loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oαμα εβαζε και 3-4 "καλα" κιλαθα ηταν πιο γαματη
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oαμα εβαζε και 3-4 "καλα" κιλαθα ηταν πιο γαματη
Το γαλλικό το είχα ακούσει αλλά μου φρεσκάρεις λίγο την γνώση; , πως ακριβώς είναι;
Το γαλλικό το είχα ακούσει αλλά μου φρεσκάρεις λίγο την γνώση; , πως ακριβώς είναι;
Το ξέρω λεπτομέρεια, αλλά έτσι είμαι, οι λεπτομέρειες μετράνε για μένα.
Δεν μπορώ τα μαύρα ή σχεδόν μαύρα νύχια χεριών και ποδιών, ή όλα τα χρώματα που έχουν βγει στην μόδα τώρα, πράσινα, κίτρινα, γκρι, πορτοκαλί, μπλε.
Ή κλασσικό κόκκινο και λίγο πιο βαθύ προς κεραμιδί, ή τίποτα, απλό γυάλισμα και βερνίκι.
Το ξέρω λεπτομέρεια, αλλά έτσι είμαι, οι λεπτομέρειες μετράνε για μένα.
Δεν μπορώ τα μαύρα ή σχεδόν μαύρα νύχια χεριών και ποδιών, ή όλα τα χρώματα που έχουν βγει στην μόδα τώρα, πράσινα, κίτρινα, γκρι, πορτοκαλί, μπλε.
Ή κλασσικό κόκκινο και λίγο πιο βαθύ προς κεραμιδί, ή τίποτα, απλό γυάλισμα και βερνίκι.
και γαμω τα αβαταρ εχεις...
την ξέσκιζα άνετα την γκόμενα. φοβερή γκόμενα.
Επειδη, λογω δουλειας, ειμαι συνεχεια πισω απο καμερες, δεν υπαρχει γκομενα του 5 που, με σωστο μεικαπ, φωτισμο και photoshop,
να μην φαινεται σαν να ειναι του 8-9...
Η Συνατσακη ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα...
Ωραια γυναικα...γυναικα που θα ηθελες να εχεις διπλα σου οχι μονο για σεξ...
σαν την Ποπη Τσαπανιδου ενα πραγμα
Αυτή τουλάχιστον είναι 30 χρόνια νεώτερη
αμα εισαι σκυλος και πεινας καλη ειναι...ασε μας ρερε μανια με τα κιλα...μια χαρα ειναι η κοπελα.
μια χαρ αειναι το κοριτσι...ολες να τις παχυνετε πια!αμα εισαι σκυλος και πεινας καλη ειναι...ασε μας ρε
αμα ειναι σαν αυτους απο την ουγκαντα ...μια χαρ αειναι το κοριτσι...ολες να τις παχυνετε πια!