Νέα

Mαλάκας γείτονας..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ενα ραντεβου θανατου παντα λυνει τετοιου ειδους παρεξηγησεις παντως  ;)

Ο δικός μας ακούει playmen και φλωριές.....βλέπω να τον κάνει ασήκωτο ο νωντότυπος.... :S

OP
OP
jstar

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Αυτο που λες τυπε μου το εχω ακριβος στην γειτονια μου, απλα τον γραφεις κανονικα...και σπαζετε περισοτερο...απο τον να τον πληρον ης μετα χρυσο....και να λεει πως εχει μια ζωη πονοκεφαλους απο τα μπουνιδια...που τουριξες..και να τραβιεσε δεν αξιζη....απλα με τον τροπο σου τον κανεις και σπαζετε περισοτερο...αν εχεις την ορεξη και χρημα να το προχορησης κανεις το ιδιο....μεχρι να προκαλεση αυτος φασαρια....να βριση τα θεια...κια του κανεις μετα μια ωραια μηνυση...Μια φορα πιο παλια...σε μια αλλη γειτονια που εμενα....δεν κρατηθηκα τον επιασα στα κρυφα κια του ειπα αν ξαναγινη θα σε σκοτωσο....μαλακια μου  :rockon:
σωστος φιλε.
θα την κανει καποια στιγμη την μαλακια του και ελπιζω να μην ειμαι σε ασχημη διαθεση γιατι τον βλεπω να αγρικοιταει τους ασθενεις στον ιδιο θαλαμο...στον ευαγγελισμο  :rockon: :knockinb: :s&m_3:

αποκλείεις να ειναι ενας απο αυτους του ψυχικα ασθενεις που σκοτωνουν γονεις ,γειτονες,ταξιτζηδες και μετα αυτοκτονουν;
δεν το αποκλειω φιλε!ειναι ενα σοβαρο ενδεχομενο!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πολυ σημασια σε μπουρδες δινεις φιλε.χαλαρωσε και γραφτα ολα στα αρχιδια σου

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
να πω και εγώ την ιστορία μου,

γειτόνισσα γριά από τον ακριβώς πάνω όροφο, συνεχώς έριχνε αποφάγια και κυρίως ψαροκέφαλα στα απλωμένα ρούχα, τι φώνες τι φασαρίες τι αστυνομία, τίποτα δε καταλάβαινε τίποτα! Όλο έλεγε συγνώμη δε θα ξαναγίνει και την επόμενη μέρα το ξαναέκανε, αυτό με τα ψαροκέφαλα είχε παραγίνει μέχρι αηδίας.

μετά από δυο χρόνια δύσκολης γειτονίας η γριά αποφάσισε να φύγει για το χωριό του άντρα της στην επαρχία και όλα τελείωσαν καλώς.

Επισκέπτης
Παντως φιλε απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι ειναι κλασομπινεδες, προχτες μαλωσα με καποιον που παραβιασε στοπ και αρχισε με εβριζε, μολις εβαλα πλαγιοστατη και εκανα να κατεβω απο το μηχανακι πατησε γκαζι κ εφυγε... τσαμπα μαγκες....

Οἱ τεντυμπόηδες μὲ τὰ μοτοσακὸ πταίουσιν διὰ τὸ κυκλοφοριακόν.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αν δεν βρεις αλιγάτορα....πιάνει και με κροκόδειλο...αρκούδα κτλ..... :boobies:

anaconda20

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
αφού είναι μαλάκας αργά ή γρήγορα θα τσακωθείς, οπότε όσο πιο σύντομα το κάνεις τόσο το καλύτερο.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
Μην δινεις σημασια στο μαλακα ασε τον να κοιτει οσο θελει τι θα του πεις γιατι κοιτας δεν "απαγορευεται" και θα του εχεις δωσει εσυ την αφορμη να τσακωθειτε και θα βγει αυτος απο πανω ασε τον να κανει αυτος την πρωτη κινηση που δεν θα κανει γιατι το πιθανοτερο ειναι χεστης  και τοτε ναι σπαστου το κεφαλιοσο για το αυτοκινητο την νυχτα και ριξε του η πετα του αν γινεται απο αποσταση λιγο διαβρωτικο ετσι "ανωνυμα" πιστεψε με θα το πιασει το νοημα και θα σταματισει σιγα σιγα να πιανει το μερος και αν εξακολουθησει να το κανει μετα απο μερικες βδομαδες ξανα και ξανα η καλεσε ΑΝΩΝΥΜΑ αν γινετε την  αστυνομια να του επιβαλει το αναλογο προστημο σε καμια περιπτωση μην πας ετσι στα ισια γιατι θα φταις εσυ και οχι αυτος και ασε τους υπολυπους νταηδες του πληκτρολογιου να λενε τις μπαρουφες τους δεν θα εχουν μπεξιματα με τον τρελο αυτοι αλλα εσυ

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Λοιπον:για να μην το κουράζω με τα πολλά,
έχετε έναν μαλάκα γείτονα.Κοντά στα 40 άνεργος και ανύπαντρος που μένει ακόμα με τους γονείς του.
Και καθημερινά σας κοιτάζει αγριεμένα συνεχώς εσάς και την οιγένεια σας.
Παράδειγμα:Όποιος ανοίγει μπει ή βγει στο σπίτι σας,τσουπ πετάγεται και αυτός και ανοίγει την δική του και κοιτάει στραβωμένος χωρίς ποτέ να τον ενοχλήσει κανένας(αν και έχουμε πολλά πατήματα πχ δεν σέβεται τις ώρες κοινης ησυχίας,βάζει καφάσια για να κρατήσει παρκινγκ εξω απο το σπίτι του κλπ)

Κανένας δεν τον έχει ενοχλήσει απλά είναι ο κλασικός μαλάκας κάφρος έλληνας που το παίζει μαγκια κλανιά και τον έχει βαρέσει η αγραμματοσύνη και η ανεργία στο κεφάλι.

Συνεχώς κοιτάει τους πάντες αγριεμένος και καλά.
Εμένα,την οικογένεια μου,επισκέπτες κλπ.
Ενδέχεται να είναι κλινική ψυχιατρική περίπτωση αλλά μεχρι στιγμής είναι έξω ο Σουαρεζ της γειτονιάς.

Ο εγωισμός μου μου λέει να του σπάσω τα δόντια για να τελειώνουμε μια και καλή.
Η λογική λέει πως θα μπλέξω και θα του πληρώνω την ανεργία και την αγραμματοσύνη του.

Τι θα έκανες εσυ συνμπουρδελιαρη?
Δεν έχεις περιγράψει κάποιο τραγικό περιστατικό συμπουρδελιάρη aka να παίρνει μάτι την κόρη σου, να σου πετάει βρωμόνερα στη μπουγάδα, να σου χαράζει το αυτοκίνητο, να σου κλέβει πράγματα από την αυλή κλπ.
Η περίπτωσή του δεν είναι κλινική και νομίζω η αδιαφορία είναι η καλύτερη λύση. Αν εξαγριωθεί, πάρε μια χαρτοσακούλα του μανάβη, γέμισέ τη μέχρι πάνω με όλα τα φρέσκα σκυλόσκατα της γειτονιάς, πότισέ τη με λίγο μπλε οινόπνευμα και βάλτη στο χαλάκι της πόρτας του όταν είσαι σίγουρος ότι είναι μόνος στο σπίτι. Βάζεις φωτιά στη σακκούλα, χτυπάς κουδούνι και φεύγεις.

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Να πω την δικιά μου παπαριά;

Βρες μια αφορμή να του πιάσεις συζήτηση (πχ κάποιο θέμα της γειτονιάς) εκεί την ώρα που βγαίνει έξω.
Από τα καλύτερα θα είναι κάτι που θα του ζητάς δραστηριοποίηση για κάποιο ζήτημα της γειτονιάς, "αφού αυτός έχει χρόνο και εσύ δεν προλαβαίνεις" κλπ.
- Στη συζήτηση τον κόβεις αν είναι νορμάλ άνθρωπος και η αγριάδα είναι απλώς φυσιογνωμική. Αν ναι σταματάς το δούλεμα νωρίς. Το πιθανότερο είναι ότι επειδή του έδωσες σημασία μετά να συνεχίσει να σε βλέπει απλώς να σε χαιρετάει με χαμόγελο. Αν είσαι τυχερός θα ρίχνει και μια ματιά στην ανάγκη στην περιουσία σου.
- Αν στην συζήτηση τον κόψεις για περίεργη κατάσταση, προσπάθησε να γίνεις εσύ ο σπαστικός και να του ζητάς να κάνει περισσότερα πράγματα για τη γειτονιά, να του λες τα ίδια και τα ίδια για τους άλλους. Είναι πολύ πιθανό να σκεφτεί ότι πολύ του τα πρίζεις και να αρχίσει να σε αποφεύγει από εκείνη τη στιγμή και μετά για να μην επαναληφθεί η συζήτηση.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Μπα, η μονη λυση ειναι να του την πεσει κανονικα, οπου τον πετυχει. Που θα παει θα τρομαξει ο τυπος, θα βλεπει τον τυπο μας και θα κρυβεται. Για τετοιο πεσιμο μιλαω:

creepy-smile-o.gif

Εκτος κι αν ειναι πουσταρα ο τυπος, οποτε εκει την πατησαμε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν έχεις περιγράψει κάποιο τραγικό περιστατικό συμπουρδελιάρη aka να παίρνει μάτι την κόρη σου, να σου πετάει βρωμόνερα στη μπουγάδα, να σου χαράζει το αυτοκίνητο, να σου κλέβει πράγματα από την αυλή κλπ.
Η περίπτωσή του δεν είναι κλινική και νομίζω η αδιαφορία είναι η καλύτερη λύση. Αν εξαγριωθεί, πάρε μια χαρτοσακούλα του μανάβη, γέμισέ τη μέχρι πάνω με όλα τα φρέσκα σκυλόσκατα της γειτονιάς, πότισέ τη με λίγο μπλε οινόπνευμα και βάλτη στο χαλάκι της πόρτας του όταν είσαι σίγουρος ότι είναι μόνος στο σπίτι. Βάζεις φωτιά στη σακκούλα, χτυπάς κουδούνι και φεύγεις.
αυτο το εκανε η σπιτονοικοκυρα στην κυρια κοκοβικου τυπε :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
Λοιπον:για να μην το κουράζω με τα πολλά,
έχετε έναν μαλάκα γείτονα.Κοντά στα 40 άνεργος και ανύπαντρος που μένει ακόμα με τους γονείς του.
Και καθημερινά σας κοιτάζει αγριεμένα συνεχώς εσάς και την οιγένεια σας.
Παράδειγμα:Όποιος ανοίγει μπει ή βγει στο σπίτι σας,τσουπ πετάγεται και αυτός και ανοίγει την δική του και κοιτάει στραβωμένος χωρίς ποτέ να τον ενοχλήσει κανένας(αν και έχουμε πολλά πατήματα πχ δεν σέβεται τις ώρες κοινης ησυχίας,βάζει καφάσια για να κρατήσει παρκινγκ εξω απο το σπίτι του κλπ)

Κανένας δεν τον έχει ενοχλήσει απλά είναι ο κλασικός μαλάκας κάφρος έλληνας που το παίζει μαγκια κλανιά και τον έχει βαρέσει η αγραμματοσύνη και η ανεργία στο κεφάλι.

Συνεχώς κοιτάει τους πάντες αγριεμένος και καλά.
Εμένα,την οικογένεια μου,επισκέπτες κλπ.
Ενδέχεται να είναι κλινική ψυχιατρική περίπτωση αλλά μεχρι στιγμής είναι έξω ο Σουαρεζ της γειτονιάς.

Ο εγωισμός μου μου λέει να του σπάσω τα δόντια για να τελειώνουμε μια και καλή.
Η λογική λέει πως θα μπλέξω και θα του πληρώνω την ανεργία και την αγραμματοσύνη του.

Τι θα έκανες εσυ συνμπουρδελιαρη?

Πληρωνεις δυο παιδακια και γινεται βραδυ η δουλεια  :idiot:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom