Νέα

Mαλάκας γείτονας..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δωστε καμια συμβουλη please !

τι να κανω με τον ηλικιωμενο γειτονα που επιμενει να ξεριζωσω / κοψω τα δεντρα στον κηπο μου επειδη κατα τα λεγομενα του οι ριζες τους καταστρεφουν το γκαζον του ?

να του πεις ότι θα το κάνεις και θα το αναβάλλεις συνεχώς κάποια στιγμή θα πεθάνει ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Λοιπον:για να μην το κουράζω με τα πολλά,
έχετε έναν μαλάκα γείτονα.Κοντά στα 40 άνεργος και ανύπαντρος που μένει ακόμα με τους γονείς του.
Και καθημερινά σας κοιτάζει αγριεμένα συνεχώς εσάς και την οιγένεια σας.
Παράδειγμα:Όποιος ανοίγει μπει ή βγει στο σπίτι σας,τσουπ πετάγεται και αυτός και ανοίγει την δική του και κοιτάει στραβωμένος χωρίς ποτέ να τον ενοχλήσει κανένας(αν και έχουμε πολλά πατήματα πχ δεν σέβεται τις ώρες κοινης ησυχίας,βάζει καφάσια για να κρατήσει παρκινγκ εξω απο το σπίτι του κλπ)

Κανένας δεν τον έχει ενοχλήσει απλά είναι ο κλασικός μαλάκας κάφρος έλληνας που το παίζει μαγκια κλανιά και τον έχει βαρέσει η αγραμματοσύνη και η ανεργία στο κεφάλι.

Συνεχώς κοιτάει τους πάντες αγριεμένος και καλά.
Εμένα,την οικογένεια μου,επισκέπτες κλπ.
Ενδέχεται να είναι κλινική ψυχιατρική περίπτωση αλλά μεχρι στιγμής είναι έξω ο Σουαρεζ της γειτονιάς.

Ο εγωισμός μου μου λέει να του σπάσω τα δόντια για να τελειώνουμε μια και καλή.
Η λογική λέει πως θα μπλέξω και θα του πληρώνω την ανεργία και την αγραμματοσύνη του.

Τι θα έκανες εσυ συνμπουρδελιαρη?
εχεις ακουσει ποτε τον ορο "κολομβιανη γραβατα" τυπε?  ;)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
...........Κοντά στα 40 άνεργος και ανύπαντρος που μένει ακόμα με τους γονείς του.
.................

Κατα 99% ειναι ηδη μελος στο forum

....................

θα του συστηνα να γινει μελος στο bourdela.com . Με δυο καλες πληροφοριες για κοριτσια θα φυγει η αγριαδα από το μάτι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

τι να κανω με τον ηλικιωμενο γειτονα που επιμενει να ξεριζωσω / κοψω τα δεντρα στον κηπο μου επειδη κατα τα λεγομενα του οι ριζες τους καταστρεφουν το γκαζον του ?
να του πεις οτι θα του ξεριζωσεις τα αρχίδια γιατί του είναι άχρηστα και καταστρέφουν το μυαλό του

Επισκέπτης
έχετε έναν μαλάκα γείτονα.Κοντά στα 40 άνεργος και ανύπαντρος που μένει ακόμα με τους γονείς του.
Παράδειγμα:Όποιος ανοίγει μπει ή βγει στο σπίτι σας,τσουπ πετάγεται και αυτός και ανοίγει την δική του και κοιτάει στραβωμένος χωρίς ποτέ να τον ενοχλήσει κανένας(αν και έχουμε πολλά πατήματα πχ δεν σέβεται τις ώρες κοινης ησυχίας,βάζει καφάσια για να κρατήσει παρκινγκ εξω απο το σπίτι του κλπ)

Κανένας δεν τον έχει ενοχλήσει απλά είναι ο κλασικός μαλάκας κάφρος έλληνας που το παίζει μαγκια κλανιά και τον έχει βαρέσει η αγραμματοσύνη και η ανεργία στο κεφάλι.

Ενδέχεται να είναι κλινική ψυχιατρική περίπτωση αλλά μεχρι στιγμής είναι έξω ο Σουαρεζ της γειτονιάς.

Η λογική λέει πως θα μπλέξω και θα του πληρώνω την ανεργία και την αγραμματοσύνη του.

τύπε το κυριότερο είναι σε τι φάση είναι τα σπίτια σας και πόση επαφή έχετε

Αν μένετε σε διαμερίσματα, στ αρχίδια σου, για τις 1-2 φορές τη βδομάδα που θα ανταμώσετε για 5 δευτερόλεπτα, εκτός αν υπάρχουν κι άλλα προβλήματα, με φασαρία, κλπ

Αν μένετε σε κολλητές μονοκατοικίες και τον τρως στη μάπα όλη μέρα, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Αν μπορείς κάνε μια μικρή περιγραφή

OP
OP
jstar

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
τύπε το κυριότερο είναι σε τι φάση είναι τα σπίτια σας και πόση επαφή έχετε

Αν μένετε σε διαμερίσματα, στ αρχίδια σου, για τις 1-2 φορές τη βδομάδα που θα ανταμώσετε για 5 δευτερόλεπτα, εκτός αν υπάρχουν κι άλλα προβλήματα, με φασαρία, κλπ

Αν μένετε σε κολλητές μονοκατοικίες και τον τρως στη μάπα όλη μέρα, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Αν μπορείς κάνε μια μικρή περιγραφή
ιδιοκτητες μονοκατοικιες διπλα διπλα.
αυτος καθεται ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ εξω στο μπαλκονι.απο το πρωι που ξυπναει μεχρι αργα το βραδυ.
εκει περναει ολη την ημερα του ο μαλακας.και οταν δεν ειναι στο μπαλκονι και ακουσει καποιον να βγαινει απο το σπιτι ή να παρκαρει στο σπιτι,τσουπ πεταγεται και κοιταει αγριεμενος λες και του σκοτωσες τη μανα.
Ολους ετσι τους κοιταει:νεους,γερους,γυναικες,ανδρες.

OP
OP
jstar

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16

συνηθως τα δεντρα τα φυτευουν τρια μετρα "μεσα " απο το συνορο για να μην πεφτουν πανω στην ξενη μαντρα/περφραξη οταν μεγαλωσουν..
εχουν φτασει στο οικοπεδο του τιποτα κλαδια του δεντρου?
αν ναι,οφειλεις να τα κλαδευεις.
αν οχι,γραψτον στα αρχιδια σου.

Επισκέπτης
ιδιοκτητες μονοκατοικιες διπλα διπλα.
αυτος καθεται ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ εξω στο μπαλκονι.απο το πρωι που ξυπναει μεχρι αργα το βραδυ.
εκει περναει ολη την ημερα του ο μαλακας.και οταν δεν ειναι στο μπαλκονι και ακουσει καποιον να βγαινει απο το σπιτι ή να παρκαρει στο σπιτι,τσουπ πεταγεται και κοιταει αγριεμενος λες και του σκοτωσες τη μανα.
Ολους ετσι τους κοιταει:νεους,γερους,γυναικες,ανδρες.

Μαλακία είναι αυτό...

Δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις και πολλά πράματα
Οι Κινέζοι έχουν ένα ρητό, που ταιριάζει σε τέτοιες περιπτώσεις:

"ΌΤΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ, ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ:

ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ"...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε το βασικο προβλημα που σου δημιουργει ειναι οτι σε κοιταζει αγρια δηλαδη? :think:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955

Πες του "'αντε και γαμησου ρε μαλακα"

Επισκέπτης
τυπε το βασικο προβλημα που σου δημιουργει ειναι οτι σε κοιταζει αγρια δηλαδη? :think:

λίγο το χεις ρε τύπε;

να βγαίνεις έξω απ το σπίτι σου μια ωραία ηλιόλουστη μέρα και ν αντικρύζεις μια σκατόφατσα να σε αγριοκοιτάζει;
:think:

Επισκέπτης
ναι.λιγο ειναι να εχεις εναν μαλακα καθε μερα να σε κοιταζει αγριεμενος ??

τύπε θα σε συμβούλευα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, γιατί αυτός μάλλον ψάχνεται να ανοίξει λογαριασμούς με κανέναν, για να γεμίζει την άχρηστη ύπαρξή του

Να υποθέσω ότι είναι ψιλοφουσκωτός με γυμναστήρια, καράτε, κλπ;

Συνήθως κάτι τέτοια κοινωνικά σκουπίδια βγάζουν τέτοιες συμπεριφορές, που κατ εμέ θα πρεπε να είναι παράνομες και να τιμωρούνται με ισόβια ή θάνατο...

Εγγρ.
15 Δεκ 2013
Like
16
Πόντοι
1

αν κοιταζει απλα μην κανεις τιποτα. παιζει να μην το καταλαβαινει κ ο ιδιος οτι κοιταζει αγρια λογω μαλακινσης/αγαμιας του.
αν σου δωσει αφορμη για κατι παραπανω, σπαστου κ κανα δοντακι αν τον εχεις :grin:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Σχετικά με όσα γράψατε για επικύνδινη οδήγηση και μαλάκες γείτονες εχω να παρατηρήσω πως στην Ελλάδα ο τσαμπουκάς περνάει!!! Εγω δυστυχως λόγο σωματικής διάπλασης δεν με παίρνει να τον κάνω.
Εάν φιλαράκι σε παίρνει να του σπάσεις τα δόντια όταν σε ξανακοιτάξει να το κάνεις! Αναλογίσου όμως πως μπορεί να στην κάτσει κι αυτός μελλοντικά.

OP
OP
jstar

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
τύπε θα σε συμβούλευα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, γιατί αυτός μάλλον ψάχνεται να ανοίξει λογαριασμούς με κανέναν, για να γεμίζει την άχρηστη ύπαρξή του

Να υποθέσω ότι είναι ψιλοφουσκωτός με γυμναστήρια, καράτε, κλπ;

Συνήθως κάτι τέτοια κοινωνικά σκουπίδια βγάζουν τέτοιες συμπεριφορές, που κατ εμέ θα πρεπε να είναι παράνομες και να τιμωρούνται με ισόβια ή θάνατο...
ειναι φουσκωτος με γυμναστηρια κλπ
40χρονων μαλακας που ολη μερα πινει φραπε.δουλευε μεχρι πριν καναν χρονο σε συνεργειο με μηχανακια.
ουτε εφημεριδα δεν τον εχω πετυχει να διαβαζει(ποσο μαλλον κανα βιβλιο).ολη μερα καθεται στο μπαλκονι με τον φραπε και τα τσιγαρα στο τραπεζι και κοιταει τον κοσμο μεχρι αργα το βραδυ που μαζευεται επιτελους.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom