Νέα

Μακελειο στο Ορλαντο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.506
Πόντοι
2.606
Το  θέμα  μου  είναι το ότι τα όπλα δεν σκοτώνουν από μόνα τους. Σκοτώνει αυτός που τραβα την σκανδάλη  έχοντας μάλιστα και την πρόθεση να το κάνει.
...ΟΡΘΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ,αλλα.....ας υποθεσουμε οτι ο μπαγλαμας που γαζωσε 50+ στριτες εμπαινε στο κλαμπ με δυο κουζινομαχαιρα.....ποσους θα σκοτωνε???

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
...ΟΡΘΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ,αλλα.....ας υποθεσουμε οτι ο μπαγλαμας που γαζωσε 50+ στριτες εμπαινε στο κλαμπ με δυο κουζινομαχαιρα.....ποσους θα σκοτωνε???
αμα ηταν τζακι τσαν πολυ κοσμο τυπε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Επισκέπτης
σαφως λιγοτερους

αλλα αυτο δεν λεει κατι
απο την στιγμη που καποιος θελει να σκοτωσει ψαχνει τον πιο αποτελεσματικο τροπο

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Θα μπορούσε να βάλει και εκρηκτικό μηχανισμό και να μη μείνει ρουθούνι  :blowup:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Μην γυρίσουμε πάλι στην "διαφορά δύναμης πυρός" που συζήταγα προηγουμένως με τον κο Μάριο...

Αν είχε πρόσβαση και σε οπλοβομβίδες θα είχε "στείλει" καμιά 500ριά άτομα.  Ούτως ή άλλως ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει. Θα τό έκανε ακόμα και με νυχοκόπτη.-

Επισκέπτης
Ορθό. Αλλά μιλάμε για ένα άτομο με διαταραγμένο μυαλό. Οπότε εμείς οι φυσιολογικοί  :2funny: :2funny: :2funny:, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον τρόπο σκέψης του.
συμφωνοι  :hi:

απλα απο την στιγμη που εγινε κατι σχολιαζουμε το τι εγινε και οχι τα " θα " ή τα " αν "  :hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ορθό. Αλλά μιλάμε για ένα άτομο με διαταραγμένο μυαλό. Οπότε εμείς οι φυσιολογικοί  :2funny: :2funny: :2funny:, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον τρόπο σκέψης του.

Α να γειά σας!!!

Αυτό, μπορείτε να το εξηγήσετε στον κο Μάριο και στον "Από μηχανής Θεό", γιατί μου έχουν πρίξει το θυμιατό, κάνοντας πως δεν το καταλαβαίνουν!!!

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
συμφωνοι  :hi:

απλα απο την στιγμη που εγινε κατι σχολιαζουμε το τι εγινε και οχι τα " θα " ή τα " αν "  :hi:
Νομίζω ότι το γεγονός από μόνο του είναι πολύ συγκεκριμένο. Κάποιος ομοφοβικός - ρατσιστής - διαταραγμένος, είτε από φανατισμό είτε από ψυχολογικά είτε επειδή ο ίδιος ήταν σεξουαλικά καταπιεσμένος, μπήκε μέσα σε ένα κλαμπ και σκότωσε 50 άτομα, επειδη διαφωνούσε με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Απλά σε όλους μας αρέσει να ψάχνουμε την άκρη του νήματος.  :hi: Κανείς μας ποτέ δε θα μάθει τα πραγματικά αίτια.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Α να γειά σας!!!

Αυτό, μπορείτε να το εξηγήσετε στον κο Μάριο και στον "Από μηχανής Θεό", γιατί μου έχουν πρίξει το θυμιατό, κάνοντας πως δεν το καταλαβαίνουν!!!
Αν ήταν κάποιος άλλος ευχαρίστως. Με το συγκεκριμένο νικ δε θέλω παρτίδες. Καλησπέρα σας Αγιε.  :hi:

Επισκέπτης
Νομίζω ότι το γεγονός από μόνο του είναι πολύ συγκεκριμένο. Κάποιος ομοφοβικός - ρατσιστής - διαταραγμένος, είτε από φανατισμό είτε από ψυχολογικά είτε επειδή ο ίδιος ήταν σεξουαλικά καταπιεσμένος, μπήκε μέσα σε ένα κλαμπ και σκότωσε 50 άτομα, επειδη διαφωνούσε με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Απλά σε όλους μας αρέσει να ψάχνουμε την άκρη του νήματος.  :hi: Κανείς μας ποτέ δε θα μάθει τα πραγματικά αίτια.
σωστα

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Κανείς μας ποτέ δε θα μάθει τα πραγματικά αίτια.

Οι κακές δημοσιογραφικές γλώσσες λένε ότι μπροστά στο παιδί του είδε 2 να αρχίζουν να πλακώνονται στα γλωσσόφιλα,

και εκεί κάπου έκαψε φλάντζα.

Άδικο πάντως, επειδή την πλήρωσαν τρίτοι, άσχετοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom