ξανθιά, ροζ τρύπες..
Το τρίπτυχο της τελειότητας.
Άλλο το ξέχασα, άλλο δεν το ανέφεραΞέχασες το μπιρμπιλωτό πράσινο μάτι αλλά μετά πάμε στο τετράπτυχο και κουράζω..
Σωστα αλλα το Α και το Ω θα ελεγα οτι στην περιπτωση σου πως ειναι :Ξέχασες το μπιρμπιλωτό πράσινο μάτι αλλά μετά πάμε στο τετράπτυχο και κουράζω..
Hello baby!!Σωστα αλλα το Α και το Ω θα ελεγα οτι στην περιπτωση σου πως ειναι :
ωραιο λεγην , θετικη αυρα, δοτικοτητα (και φυσικα μεταδιδακτορικο στις ποιο τεχνικες λεπτομεριες)
Hello!!Hello baby!!
Τυπε να σε ενημερώσω ότι μόλις μου έπεσε κ δεν το βλεπω να μου ξανασηκωνεται μέχρι να δω το κορίτσι! Άνοιξε νήμα σε παρακαλώ και μην κανιβαλιζεις το νήμα του κοριτσιού!
Τύπε έχω και εγώ tan lines. Αν ενδιαφέρεσαι, το δωράκι μου είναι €80 για δύο πιστολιες. Τσιμπουκακι, χειρομαλακια-ποδομαλακια, ξιφασκία με τα πουλιά μας. Κωλο δεν δίνω, δεν είμαι μπουστης.
Αν ανοίξει θα έχει παραπάνω επιτυχία από εμένα, σίγουρο..!!Τυπε να σε ενημερώσω ότι μόλις μου έπεσε κ δεν το βλεπω να μου ξανασηκωνεται μέχρι να δω το κορίτσι! Άνοιξε νήμα σε παρακαλώ και μην κανιβαλιζεις το νήμα του κοριτσιού!
Δεν έχει ανοιχτεί καρτέλα κριτικών για το κορίτσι επί του παρόντος, οπότε θα πρέπει να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις το νήμα προς τα πίσω.Κριτικες που βρισκουμε;
Χλωμο το κόβω αν και ποτε μην λες ποτέ..Αν ανοίξει θα έχει παραπάνω επιτυχία από εμένα, σίγουρο..!!
Δεν έχει ανοιχτεί καρτέλα κριτικών για το κορίτσι επί του παρόντος, οπότε θα πρέπει να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις το νήμα προς τα πίσω.
Δεν είναι θέμα πέρασης, που όντως έχει, αλλά εξαρτάται από το αν το θέλει η ίδια.με τόση πέραση που έχει θα γίνει κι αυτό