Νέα

Mαλάκας γείτονας..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
ευτυχώς δεν κάνει κατι παραπάνω προς το παρον.μόνο κοιτάει αγριεμένος τους πάντες.σε καρφώνει με τα μάτια λες και ψάχνει τσαμπουκα.
και αυτο το κάνει σε όλους άνδρες ή γυναικες

Ψυχακιας αρωστος ειναι. γραφτονε στα παπαρια σου.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Παντως φιλε απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι ειναι κλασομπινεδες, προχτες μαλωσα με καποιον που παραβιασε στοπ και αρχισε με εβριζε, μολις εβαλα πλαγιοστατη και εκανα να κατεβω απο το μηχανακι πατησε γκαζι κ εφυγε... τσαμπα μαγκες....

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Εμένα μέναν δίπλα από το διαμέρισμα κολλητά 2 ηλικιωμένοι στα 60 κάτι..Στην αρχή όλα καλά και πίναμε και καφέ καμιά φορά και μας έρχονταν και πηγαίναμε όποτε υπήρχε χρόνος και διάθεση.Μια μέρα με αφορμή του κώλου 2 και κάτι το μεσημέρι και ήμασταν στο μπαλκόνι με συγγενείς και κάναμε καλαμπούρι και γελούσαμε βγαίνει στο μπαλκόνι ο γέρος και άρχισε να βρίζει τη μάνα μου με λέξεις του πεοζδρομίου.Το χασα και με τη σκούπα έσπασα το τζάμι που μας χώριζε και αν δεν είχε πράγματα στο διαχωριστικό θα πέρναγα δίπλα.Βγαίνω και του κλωτσούσα την πόρτα φωνάζοντας του να βγει  και μου ρθε η κόρη του που μένει στον επάνω όροφο που το παίζει πολύ τσαμπουκάς και μου έρχεται φωνάζοντας και επιθετική να βρίζει και της έσκασα 3 σφαλιάρες και μια ψιλομπουνιά...Είχα δικαστήριο και ευτυχώς δεν την πλήρωσα ακριβά..

Αυτοί μετακόμισαν μήνες μετά το συμβάν αλλά λέω μη σου τύχει.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Εμένα μέναν δίπλα από το διαμέρισμα κολλητά 2 ηλικιωμένοι στα 60 κάτι..Στην αρχή όλα καλά και πίναμε και καφέ καμιά φορά και μας έρχονταν και πηγαίναμε όποτε υπήρχε χρόνος και διάθεση.Μια μέρα με αφορμή του κώλου 2 και κάτι το μεσημέρι και ήμασταν στο μπαλκόνι με συγγενείς και κάναμε καλαμπούρι και γελούσαμε βγαίνει στο μπαλκόνι ο γέρος και άρχισε να βρίζει τη μάνα μου με λέξεις του πεοζδρομίου.Το χασα και με τη σκούπα έσπασα το τζάμι που μας χώριζε και αν δεν είχε πράγματα στο διαχωριστικό θα πέρναγα δίπλα.Βγαίνω και του κλωτσούσα την πόρτα φωνάζοντας του να βγει  και μου ρθε η κόρη του που μένει στον επάνω όροφο που το παίζει πολύ τσαμπουκάς και μου έρχεται φωνάζοντας και επιθετική να βρίζει και της έσκασα 3 σφαλιάρες και μια ψιλομπουνιά...Είχα δικαστήριο και ευτυχώς δεν την πλήρωσα ακριβά..

Αυτοί μετακόμισαν μήνες μετά το συμβάν αλλά λέω μη σου τύχει.

Εσυ Φοντα εισαι ο Μαλακας ο Γειτονας της Ιστοριας.

Εσπασες το τζαμι και πηγες να πλακωσεις στα μπουκετα τα παππουδια
Στο τελος πλακωσες την κορη τους

Εγω τυπε θα σου ειχα κανει την μουρη κρεας !!!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

Μισο παιδια να φερω τα ποπκορν!

Αλλα ναι, εγω πιστευω οτι εκανε οτι εκανε αλλα θα επρεπε να την ειχε πληρωσει πολυ πιο ακριβα στο δικαστηριο για να σφιγγουν οι κωλοι. ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006

Mου αρεσει που τον πίστεψες κιολας.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
οχι ρε μην ασχολεισαι μετα υποκειμενα,μονο αν σε πειραξει σπαστου τα κοκκαλα με ροπαλο του μπειζμπολ

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
δωστε καμια συμβουλη please !

τι να κανω με τον ηλικιωμενο γειτονα που επιμενει να ξεριζωσω / κοψω τα δεντρα στον κηπο μου επειδη κατα τα λεγομενα του οι ριζες τους καταστρεφουν το γκαζον του ?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.188
Πόντοι
5.006

τι να κανω με τον ηλικιωμενο γειτονα που επιμενει να ξεριζωσω / κοψω τα δεντρα στον κηπο μου επειδη κατα τα λεγομενα του οι ριζες τους καταστρεφουν το γκαζον του ?
εχουν βγει οι ριζες του δεντρου σου στο διπλα οικοπεδο????? :think: :think: :think: :think: :think:
μηπως φυτευσες καμια σεκογια τυπε??? :grin: :grin: :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16

Eαν τα κλαδια των δεντρων σου ή τμηματα αυτων βρισκονται και στην ιδιοκτησια του, εκει που ειναι τα ορια του οικοπεδου σου, οφειλεις να τα κοψεις.
Σε διαφορετικη περιπτωση πες του να σου κανει μηνυση και γραφτον στ αρχιδια σου.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom