apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Κρίμα ο ανθρωπος μωρε,ασε που μου τυχε κ αυτες τις μερες ενας μανουριαρης κ δε μπορω την κλαψα τους μετα.Κι εμεις κλεφτες θα γινουμε? Ασε να γινει μανούρα.
Δεν πειραζει, οι κλαψιάρηδες πληρωνουν πιο ευκολαΚρίμα ο ανθρωπος μωρε,ασε που μου τυχε κ αυτες τις μερες ενας μανουριαρης κ δε μπορω την κλαψα τους μετα.
Αυτο ειναι αληθεια... χέστηδες βλέπεις!!!Δεν πειραζει, οι κλαψιάρηδες πληρωνουν πιο ευκολα![]()
Και βεβαια οσο πιο μαγκας, τοσο πιο χεστης στο ακροατηριοΑυτο ειναι αληθεια... χέστηδες βλέπεις!!!![]()
![]()
![]()
Οι σωστές δουλειές δεν καταλήγουν σε ακροατήρια...
Απο ολα αυτα το πιο ενοχλητικο ειναι τα καφασιαΛοιπον:για να μην το κουράζω με τα πολλά,
έχετε έναν μαλάκα γείτονα.Κοντά στα 40 άνεργος και ανύπαντρος που μένει ακόμα με τους γονείς του.
Και καθημερινά σας κοιτάζει αγριεμένα συνεχώς εσάς και την οιγένεια σας.
Παράδειγμα:Όποιος ανοίγει μπει ή βγει στο σπίτι σας,τσουπ πετάγεται και αυτός και ανοίγει την δική του και κοιτάει στραβωμένος χωρίς ποτέ να τον ενοχλήσει κανένας(αν και έχουμε πολλά πατήματα πχ δεν σέβεται τις ώρες κοινης ησυχίας,βάζει καφάσια για να κρατήσει παρκινγκ εξω απο το σπίτι του κλπ)
Κανένας δεν τον έχει ενοχλήσει απλά είναι ο κλασικός μαλάκας κάφρος έλληνας που το παίζει μαγκια κλανιά και τον έχει βαρέσει η αγραμματοσύνη και η ανεργία στο κεφάλι.
Συνεχώς κοιτάει τους πάντες αγριεμένος και καλά.
Εμένα,την οικογένεια μου,επισκέπτες κλπ.
Ενδέχεται να είναι κλινική ψυχιατρική περίπτωση αλλά μεχρι στιγμής είναι έξω ο Σουαρεζ της γειτονιάς.
Ο εγωισμός μου μου λέει να του σπάσω τα δόντια για να τελειώνουμε μια και καλή.
Η λογική λέει πως θα μπλέξω και θα του πληρώνω την ανεργία και την αγραμματοσύνη του.
Τι θα έκανες εσυ συνμπουρδελιαρη?
οχι και να γινει ρουφιανος ρε τυπε :SΕναλλακτικα, αν δεν εισαι της περιπετειας, ειναι παραβαση και τιμωρειται με 400ε προστιμο, μπορεις να τον δωσεις στην δημοτικη αστυνομια![]()
οχι και να γινει ρουφιανος ρε τυπε :S
εγω τον εκοψα τυπο που ξεκαθαριζει μονος τους τους ανοιχτους λογαριασμους τουΕναλλακτικα τυπε ειπα, αν δεν πιστευει στην αυτοδικια![]()
εγω τον εκοψα τυπος που ξεκαθαριζει μονος τους τους ανοιχτους λογαριασμους![]()
ενα ραντεβου θανατου παντα λυνει τετοιου ειδους παρεξηγησεις παντως ;)εγω τον εκοψα τυπο που ξεκαθαριζει μονος τους τους ανοιχτους λογαριασμους του![]()
Απο ολα αυτα το πιο ενοχλητικο ειναι τα καφασια![]()
![]()
Με τρελαινει
![]()
Προτεινω να τα κλεβεις καθε νυχτα και να τα πετας στον κοντινοτερο καδο
Εναλλακτικα, αν δεν εισαι της περιπετειας, ειναι παραβαση και τιμωρειται με 400ε προστιμο, μπορεις να τον δωσεις στην δημοτικη αστυνομια
Τα υπολοιπα θα τα εγραφα στα @@ μου διοτι ο τυπος ειναι πειραγμενος και δεν εχει νοημα...Αντε αν ειχα κεφια να εσκαγα στα γελια καθε φορα που τον εβλεπα στο μπαλκονι
Σωστος...Δεν ξερωποια δημοτικη αστυνομια ?? υπαρχει ακομα ?
Αυτο που λες τυπε μου το εχω ακριβος στην γειτονια μου, απλα τον γραφεις κανονικα...και σπαζετε περισοτερο...απο τον να τον πληρον ης μετα χρυσο....και να λεει πως εχει μια ζωη πονοκεφαλους απο τα μπουνιδια...που τουριξες..και να τραβιεσε δεν αξιζη....απλα με τον τροπο σου τον κανεις και σπαζετε περισοτερο...αν εχεις την ορεξη και χρημα να το προχορησης κανεις το ιδιο....μεχρι να προκαλεση αυτος φασαρια....να βριση τα θεια...κια του κανεις μετα μια ωραια μηνυση...Μια φορα πιο παλια...σε μια αλλη γειτονια που εμενα....δεν κρατηθηκα τον επιασα στα κρυφα κια του ειπα αν ξαναγινη θα σε σκοτωσο....μαλακια μουΛοιπον:για να μην το κουράζω με τα πολλά,
έχετε έναν μαλάκα γείτονα.Κοντά στα 40 άνεργος και ανύπαντρος που μένει ακόμα με τους γονείς του.
Παράδειγμα:Όποιος ανοίγει μπει ή βγει στο σπίτι σας,τσουπ πετάγεται και αυτός και ανοίγει την δική του και κοιτάει στραβωμένος χωρίς ποτέ να τον ενοχλήσει κανένας(αν και έχουμε πολλά πατήματα πχ δεν σέβεται τις ώρες κοινης ησυχίας,βάζει καφάσια για να κρατήσει παρκινγκ εξω απο το σπίτι του κλπ)
Κανένας δεν τον έχει ενοχλήσει απλά είναι ο κλασικός μαλάκας κάφρος έλληνας που το παίζει μαγκια κλανιά και τον έχει βαρέσει η αγραμματοσύνη και η ανεργία στο κεφάλι.
Ενδέχεται να είναι κλινική ψυχιατρική περίπτωση αλλά μεχρι στιγμής είναι έξω ο Σουαρεζ της γειτονιάς.
Η λογική λέει πως θα μπλέξω και θα του πληρώνω την ανεργία και την αγραμματοσύνη του.
αποκλείεις να ειναι ενας απο αυτους του ψυχικα ασθενεις που σκοτωνουν γονεις ,γειτονες,ταξιτζηδες και μετα αυτοκτονουν;ιδιοκτητες μονοκατοικιες διπλα διπλα.
αυτος καθεται ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ εξω στο μπαλκονι.απο το πρωι που ξυπναει μεχρι αργα το βραδυ.
εκει περναει ολη την ημερα του ο μαλακας.και οταν δεν ειναι στο μπαλκονι και ακουσει καποιον να βγαινει απο το σπιτι ή να παρκαρει στο σπιτι,τσουπ πεταγεται και κοιταει αγριεμενος λες και του σκοτωσες τη μανα.
Ολους ετσι τους κοιταει:νεους,γερους,γυναικες,ανδρες.
Μηπως γι αυτο και μονο πρεπει να ειμεθα επιεικεις?Λοιπον:για να μην το κουράζω με τα πολλά,
Κανένας δεν τον έχει ενοχλήσει απλά είναι ο κλασικός μαλάκας κάφρος έλληνας που το παίζει μαγκια κλανιά και τον έχει βαρέσει ... η ανεργία στο κεφάλι.