Νέα

Mαλάκας γείτονας..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Egw eimai polli tixeroula gt meno se mia mikri polakatikia 2 orofus - kai dn exo gitonus,eimai monimou - enikiazounte ala diamerizmata vevea...:)
Μια ανιψια μου, περασε στο πανεπιστημιο και ψαχνει να νοικιασει διαμερισμα. Πόσο πανε τα νοικια στην πολυκατοικια σου?

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Λοιπον:για να μην το κουράζω με τα πολλά,
έχετε έναν μαλάκα γείτονα.Κοντά στα 40 άνεργος και ανύπαντρος που μένει ακόμα με τους γονείς του.
Και καθημερινά σας κοιτάζει αγριεμένα συνεχώς εσάς και την οιγένεια σας.
Παράδειγμα:Όποιος ανοίγει μπει ή βγει στο σπίτι σας,τσουπ πετάγεται και αυτός και ανοίγει την δική του και κοιτάει στραβωμένος χωρίς ποτέ να τον ενοχλήσει κανένας(αν και έχουμε πολλά πατήματα πχ δεν σέβεται τις ώρες κοινης ησυχίας,βάζει καφάσια για να κρατήσει παρκινγκ εξω απο το σπίτι του κλπ)

Κανένας δεν τον έχει ενοχλήσει απλά είναι ο κλασικός μαλάκας κάφρος έλληνας που το παίζει μαγκια κλανιά και τον έχει βαρέσει η αγραμματοσύνη και η ανεργία στο κεφάλι.

Συνεχώς κοιτάει τους πάντες αγριεμένος και καλά.
Εμένα,την οικογένεια μου,επισκέπτες κλπ.
Ενδέχεται να είναι κλινική ψυχιατρική περίπτωση αλλά μεχρι στιγμής είναι έξω ο Σουαρεζ της γειτονιάς.

Ο εγωισμός μου μου λέει να του σπάσω τα δόντια για να τελειώνουμε μια και καλή.
Η λογική λέει πως θα μπλέξω και θα του πληρώνω την ανεργία και την αγραμματοσύνη του.

Τι θα έκανες εσυ συνμπουρδελιαρη?

Να τον κεντησεις σαν γριά, Σαββατο βράδυ

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.016
Πόντοι
6.030
Τραβα του δυο δυνατες αντρικες πορδες στη μουρη και γραφτον μ στα αρχιδια σου!!!!!

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Λοιπον:για να μην το κουράζω με τα πολλά,
έχετε έναν μαλάκα γείτονα.Κοντά στα 40 άνεργος και ανύπαντρος που μένει ακόμα με τους γονείς του.
Και καθημερινά σας κοιτάζει αγριεμένα συνεχώς εσάς και την οιγένεια σας.
Παράδειγμα:Όποιος ανοίγει μπει ή βγει στο σπίτι σας,τσουπ πετάγεται και αυτός και ανοίγει την δική του και κοιτάει στραβωμένος χωρίς ποτέ να τον ενοχλήσει κανένας(αν και έχουμε πολλά πατήματα πχ δεν σέβεται τις ώρες κοινης ησυχίας,βάζει καφάσια για να κρατήσει παρκινγκ εξω απο το σπίτι του κλπ)

Κανένας δεν τον έχει ενοχλήσει απλά είναι ο κλασικός μαλάκας κάφρος έλληνας που το παίζει μαγκια κλανιά και τον έχει βαρέσει η αγραμματοσύνη και η ανεργία στο κεφάλι.

Συνεχώς κοιτάει τους πάντες αγριεμένος και καλά.
Εμένα,την οικογένεια μου,επισκέπτες κλπ.
Ενδέχεται να είναι κλινική ψυχιατρική περίπτωση αλλά μεχρι στιγμής είναι έξω ο Σουαρεζ της γειτονιάς.

Ο εγωισμός μου μου λέει να του σπάσω τα δόντια για να τελειώνουμε μια και καλή.
Η λογική λέει πως θα μπλέξω και θα του πληρώνω την ανεργία και την αγραμματοσύνη του.

Τι θα έκανες εσυ συνμπουρδελιαρη?

Φτηνή λύση και να γουστάρεις χωρίς να μπλέξεις.
Μόλις μπει το βραδύ μέσα, εποξική κόλλα 2 συστατικών στην κλειδαριά του σπιτιού του και χαρτάκι σημείωμα "Σταμάτα να είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ".
Να δεις που θα τρώει τα χαρτζιλίκια του στους κλειδαράδες. Το μόνο πρόβλημα είναι οι γονείς του που αν είναι οκ άνθρωποι τους παίρνει η μπάλα.

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
εχω και εγω εναν γειτονα που οποιον και να κοιταει γελαει συνέχεια... πολύ σπαστικό....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τελικά τι παίχτηκε με τον γείτονα...;  :grin:

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ρε κουφαλες δεν θελετε να βλεπεται χαρουμενο κοσμο?

OP
OP
jstar

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
τελικα ο σχιζοφρενης οσο παει και χειροτερευει!
εχει βγαλει καρεκλιτσα στον δρομο και κοιταει κανονικα το σπιτι για 12-14 ωρες την ημερα!!  :idiot: :uglystupid: :2funny:
ρε τι να κανω?αστυνομια?
ο δικηγορος λεει πως για το απειλητικο κοιταγμα και την παρακολουθηση σπιτιου δεν υπαρχει νομοθεσια!
:headbang: :headbang: :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
images

nwJOeI1.jpg

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.215
Πόντοι
2.356
εχει βγαλει καρεκλιτσα στον δρομο και κοιταει κανονικα το σπιτι για 12-14 ωρες την ημερα!!  :idiot: :uglystupid: :2funny:
ρε τι να κανω?αστυνομια?
ο δικηγορος λεει πως για το απειλητικο κοιταγμα και την παρακολουθηση σπιτιου δεν υπαρχει νομοθεσια!
Ωχ έχεις θέματα και συ...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.215
Πόντοι
2.356
εχει βγαλει καρεκλιτσα στον δρομο και κοιταει κανονικα το σπιτι για 12-14 ωρες την ημερα!!  :idiot: :uglystupid: :2funny:
ρε τι να κανω?αστυνομια?

Καλά ρε μαζόχα είναι; με τέτοια κρύα δεν ξεπαγιάζει έξω; Τι τρελοί υπάρχουν;

Πάντως πέρα από τη πλάκα τον τελευταίο καιρό όλο και πιο πολλοί τρελοι κυκλοφορούν. Εννοώ με σοβαρά θέματα, καθώς δεν μπορούν οι δικοί τους να απευθυνθουν σε ιατρούς (ΦΙΣΚΑ ΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom