Νέα

Μαλακία για εσένα: Eρεθιστικά λόγια για εσάς αγαπητές γυναίκες του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Όταν ακούτε από άντρα:Θα τραβούσα μαλακία για χάρη σου τί σκέφτεστε:

• Πολύ άντρας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ερωτικός τύπος

• Ρομαντικός

• Σεξομανής

• Τι μαλάκας

• Δεν ξέρω δεν απαντώ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπόν αγαπητά μέλη του site από κοπέλα σήμερα άκουσα ότι: Όταν μου λένε θα τραβούσα μαλακία για χάρη σου μου αρέσει!!!
Αγαπητές γυναίκες του site ψηφίστε!!!!
Υπάρχει ανωνυμία για αυτό ειλικρίνια παρακαλώ!!!:rockon:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Οι άντρες του site παρακαλώ απλά αναφέρετε την γνώμη σας χωρίς όμως να ψηφίσετε.
Προσωπικά δεν έχω λόγια!!!! :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Αν εσένα σου έλεγε μια γκόμενα ότι παίζει με το μουνάκι της για σένα, δεν θα σου άρεσε? :)

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:think:
Θα ψηφισω,αλλα προσωπικα δεν μου εχει συμβει κατι τετοιο!
Τουλαχιστον να μου το πει λεκτικα εννοω!

Η κοπελα σε εσενα το ειπε ?!?!?

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
:think:
Θα ψηφισω,αλλα προσωπικα δεν μου εχει συμβει κατι τετοιο!
Τουλαχιστον να μου το πει λεκτικα εννοω!

Η κοπελα σε εσενα το ειπε ?!?!?
Όχι κοπέλα μου μία φίλη μου μου είπε ότι της αρέσει!!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ο,τι κι αν λες σε μια γυναικα αν ειναι αληθινο και το αισθανεσαι πραγματι-δεν το λες ουτε για 'εφε' ουτε για να το παιξεις θαραλεος-ειναι καλο...

Τουλαχιστον μια φορα που ειπα κατι τετοιο σε μια φιλη μου...εκεινη κοκκινησε και αμεσως μετα με ρωτησε 'τι σε ερεθισε πιο πολυ πανω μου' εγω της απαντησα 'το βλεμμα σου και το στηθος σου οπως το φανταζομαι κατω απο τη μπλουζα' κι εκεινη σηκονωντας την μπλουζα της μου ειπε 'και τωρα που το βλεπεις κατω απο τη μπλουζα σ αρεσει?' :o :o

Μαλακα!!!Θυμαμαι πως αλλαξα 20 χρωματα τοτε :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Αν εσένα σου έλεγε μια γκόμενα ότι παίζει με το μουνάκι της για σένα, δεν θα σου άρεσε? :)
Να σου διευκρινήσω:Πάνω στο sex ναι πολύ!!! :rockon:
Αλλά σε κοριτσοπαρέα που το άκουσα από φίλη μου έμεινα μαλάκας!!!!! :huh: :huh:
Υ.Γ.Είχα την εντύπωση ότι θέλουν γλυκόλογα και τέτοια(αυτή έλεγε ότι όπου όποτε το ακούει <<λιώνει>>)!!!! :huh: :huh:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ο,τι κι αν λες σε μια γυναικα αν ειναι αληθινο και το αισθανεσαι πραγματι-δεν το λες ουτε για 'εφε' ουτε για να το παιξεις θαραλεος-ειναι καλο...

Τουλαχιστον μια φορα που ειπα κατι τετοιο σε μια φιλη μου...εκεινη κοκκινησε και αμεσως μετα με ρωτησε 'τι σε ερεθισε πιο πολυ πανω μου' εγω της απαντησα 'το βλεμμα σου και το στηθος σου οπως το φανταζομαι κατω απο τη μπλουζα' κι εκεινη σηκονωντας την μπλουζα της μου ειπε 'και τωρα που το βλεπεις κατω απο τη μπλουζα σ αρεσει?' :o :o

Μαλακα!!!Θυμαμαι πως αλλαξα 20 χρωματα τοτε :2funny: :2funny: :2funny:
Τι να πω φίλε freddie krueger  μάλλον πρέπει να άλλαξω αντιλήψεις!!! :rockon:
Εγώ πίστευα ότι τέτόια λόγια λέγονται πάνω στο sex και όχι για να ρίξεις γκόμενα!!!! :huh: :huh:
Υ.Γ.Τελικά μάλλον άβυσσος η γυναικεία ψυχή!!!!

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Τέτοια λόγια είχα την εντύπωση=τσαντιά,τακουνιά κτλ.!!!!!! :think:
Υ.Γ.Φαίνεται ότι ως νέος έχω λάθος αντιλήψεις!!!! :idiot:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Οκ...να μη σου φαινεται πλεον τιποτα περιεργο!
Εκει που εχουμε φτασει,αναλογα ο καθενας με τα γουστα,τα βιτσια και τις ορεξεις του!
Nα δεις στο δρόμο μία γλυκιά κοπελίτσα και να σου βιτσιόζα του κερατά(μαστίγια κτλ.)!!!! :huh:
Υ.Γ.Παίζει άραγε ρόλο και η ηλικία;;;; :think:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αναλογα τη καθε γυναικα!!
Παιζουν πολλα ρολο νομιζω!!
Η στιγμη,η διαθεση,η κ...α ,ξερω γω βρε παιδια!!
Παντως οι διαφορες εναλλαγες στο ερωτικο παιχνιδι
ειναι καλες και αλλαζουν την καθημερινοτητα δυο ατομων!!
Δεν μπορεις να εισαι παντα μονο γλυκος κ τρυφερος,
ουτε συνεχεια "βιαιος" κ φετιχιστης!!

*** Εσυ φιλε Freddie γιατι αλλαξες χρωματα?!?!

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Τέτοια λόγια είχα την εντύπωση=τσαντιά,τακουνιά κτλ.!!!!!! :think:
Υ.Γ.Φαίνεται ότι ως νέος έχω λάθος αντιλήψεις!!!! :idiot:
Δεν υπαρχουν λαθος αντιληψεις μονο λαθος στιγμες...αν το πεις αυτο σε μια γυναικα ας πουμε στο δρομο σιγουρα θα φας τσαντια,τακουνια και ο,τι αλλο της βρισκεται προχειρο...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Είχα την εντύπωση ότι θέλουν γλυκόλογα και τέτοια(αυτή έλεγε ότι όπου όποτε το ακούει <<λιώνει>>)!!!! :huh: :huh:

Ναι, γιατί οι γυναίκες είναι ευαίσθητα και λεπτεπίλεπτα λουλούδια που άμα αναφερθεί κάποιος στο *αχέμ* ανδρικό μόριο θα μαραθούν από την ντροπή τους.
Είναι τυχαίο που πολλές θέλουν να ντύνονται πουτάνες τις απόκριες;

Edit: και συμφωνώ με τους προηγούμενους, είναι θέμα ατόμου και ΚΥΡΙΩΣ στιγμής

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ναι, γιατί οι γυναίκες είναι ευαίσθητα και λεπτεπίλεπτα λουλούδια που άμα αναφερθεί κάποιος στο *αχέμ* ανδρικό μόριο θα μαραθούν από την ντροπή τους.
Είναι τυχαίο που πολλές θέλουν να ντύνονται πουτάνες τις απόκριες;
Λάθος μου φαίνεται,τεράστιο λάθος μου!!!! :idiot:
Από αύριο θα γίνω μπήχτης(εντάξει και καμία τσαντιά να φάω έχω νοσοκομείο κοντά μου)!!! :grin: :rockon:
Υ.Γ.Ρε γμτ πώς είχα τέτοια λαθασμένη εντύπωση!!!! :headbang: :headbang:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδή αν δεις μία στο δρόμο ας είναι και τσαχπινούλα και της πεις: τι μουνί είσαι εσύ μάνα μου,υπάρχει περίπτωση να κολακευτεί;;;; :think:
Y.Γ.Εγώ πίστευα ότι μόνο στις επαγγελματίες γίνονται δεκτά αυτά!!! :headbang: :headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ρε Καινούργιε, κανένας τρόπος να πλησιάσεις κάποιον δεν είναι λάθος.
Ανάλογα τι ζητάς το ψάχνεις αναλόγως. Αν κάποια σε καβλώνει της μιλάς πρόστυχα, αν κάποια τη βλέπεις πιο ρομαντικά της λες γλυκόλογα. Αν η ίδια σου τα βγάζει και τα δύο, της μιλάς και με τους δύο τρόπους.
Και φυσικά, ανάλογα με το τι θες από μμια γυναίκα θα διαλέξεις και ανάλογη γυναίκα.

Δηλαδή αν δεις μία στο δρόμο ας είναι και τσαχπινούλα και της πεις: τι μουνί είσαι εσύ μάνα μου,υπάρχει περίπτωση να κολακευτεί;;;; :think:
Y.Γ.Εγώ πίστευα ότι μόνο στις επαγγελματίες γίνονται δεκτά αυτά!!! :headbang: :headbang:

Και ναι, κάποιες θα κολακευτούν με το "τι μουνί είσαι εσύ μανα΄μου", άλλες θα σοκαριστούν, άλλες θα τσαντιστούν. Ανάλογα κατά πόσο είναι όντως τσαχπίνες ή κατά πόσο θέλουν μόνο να φαίνονται τσαχπίνες

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ρε Καινούργιε, κανένας τρόπος να πλησιάσεις κάποιον δεν είναι λάθος.
Ανάλογα τι ζητάς το ψάχνεις αναλόγως. Αν κάποια σε καβλώνει της μιλάς πρόστυχα, αν κάποια τη βλέπεις πιο ρομαντικά της λες γλυκόλογα. Αν η ίδια σου τα βγάζει και τα δύο, της μιλάς και με τους δύο τρόπους.
Και φυσικά, ανάλογα με το τι θες από μμια γυναίκα θα διαλέξεις και ανάλογη γυναίκα.
Συμφωνώ απλά πίστευα ότι με την πρώτη προστυχόλογα δεν θα έχουν άλλο αποτέλεσμα πλη καρούμπαλου!!! :2funny: :2funny:
Υ.Γ.Τo site όλο κολλάει γμτ!!!! >:(

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Και ναι, κάποιες θα κολακευτούν με το "τι μουνί είσαι εσύ μανα΄μου", άλλες θα σοκαριστούν, άλλες θα τσαντιστούν. Ανάλογα κατά πόσο είναι όντως τσαχπίνες ή κατά πόσο θέλουν μόνο να φαίνονται τσαχπίνες
Συμπέρασμα είστε τρελές!!!! :grin:
Το γκομενοπαιχνίδι να είναι joker(αυτή απέναντί μου τι να της αρέσει :think:: τα προστυχόλο,τα γλυκόλογα ή απλά να κοιταζόμαστε)!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Εμείς από την άλλη είμαστε λογικά πλάσμα όπως και να μας την πέσετε δεν λέμε όχι!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom