Νέα

Mαλάκας γείτονας..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tayrus

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γραφτον στα αρχιδια σου με τον καιρο θα ξακολισει εγω ετσι εκανα και ειχα καλα αποτελεσματα  :rockon:

OP
OP
jstar

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Καλά ρε μαζόχα είναι; με τέτοια κρύα δεν ξεπαγιάζει έξω; Τι τρελοί υπάρχουν;

Πάντως πέρα από τη πλάκα τον τελευταίο καιρό όλο και πιο πολλοί τρελοι κυκλοφορούν. Εννοώ με σοβαρά θέματα, καθώς δεν μπορούν οι δικοί τους να απευθυνθουν σε ιατρούς (ΦΙΣΚΑ ΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ)
χθες και σημερα  φορουσε μονο φανελακι απο πανω και ολη την ημερα με τον φραπε στο χερι και να κοιταζει στο σπιτι χωρις να παιρνει ποτε το βλεμμα του  :jerking: :P :jerking:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
794
Πόντοι
656
χθες και σημερα  φορουσε μονο φανελακι απο πανω και ολη την ημερα με τον φραπε στο χερι και να κοιταζει στο σπιτι χωρις να παιρνει ποτε το βλεμμα του  :jerking: :P :jerking:

ε πιάσε του την κουβέντα να δεις τι παίζει...
μπορεί ο άνθρωπος να έχει κάποιο πρόβλημα και να είναι στα χαμένα

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Χωρίς να θέλω να σε προϊδεάσω για κάτι ! Να πως αντέδρασε κάποιος που τον ενοχλούσε ο γείτονάς του... :sunglasses: :grin: :cheesy:

image.jpg

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ε πιάσε του την κουβέντα να δεις τι παίζει...
μπορεί ο άνθρωπος να έχει κάποιο πρόβλημα και να είναι στα χαμένα
εγω θα τον εδινα μια σπρωξια να πεσει απο την καρεκλα....αμα τολμουσε ας μου ζηταγε τον λογο θα τον μαυριζα στο ξυλο.....τοση τεστοστερονη κουβαλαω

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
εγω θα τον εδινα μια σπρωξια να πεσει απο την καρεκλα....αμα τολμουσε ας μου ζηταγε τον λογο θα τον μαυριζα στο ξυλο.....τοση τεστοστερονη κουβαλαω

τον ψυχακια η τον αλλον?

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
794
Πόντοι
656

εσύ και ο φεραρα  :2on1:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.080
Πόντοι
216
τελικα ο σχιζοφρενης οσο παει και χειροτερευει!
εχει βγαλει καρεκλιτσα στον δρομο και κοιταει κανονικα το σπιτι για 12-14 ωρες την ημερα!!  :idiot: :uglystupid: :2funny:
ρε τι να κανω?αστυνομια?
ο δικηγορος λεει πως για το απειλητικο κοιταγμα και την παρακολουθηση σπιτιου δεν υπαρχει νομοθεσια!
:headbang: :headbang: :headbang:

Οι φήμες λένε ότι , την γάμησες χαχα  :2funny:

URL]]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μια φορα εναν τον ειχα σηκωσει μισο μετρο απο το πατωμα και τον πεταξα πανω στον καθρεφτη της εισοδου μιας πολυκατοικιας

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
τον ψυχακια....μπορει να τον παταγα και με την μποτα αναλογα την διαθεση

νομιζα οτι ησουν με τον ψυχακια κ πηγαινεις κ κοιτας επιμονα τα σπιτια των αλλων με το φανελακι

κ αμα σου ζητησει κανεις το λογο του λιωνεις το κεφαλι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
νομιζα οτι ησουν με τον ψυχακια κ πηγαινεις κ κοιτας επιμονα τα σπιτια των αλλων με το φανελακι

κ αμα σου ζητησει κανεις το λογο του λιωνεις το κεφαλι
οχι ρε φιλε,κατι τετοιους γουσταρεις να δερνεις....και να τραμπουκιζεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λοιπον:για να μην το κουράζω με τα πολλά,
έχετε έναν μαλάκα γείτονα.Κοντά στα 40 άνεργος και ανύπαντρος που μένει ακόμα με τους γονείς του.
Και καθημερινά σας κοιτάζει αγριεμένα συνεχώς εσάς και την οιγένεια σας.
Παράδειγμα:Όποιος ανοίγει μπει ή βγει στο σπίτι σας,τσουπ πετάγεται και αυτός και ανοίγει την δική του και κοιτάει στραβωμένος χωρίς ποτέ να τον ενοχλήσει κανένας(αν και έχουμε πολλά πατήματα πχ δεν σέβεται τις ώρες κοινης ησυχίας,βάζει καφάσια για να κρατήσει παρκινγκ εξω απο το σπίτι του κλπ)

Κανένας δεν τον έχει ενοχλήσει απλά είναι ο κλασικός μαλάκας κάφρος έλληνας που το παίζει μαγκια κλανιά και τον έχει βαρέσει η αγραμματοσύνη και η ανεργία στο κεφάλι.

Συνεχώς κοιτάει τους πάντες αγριεμένος και καλά.
Εμένα,την οικογένεια μου,επισκέπτες κλπ.
Ενδέχεται να είναι κλινική ψυχιατρική περίπτωση αλλά μεχρι στιγμής είναι έξω ο Σουαρεζ της γειτονιάς.

Ο εγωισμός μου μου λέει να του σπάσω τα δόντια για να τελειώνουμε μια και καλή.
Η λογική λέει πως θα μπλέξω και θα του πληρώνω την ανεργία και την αγραμματοσύνη του.

Τι θα έκανες εσυ συνμπουρδελιαρη?

τυπε την επομενη φορα καρφωσε τον και συ για οση ωρα χρειαστει. εαν ερθει κατα πανω σου για σιγουρια ξαπλωσε τον για υπνο μη περιμενεις για κουβεντα. εχε και εναν μαρτυρα διπλα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παντως φιλε απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι ειναι κλασομπινεδες, προχτες μαλωσα με καποιον που παραβιασε στοπ και αρχισε με εβριζε, μολις εβαλα πλαγιοστατη και εκανα να κατεβω απο το μηχανακι πατησε γκαζι κ εφυγε... τσαμπα μαγκες....

λογικο ρε τυπε. ο κοσμος θελει να βριζει στον δρομο οχι να πλακωνεται

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Οταν εμενα σε διαμερισμα σε οικοδομη ειχα τους εξης:
η κωλογρια παραξενη χηρα του ισογειου που αρπαζοταν με ολους

οι διπλανοι ρωσσοποντιοι που πρωι πρωι μαγειρευανε τα σκατα τους και μυριζε
ολο το κτηριο σκορδα

η τρελη γρια απο πανω που εσερνε επιπλα μεσημερι και μεσανυχτα

3 ειναι οι λυσεις
η κανεις υπομονη η αρχιζεις τα χαστουκια η πας μενεις σε μεζονετα και σωνεσαι

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
ενημερωσε την ασφαλεια της περιοχης σου.μπορει να ειναι καποιο γνωστο μουτρο. αστους να κανουν αυτοι την δουλεια τους

OP
OP
jstar

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
μετα απο πανω απο 1 χρονο ταλαιπωριας/ενασχολησης με το θεμα εχω να δωσω συμβουλες:
1.στην Ελλαδα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ασχολεισαι με τετοιες περιπτωσεις.Οι περισσοτερες εξ αυτων ειναι ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που ενδεχεται να αποφευγουν να παιρνουν την ιατροφαρμακευτικη τους θεραπεια.Γιαυτο και εχουν αυτες οι συμπεριφορες.
2.ΠΟΤΕ δεν στελνεις εξωδικο ή βαζεις δικηγορο να μιλησει μαζι του.Τον εξαγριωνεις περισσοτερο με απροβλεπτες συνεπειες.Γινεται λιονταρι κ αντε μαζεψε τον.
3.Απλα κανεις τον σταυρο σου ο νοντογειτονας να πεθανει απο ξυσιμο αρχιδιων για να μην εχεις χειροτερα τραβηγματα
4.αυτοι οι ανθρωποι ποτε δεν σοβαρευονται κ δεν την βλεπουν αλλιως.δεν παει να περασουν και 1 και 2 χρονια?αντιθετως ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ και διαρκως ψαχνονται για τσακωμο...

αυτα...

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1
μετα απο πανω απο 1 χρονο ταλαιπωριας/ενασχολησης με το θεμα εχω να δωσω συμβουλες:
1.στην Ελλαδα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ασχολεισαι με τετοιες περιπτωσεις.Οι περισσοτερες εξ αυτων ειναι ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που ενδεχεται να αποφευγουν να παιρνουν την ιατροφαρμακευτικη τους θεραπεια.Γιαυτο και εχουν αυτες οι συμπεριφορες.
2.ΠΟΤΕ δεν στελνεις εξωδικο ή βαζεις δικηγορο να μιλησει μαζι του.Τον εξαγριωνεις περισσοτερο με απροβλεπτες συνεπειες.Γινεται λιονταρι κ αντε μαζεψε τον.
3.Απλα κανεις τον σταυρο σου ο νοντογειτονας να πεθανει απο ξυσιμο αρχιδιων για να μην εχεις χειροτερα τραβηγματα
4.αυτοι οι ανθρωποι ποτε δεν σοβαρευονται κ δεν την βλεπουν αλλιως.δεν παει να περασουν και 1 και 2 χρονια?αντιθετως ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ και διαρκως ψαχνονται για τσακωμο...

αυτα...

Εγω αυτο που εχω παρει χαμπαρι ειναι οτι παντοτε υπηρχε ζηλια και κακια στην Ελλαδα. Σε καθε γειτονια υπαρχουν καποιοι μαλακες,κουτσομποληδες η κακιασμενοι που τους φταινε ολοι.Εαν δεν εχει φτασει σε σημειο να σε πειραξει σοβαρα (εσενα η την περιουσια σου) και απλα κοιταζει και τρωγεται με τα ρουχα του μια ειναι η λυση. Γραψε τον στα αρχιδια σου και πραγματικα παψε να σε νοιαζει τι κανει και τι πιστευεις οτι σκεφτεται για σενα.Αυτος εχει το προβλημα και ξυπναει και κοιμαται με την εννοια των αλλων.Αστον να τρωει τις σαρκες του.Εσυ την ζωη σου κοιτα.Εαν το καταφερεις αυτο πραγματικα τοτε θα εισαι ο πιο ευτυχισμένος ανθρωπος.  :)

*Παντως...ρωτα τον ευγενικα αν θελει κατι οταν τον πιασεις να κοιταζει επιμονα το σπιτι.Κανε και καλα οτι βγηκες εξω και τον ειδες και πες του μια καλημερα.Καμια φορα οσο παραξενος να ειναι ο αλλος εαν του μιλησουν με ευγενεια και καλοσυνη και αυτοι σε σεβονται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

αυτα...
Τύπε γκουγκλάρισε τη φραση "συναισθηματικα βαμπιρ" και θα βρεις ωραιες λυσεις...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom