ενα ραντεβου θανατου παντα λυνει τετοιου ειδους παρεξηγησεις παντως ;)
Ο δικός μας ακούει playmen και φλωριές.....βλέπω να τον κάνει ασήκωτο ο νωντότυπος.... :S
ενα ραντεβου θανατου παντα λυνει τετοιου ειδους παρεξηγησεις παντως ;)
τωρα παρεκτρεπεσαι!Ο δικός μας ακούει playmen και φλωριές.....βλέπω να τον κάνει ασήκωτο ο νωντότυπος.... :S
σωστος φιλε.Αυτο που λες τυπε μου το εχω ακριβος στην γειτονια μου, απλα τον γραφεις κανονικα...και σπαζετε περισοτερο...απο τον να τον πληρον ης μετα χρυσο....και να λεει πως εχει μια ζωη πονοκεφαλους απο τα μπουνιδια...που τουριξες..και να τραβιεσε δεν αξιζη....απλα με τον τροπο σου τον κανεις και σπαζετε περισοτερο...αν εχεις την ορεξη και χρημα να το προχορησης κανεις το ιδιο....μεχρι να προκαλεση αυτος φασαρια....να βριση τα θεια...κια του κανεις μετα μια ωραια μηνυση...Μια φορα πιο παλια...σε μια αλλη γειτονια που εμενα....δεν κρατηθηκα τον επιασα στα κρυφα κια του ειπα αν ξαναγινη θα σε σκοτωσο....μαλακια μου![]()
δεν το αποκλειω φιλε!ειναι ενα σοβαρο ενδεχομενο!αποκλείεις να ειναι ενας απο αυτους του ψυχικα ασθενεις που σκοτωνουν γονεις ,γειτονες,ταξιτζηδες και μετα αυτοκτονουν;
Παντως φιλε απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι ειναι κλασομπινεδες, προχτες μαλωσα με καποιον που παραβιασε στοπ και αρχισε με εβριζε, μολις εβαλα πλαγιοστατη και εκανα να κατεβω απο το μηχανακι πατησε γκαζι κ εφυγε... τσαμπα μαγκες....
ανεργος και να βρει γυναικα ξεχασε το...μολις βρει γυναικα θα ηρεμισει. το εχω ξαναδει το εργο
τωρα παρεκτρεπεσαι!
δεν εχει γεννηθει ακομα ο νωντοτυπος που θα δειρει μπουρδελιαρη!
Δεν έχεις περιγράψει κάποιο τραγικό περιστατικό συμπουρδελιάρη aka να παίρνει μάτι την κόρη σου, να σου πετάει βρωμόνερα στη μπουγάδα, να σου χαράζει το αυτοκίνητο, να σου κλέβει πράγματα από την αυλή κλπ.Λοιπον:για να μην το κουράζω με τα πολλά,
έχετε έναν μαλάκα γείτονα.Κοντά στα 40 άνεργος και ανύπαντρος που μένει ακόμα με τους γονείς του.
Και καθημερινά σας κοιτάζει αγριεμένα συνεχώς εσάς και την οιγένεια σας.
Παράδειγμα:Όποιος ανοίγει μπει ή βγει στο σπίτι σας,τσουπ πετάγεται και αυτός και ανοίγει την δική του και κοιτάει στραβωμένος χωρίς ποτέ να τον ενοχλήσει κανένας(αν και έχουμε πολλά πατήματα πχ δεν σέβεται τις ώρες κοινης ησυχίας,βάζει καφάσια για να κρατήσει παρκινγκ εξω απο το σπίτι του κλπ)
Κανένας δεν τον έχει ενοχλήσει απλά είναι ο κλασικός μαλάκας κάφρος έλληνας που το παίζει μαγκια κλανιά και τον έχει βαρέσει η αγραμματοσύνη και η ανεργία στο κεφάλι.
Συνεχώς κοιτάει τους πάντες αγριεμένος και καλά.
Εμένα,την οικογένεια μου,επισκέπτες κλπ.
Ενδέχεται να είναι κλινική ψυχιατρική περίπτωση αλλά μεχρι στιγμής είναι έξω ο Σουαρεζ της γειτονιάς.
Ο εγωισμός μου μου λέει να του σπάσω τα δόντια για να τελειώνουμε μια και καλή.
Η λογική λέει πως θα μπλέξω και θα του πληρώνω την ανεργία και την αγραμματοσύνη του.
Τι θα έκανες εσυ συνμπουρδελιαρη?
αυτο το εκανε η σπιτονοικοκυρα στην κυρια κοκοβικου τυπεΔεν έχεις περιγράψει κάποιο τραγικό περιστατικό συμπουρδελιάρη aka να παίρνει μάτι την κόρη σου, να σου πετάει βρωμόνερα στη μπουγάδα, να σου χαράζει το αυτοκίνητο, να σου κλέβει πράγματα από την αυλή κλπ.
Η περίπτωσή του δεν είναι κλινική και νομίζω η αδιαφορία είναι η καλύτερη λύση. Αν εξαγριωθεί, πάρε μια χαρτοσακούλα του μανάβη, γέμισέ τη μέχρι πάνω με όλα τα φρέσκα σκυλόσκατα της γειτονιάς, πότισέ τη με λίγο μπλε οινόπνευμα και βάλτη στο χαλάκι της πόρτας του όταν είσαι σίγουρος ότι είναι μόνος στο σπίτι. Βάζεις φωτιά στη σακκούλα, χτυπάς κουδούνι και φεύγεις.
αυτο το εκανε η σπιτονοικοκυρα στην κυρια κοκοβικου τυπε![]()
Η κυρία ξι παπαμήτρου
http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/434981/KYRIA_XI_PAPAMHTROU.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :headbang3:
αυτο το εκανε η σπιτονοικοκυρα στην κυρια κοκοβικου τυπε![]()
Λοιπον:για να μην το κουράζω με τα πολλά,
έχετε έναν μαλάκα γείτονα.Κοντά στα 40 άνεργος και ανύπαντρος που μένει ακόμα με τους γονείς του.
Και καθημερινά σας κοιτάζει αγριεμένα συνεχώς εσάς και την οιγένεια σας.
Παράδειγμα:Όποιος ανοίγει μπει ή βγει στο σπίτι σας,τσουπ πετάγεται και αυτός και ανοίγει την δική του και κοιτάει στραβωμένος χωρίς ποτέ να τον ενοχλήσει κανένας(αν και έχουμε πολλά πατήματα πχ δεν σέβεται τις ώρες κοινης ησυχίας,βάζει καφάσια για να κρατήσει παρκινγκ εξω απο το σπίτι του κλπ)
Κανένας δεν τον έχει ενοχλήσει απλά είναι ο κλασικός μαλάκας κάφρος έλληνας που το παίζει μαγκια κλανιά και τον έχει βαρέσει η αγραμματοσύνη και η ανεργία στο κεφάλι.
Συνεχώς κοιτάει τους πάντες αγριεμένος και καλά.
Εμένα,την οικογένεια μου,επισκέπτες κλπ.
Ενδέχεται να είναι κλινική ψυχιατρική περίπτωση αλλά μεχρι στιγμής είναι έξω ο Σουαρεζ της γειτονιάς.
Ο εγωισμός μου μου λέει να του σπάσω τα δόντια για να τελειώνουμε μια και καλή.
Η λογική λέει πως θα μπλέξω και θα του πληρώνω την ανεργία και την αγραμματοσύνη του.
Τι θα έκανες εσυ συνμπουρδελιαρη?