Νέα

Μακελειο στο Ορλαντο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.503
Πόντοι
2.606
Αφορμή σταθηκε όταν ειδε να φιλιουνται προκλητικα μπροστα του και στην οικογενεια του δυο ομοφυλοφιλοι.Τοτε το αποφασισε ότι επρεπε να κανει κατι γι αυτό.Αυτο πιστευω είναι και το κρισιμο σημειο.Για μενα θα ειχε διαφορα αν ετσι κι αλλιως μισουσε τους γκει επειδή απλως και μονο υπαρχουν και ηθελε να τους εξοντωσει.Οτι ολοένα και περισσοτερο προβαλλουν επιδεικτικα τη σεβαστη ιδιαιτεροτητα τους,τοτε μπορει να υπαρξει πρόβλημα όπως στη προκειμενη περιπτωση.
....δηλαδη εμεις εδω με αυτα που εχουμε δει να χωνει στη σουφρατζα του ο λιλας τι θα επρεπε να κανουμε.....να τους καιμε σε πλατειες???? ΑΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....Ο καθε ψυχοπαθης στην αμερικη μπορει να αγορασει ενα πολυβολο και να γαζωσει οσους γουσταρει....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.503
Πόντοι
2.606
Στα μούτρα σου.Απλώς η εκκλησία δεν ήταν ταυτισμένη με το κράτος όπως σήμερα,υπήρχε μια σχετική ελευθερία
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τυπε λειτουργαγανε καθε κυριακη .....ειχανε πιαστει τα χερια τους να σταυροκοπιουνται!

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

13417486_1110702325691047_1211059849199393731_n.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
The Saint! σου λέω ποιό σημείο κι εσύ μου λες χαριτολογίες και στα επιστρέφω κλπ. Δεν καταλαβαίνω τί φάση.
Η φράση είναι αυτή: τα όπλα κάνουν τους δολοφόνους (και όχι το αντίστροφο) - η διαφορά του ρίχνω σε σκοπευτικό όμιλο ή στον αέρα και του ρίχνω στο ψαχνό είναι ίδιας τάξης διαφορά μεταξύ αυνανισμού και σεξ. Δεν κοκκίνησες το πρώτο μέρος. Είναι κάτι που είχε πει κάποιος σχετικός με όπλα σε περίοδο κρίσης και αλληλοσκοτωμών στην Ελλάδα κλπ. Τώρα αν απ' αυτό βγάζεις το συμπέρασμα ότι εννοεί ότι οι αθλητές αθλημάτων σκοποβολής είναι μαλάκες, ναι, το θεωρώ απίστευτη σοφιστεία. Και με την έκταση που τους δίνεις, και κουραστικές σοφιστείες. Μπορεί και να μην είναι βέβαια.

Εν πάση περιπτώσει το point σου ποιό είναι; Ότι σε μια συζήτηση περί οπλοκατοχής να πούμε ότι και το τιμόνι σκοτώνει κι ότι φταίει η φτώχεια;

Σας ξαναγράφω για ακόμα μια φορά, ότι ήδη έχω απαντήσει και σε αυτό :)

Παρεμπιπτόντως.

Το γνωστό θεώρημα του Φ. Ντοστογιέφσκι: Αν στην πρώτη πράξη του έργου υπάρχει δίκανο κρεμασμένο πάνω από το τζάκι, μέχρι την τρίτη πράξη θα εχει γίνει σίγουρα κάποιος φόνος.  :)

Το  θέμα  μου  είναι το ότι τα όπλα δεν σκοτώνουν από μόνα τους. Σκοτώνει αυτός που τραβα την σκανδάλη  έχοντας μάλιστα και την πρόθεση να το κάνει.

Υ.Γ. Αν εσείς βρίσκετε κουραστικές τις σοφιστείες και τους σοφιστές, εγώ βρίσκω κουραστικά τα δόγματα και τους δογματικούς. Οι σοφιστές τουλάχιστον κάνουν ένα διάλογο και φερνουν κάποια παρδείγματα έστω και ευφάνταστα. Οι δογματικικοί πάλι, εμένουν στην στείρα ξροκεφαλιά τους, που παρουσιάζουν ως θέσφατο.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Δεν ξερω γιατι το κανεις αυτο, αλλα ειναι κουραστικο.
Οι ερευνες που θελουν ενα συγκεκριμενο αποτελεσμα δεν μπορουν να το εξαγουν διοτι υπαρχουν χιλιαδες παραμετροι σε καθε περιπτωση.
Δεν ειναι απλα ενα τρικακι, ειναι  μια απολυτα συνηθης επιστημονικη μεθοδος στην στατιστικη.
Διοτι δεν μπορεις να εξαγεις κανενα συμπερασμα με χιλιαδες παραμετρους.
Το θεμα δεν ειναι να κοιταξουν την φτωχοποιηση σε συγκεκριμενες περιοχες διοτι δεν προκειται να βγει κανενα αποτελεσμα.
Ειπαμε more guns= more homicide. Τελος.
Δεν το συνεχιζω διοτι πας να βγαλεις απο την μυγα ξυγκι.
Αλιμονο στην Αμερικη οπου το λομπι των οπλων ειναι το ισχυροτερο που υπαρχει, καποιος να χαλκευει στοιχεια εναντιον του.

Δείτε,

Αν ήμουν απόφοιτος του χάρβαρντ, σαν τον κο Κυριάκο Μητσοτάκη ας πούμε, και είχα 24/7 έναν ένοπλο φρουρό για έμενα και άλλον ένα για την οικογένειά μου, και αν κατοικούσα σε μια περιοχή που το ένα και μόνο περιπολικό που διαθέτει (σε εκείνη την περιοχή) η Αστυνομία κάνει μόνιμα περίπολο γυρω από τα σπίτια των ομοίων μου,  σίγουρα θα υποστήριζα την έρευνα και θα εξαπέλυα πύρινους λόγους κατά της οπλοκατοχής. Άλλωστε θα μου ήταν πολυ χρήσιμο να καταστήσω  αφύλακτους και άοπλους εκατομμύρια άλλους στόχους, προκειμένου οι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου να προτιμήσουν να στραφούν σε αυτούς, κι όχι σε εμένα.  Όσο για το λόμπι των όπλων, χέστηκε για την έρευνα. Ας είναι καλά οι γερουσιαστές που χρηματίζονται για να μην αλλάξει ο νόμος Ας είναι καλά τα πολεμικά μέτωπα που  ανοίγουνται κάθε τοσο.

Το παράδειγμα με τον κο Μητσοτάκη είναι τυχαίο. Μπορείτε να βάλετε στην θέση του οιονδήποτε πλούσιο (απόφοιτο του χάρβρντ ή όχι, δεν έχει σημασία)  που δύναται να μισθώνει ιδιωτικούς φρουρούς καθώς και να πληρώνει για την περιφρούρηση της περιουσίας του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δείτε,

Αν ήμουν απόφοιτος του χάρβαρντ, σαν τον κο Κυριάκο Μητσοτάκη ας πούμε, και είχα 24/7 έναν ένοπλο φρουρό για έμενα και άλλον ένα για την οικογένειά μου, και αν κατοικούσα σε μια περιοχή που το ένα και μόνο περιπολικό που διαθέτει (σε εκείνη την περιοχή) η Αστυνομία κάνει μόνιμα περίπολο γυρω από τα σπίτια των ομοίων μου,  σίγουρα θα υποστήριζα την έρευνα και θα εξαπέλυα πύρινους λόγους κατά της οπλοκατοχής. Άλλωστε θα μου ήταν πολυ χρήσιμο να καταστήσω  αφύλακτους και άοπλους εκατομμύρια άλλους στόχους, προκειμένου οι εγκληματίες του κοινού ποινικού διααίου να προτιμήσουν να στραφούν σε αυτούς, κι όχι σε εμένα.  Όσο για το λόμπι των όπλων, χέστηκε για την εγχώρια αγορά. Ας είναι καλά τα πολεμικά μέτωπα που  ανοίγουνται κάθε τοσο.

Το παράδειγμα με τον κο Μητσοτάκη είναι τυχαίο. Μπορείτε να βάλετε στην θέση του οιονδήποτε πλούσιο (απόφοιτο του χάρβρντ ή όχι, δεν έχει σημασία)   που δύναται να μισθώνει ιδιωτικούς φρουρούς καθώς και να πληρώνει για την περιφρούρηση της περιουσίας του.
Σε εχει πιασει μια λογοδιαρροια απο χθες ή ειναι ιδεα μου? Σου ετυχε κατι καλο και ανεβασες ψυχολογια?

Επισκέπτης
Δείτε,

Αν ήμουν απόφοιτος του χάρβαρντ, σαν τον κο Κυριάκο Μητσοτάκη ας πούμε, και είχα 24/7 έναν ένοπλο φρουρό για έμενα και άλλον ένα για την οικογένειά μου, και αν κατοικούσα σε μια περιοχή που το ένα και μόνο περιπολικό που διαθέτει (σε εκείνη την περιοχή) η Αστυνομία κάνει μόνιμα περίπολο γυρω από τα σπίτια των ομοίων μου,  σίγουρα θα υποστήριζα την έρευνα και θα εξαπέλυα πύρινους λόγους κατά της οπλοκατοχής. Άλλωστε θα μου ήταν πολυ χρήσιμο να καταστήσω  αφύλακτους και άοπλους εκατομμύρια άλλους στόχους, προκειμένου οι εγκληματίες του κοινού ποινικού διααίου να προτιμήσουν να στραφούν σε αυτούς, κι όχι σε εμένα.  Όσο για το λόμπι των όπλων, χέστηκε για την εγχώρια αγορά. Ας είναι καλά τα πολεμικά μέτωπα που  ανοίγουνται κάθε τοσο.

Το παράδειγμα με τον κο Μητσοτάκη είναι τυχαίο. Μπορείτε να βάλετε στην θέση του οιονδήποτε πλούσιο (απόφοιτο του χάρβρντ ή όχι, δεν έχει σημασία)   που δύναται να μισθώνει ιδιωτικούς φρουρούς καθώς και να πληρώνει για την περιφρούρηση της περιουσίας του.
ωραιο το παραδειγμα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom