mikele7413
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 409
- Πόντοι
- 21
Ποδαρες για γλυψιμο..Καληνύχτα σε όλους!
Ποδαρες για γλυψιμο..Καληνύχτα σε όλους!
Εσείς θα τα πάρετε σύντομα από κοντά..Ρε συ Φόντα;;;
Τι είναι πάλι τούτο;;;
Θα μας κάνεις να παίρνουμε τριπλή δόση καρδιοτονωτικά βραδιάτικα;;;
Ανάποδα το πήρες ..Άρα με παρομοιάζεις με μια ντουζίνα ντομάτες? Nice..
Ευρέως γνωστό ότι είμαι χειμερινός τύπος.. εάν δεν έχει 15 βαθμούς δεν λειτουργώ πλήρως.Ανάποδα το πήρες ..
Οι καλοκαιρινές ντομάτες προσπαθούν να φτάσουν την ομορφιά σου ..
Και το θυμάρι ..
ΥΓ
Κανακέματα θέλει ..
ΥΓ2
Είσαι καλοκαιρινός τύπος ?
Τζιτζίκια βάζεις στην μασχάλη ?
Θα βάλω το a/c στους 15.Ευρέως γνωστό ότι είμαι χειμερινός τύπος.. εάν δεν έχει 15 βαθμούς δεν λειτουργώ πλήρως.
Για να λειτουργήσουμε εμείς βαλε μια πατούσα για το καλό
ενας καλος λογος για να διακοψω τις διακοπες μου και να γυρισω βουρ αθηνα!!!Καληνύχτα σε όλους!
Καληνύχτα σε όλους!
ΚαλάΕυρέως γνωστό ότι είμαι χειμερινός τύπος.. εάν δεν έχει 15 βαθμούς δεν λειτουργώ πλήρως.
16 σταματανε τυπε, την πατησες.Θα βάλω το a/c στους 15.
Αν αρχίσει τις κρυάδες, πάει και -5 (φιλικά πάντα, ούτε που τον ξέρω τον συναγωνιστη)16 σταματανε τυπε, την πατησες.
...γτ κοριτσαρα μου, απο το Yakutsk μας ερχεσαι?!?!?!?Ευρέως γνωστό ότι είμαι χειμερινός τύπος.. εάν δεν έχει 15 βαθμούς δεν λειτουργώ πλήρως.
Ευρέως γνωστό ότι είμαι χειμερινός τύπος.. εάν δεν έχει 15 βαθμούς δεν λειτουργώ πλήρως.
Βάλτο στους 15 να σου γίνει το πουλί σαν τυρογαριδακι απ το κρύο.Θα βάλω το a/c στους 15.
Με την μουναρα την Μαλβινα στο δωμάτιο δεν πάγωσε κανείς..Βάλτο στους 15 να σου γίνει το πουλί σαν τυρογαριδακι απ το κρύο.
Γεννήθηκα στους -10 περίπου, κάτι είναι και αυτό..!!...γτ κοριτσαρα μου, απο το Yakutsk μας ερχεσαι?!?!?!?
btw. με 15 βαθμους (κ κατω) δν βγαινει ουτε για κατουρημα
Νάτος κι ο μαύρος γάτος...Καληνύχτα σε όλους!
Γεννήθηκα στους -10 περίπου, κάτι είναι και αυτό..!!