NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.968
- Πόντοι
- 216
Αυτό είναι πίνακας ζωγραφικήςΠώς μου είστε; είπα να πω ένα γειά..
Αυτό είναι πίνακας ζωγραφικήςΠώς μου είστε; είπα να πω ένα γειά..
Για λέγε, για λέγε ..Να πω και το βασικότερο και τελευταίο.. Να προσέχετε πολύ όσοι έχετε παιδάκια. Ο κόσμος είναι αρρωστημένος και όσο πάει χειροτερεύει.. κάτι λιγουλάκια ξέρω παραπάνω..
Απ την πρωτη στιγμη π ειδα το νημα ξεχώρισα τον τροπο γραφής σου,κατ επέκταση κ τον τροπο σκέψης σου .Να πω και το βασικότερο και τελευταίο.. Να προσέχετε πολύ όσοι έχετε παιδάκια. Ο κόσμος είναι αρρωστημένος και όσο πάει χειροτερεύει.. κάτι λιγουλάκια ξέρω παραπάνω..
¨Να φτιάξουμε ταμείο ανεργίας, να τσοντάρουμε όλοι από κάτι τις ?Απ την πρωτη στιγμη π ειδα το νημα ξεχώρισα τον τροπο γραφής σου,κατ επέκταση κ τον τροπο σκέψης σου .
Τετοια ατομα αξίζουν ενα support παραπανω
Εννοω οτι στηρίζουμε τις υπηρεσιες π παρέχει¨Να φτιάξουμε ταμείο ανεργίας, να τσοντάρουμε όλοι από κάτι τις ?
ΥΓ
Θα το χάσουμε γρήγορα το κορίτσι.
Μωρέ θα τον βρει τον μαλάκαΕννοω οτι στηρίζουμε τις υπηρεσιες π παρέχει
Σπρέι πιπεριού, μπορεί να σε σώσει σε πολλές καταστάσεις.
Ένα τέτοιο Αμερικανικού τύπου, μας είχε βγάλει ασπροπροσωπους στην Αλάσκα, όταν ήμουν εκεί το μακρινό 2011 (σε συνάντηση με αρκούδα, ΔΕΝ κάνω πλάκα).
Ελλάδα νομίζω όμως πως είναι παράνομα, κι μάλιστα όλα τα συγκεκριμένα σπρέι.
Ένας νομικός θα ξέρει να μας πει σίγουρα.
...τετοιο sambo κοριτσαρε!?!?! Οντως θανατηφορο οπλο!!!!Εμένα προσωπικά με έχει σώσει 2 φορές..με τις ελάχιστες γνώσεις sambo που έχω. Δεν λέω, άλλο να τα κάνεις στην σχολή, άλλο στον δρόμο, ο δρόμος δεν παίζει.
Όμως δεν ξέρεις πότε μπορεί να σου χρειαστεί η οποιαδήποτε γνώση.
Κουκλαρα εσυ μόνο αξέχαστη μπορείς να μείνεις.......τίποτα λιγότερο!Ανά λίγες μέρες θα σας υπενθυμίζω την παρουσία μου Μην με ξεχάσετε κιόλας..
Σας είπε κανείς ότι περίμενα την άποψη σας κύριε μουΤο γαμήσατε...
Αρχίδια ξέρεις και απλά θα φας το κεφάλι σου
@AlexEasyRider
@DiorPoison
Aναφερατε πως η κοπέλα πρέπει να ξέρει τεχνικές αυτοάμυνας,
Καλύτερα να έχει σπρευ πιπεριού, όπλο.
Και πάνω από όλα μυαλό ώστε να ξέρει πού και ποτέ δεν κυκλοφορεί για κανέναν λόγο ή έστω ασυνοδευτη
Για να καταφέρει μια γυναίκα τα φέρει βόλτα με έναν άνδρα, που δεν θα είναι και απόφοιτος του χαρβαρντ αλλά μάλλον κάποιος που ξέρει από δρόμο, θα πρέπει να αφιερώσει τόσο χρόνο και κόπο που θα μπορούσε να είναι επαγγελματίας αθλήτρια.
Και πιθανόν θα έχει καταστρέψει και την θυληκοτητα του σώματος της εντωμεταξύ...
Καλό είναι να κάνει κάποιο μαχητικό άθλημα αλλά να ξέρει ότι αυτό είναι για να αθλείται και να κοινωνικοποιείται.
Αν ένα κορίτσι σκέφτεται ότι με 3-4 προπονήσεις την εβδομάδα(και ας είναι 70 κιλά) την εβδομάδα θα τα φέρει βόλτα με ένα τυχαίο μαντράχαλο στον δρόμο μάλλον θα ξυπνήσει απότομα από άλλη πραγματικότητα την ώρα του κινδύνου....
Το resume:
Αν ξεκινήσει ένα κορίτσι κάποιο μαχητικό άθλημα με πρώτο στόχο να αμυνθεί τότε ίσως της κάνει και κακό...
Μπορεί να μπει στον πειρασμό να χρησιμοποιήσει όσα ξέρει ενώ θα μπορούσε να φύγει.
Και για να μπορέσει όντως να φτάσει σε επίπεδο να τα φέρει βόλτα με άνδρες του δρόμου θα πρέπει να φτάσει σε επίπεδο Ronda Rousey...
Γνώμη μου φυσικά, μπορεί να κάνω λάθος
Top κομμάτι.. με τέτοιο θα σας έρχομαι.....τετοιο sambo κοριτσαρε!?!?! Οντως θανατηφορο οπλο!!!!
Σας είπε κανείς ότι περίμενα την άποψη σας κύριε μου
Δεν νομίζω....
Εκτονωθείται.ε..όσο μπορείτε;
Κραβ μαγκα τυπε,λαβές χτυπηματα σε ευαισθητα σημεία και δεν εννοω γεννητικα όργανα που ξέρουν όλοι.Πριν από 10 χρόνια μου την έπεσαν οχι στην Αθήνα αλλά στην επαρχία που κατοικώ Έλληνες ήταν
Τότε αποφάσισα κ πήγα σε έναν δάσκαλο αυτοάμυνας, αν ξέρεις που να ρίξεις ούτε που προλαβαίνει ο μαγκας
Το θέμα είναι να είσαι συγκεντρωμένος όταν πρέπει κ να μην πάθεις πανικό οπότε θέλει κ ψυχολόγο να το ψάξεις λιγο
zanouli πόσο μας έλειψες !!!!!!!Κραβ μαγκα τυπε,λαβές χτυπηματα σε ευαισθητα σημεία και δεν εννοω γεννητικα όργανα που ξέρουν όλοι.
Το κραβ μαγκα είναι καλύτερη πολεμικη τέχνη,αυτοαμυνα αφοπλιση αντιπαλου.
Κανω χρόνια κραβ μαγκα και εβαλα μια μερα 2 φιλους μου να μου επιτεθουν,τους είπα χτυπήστε και θα σας χτυπήσω.Μου χυμανε και οι δυο ενας με πιανει απο πίσω κλείδωμα ανοιγμα χεριων χαμηλωμα γυριστη αγκωνιά στη κοιλια πιασιμο του χεριου του γυρισμα να φωναζει το χερι μου στο τσακ να το σπασω χυμαει ο αλλος με κλωτσιά με πετυχαινει στο γλουτο αφηνω τον άλλον και χυμαω σ αυτον που με κλωτσησε κλωτσια στον αερα αμυνεται με χέρια του κανω κεφαλοκλειδωμα ο αλλος με πιανει απο πισω και οπως τον πιανω κεφαλοκλειδωμα μια ελαφρια γονατια και ο αλλος αγκωνιά.
Εκει το τελιωσαμε και μου λενε οι φιλοι μου μαλακα δεν παιζει να σε δαμασουμε 2 άτομα και ξεκινησαν και αυτοι τότε κραβ μαγκα.
Να μας πει και τότε που του την έπεσε ο μπράβος στη φυλής να θυμηθούμε τα παλιά...zanouli πόσο μας έλειψες !!!!!!!
αυτό τώρα το λες...Να προσέχετε πολύ όσοι έχετε παιδάκια. Ο κόσμος είναι αρρωστημένος και όσο πάει χειροτερεύει..