Νέα

Mαλάκας γείτονας..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ειναι φουσκωτος με γυμναστηρια κλπ
40χρονων μαλακας που ολη μερα πινει φραπε.δουλευε μεχρι πριν καναν χρονο σε συνεργειο με μηχανακια.
ουτε εφημεριδα δεν τον εχω πετυχει να διαβαζει(ποσο μαλλον κανα βιβλιο).ολη μερα καθεται στο μπαλκονι με τον φραπε και τα τσιγαρα στο τραπεζι και κοιταει τον κοσμο μεχρι αργα το βραδυ που μαζευεται επιτελους.

τύπε μην ανοίγεις λογαριασμούς, θα μπλέξεις, αφορμές ψάχνει...

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.203
Πόντοι
1.056
40χρονων μαλακας που ολη μερα πινει φραπε.δουλευε μεχρι πριν καναν χρονο σε συνεργειο με μηχανακια.
ουτε εφημεριδα δεν τον εχω πετυχει να διαβαζει(ποσο μαλλον κανα βιβλιο).ολη μερα καθεται στο μπαλκονι με τον φραπε και τα τσιγαρα στο τραπεζι και κοιταει τον κοσμο μεχρι αργα το βραδυ που μαζευεται επιτελους.

Έχει καμμια μάνα, αδελφή σένια να του τις γαμίσεις ?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Φώναξέ του ρυθμικά: γειτωνα-γείτωνα, να σε γάμαγα να γλιτωνα!  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μπορει να εχει φιλο τον αλεξ ο γειτονας τυπε και να του κανει εξωδικα....ολο με κατι περιεργους γειτονευει ο αλεξ τελευταια  ;)
τυπε ηταν γειτονας με τον μαζιωτη λεει
λες να τον καρφωσε αυτος για να παρει το 1 μυριο? :grin:

Επισκέπτης
σιγα ρε τυπε τι θα του κανει δηλαδη :think:

πολλά μπορεί να του κάνει, αναλόγως πόσο άσχημα θα τσακωθούν

από απλό μπινελίκι μέχρι ζημίες σε σπίτι, αυτοκίνητο, ακόμη και ξύλο (παίζει να βάλει και φίλο του και αυτός να έχει άλλοθι)

Επισκέπτης

Τύπε χοντρικά κατά που πέφτει το σπίτι; (Β.Π., Νότια, Δυτικά, προάστεια, κλπ)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Εγώ στη θέση του θα σ' έδερνα. Όποιον γουστάρω θα κοιτάω. Δε θα μου κάνεις κουμάντο!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τύπε ένας φίλος μου είχε γειτόνισα από πάνω μια τρελή γριά, και είδαν και έπαθαν από αυτήν και στο τέλος μετακόμισαν

Άμα σου πω ιστορίες, θα φρίξεις, αυτά δε γίνονται ούτε σε ταινίες
Τύπε, πραγματικα αν μπλέξεις με αυθεντικούς τρελους δεν βγαινει ακρη. Καλυτερα να μετακομίσεις.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τώρα σε τσέκαρα μαν...έχεις χεστεί πάνω σου?  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
40χρονων μαλακας που ολη μερα πινει φραπε.δ......ολη μερα καθεται στο μπαλκονι με τον φραπε και τα τσιγαρα στο τραπεζι και κοιταει τον κοσμο μεχρι αργα το βραδυ που μαζευεται επιτελους.

images

Για Χρυσαυγιτη τον κοβω . να αρχισεις να φερνεις σπιτι  μαυρες και μαυρους  :grin:

ΥΓ μονο υπόμονη μπορεις να κανεις και να πας με τα νερα του .

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom