stevesteve2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 109
- Πόντοι
- 280
Ασε φιλος.αποψε γαμησα την μπαζωλα που τραβιεμαι κ εχω νευρα.και στο κρεολη να βγαινουν κατι μαλακες με πολυ καλα μουνακια.......ουφ
τυπε μου και εμεις γιατι ειμαστε εδω?Ασε φιλος.αποψε γαμησα την μπαζωλα που τραβιεμαι κ εχω νευρα.και στο κρεολη να βγαινουν κατι μαλακες με πολυ καλα μουνακια.......ουφ
Ασε φιλος.αποψε γαμησα την μπαζωλα που τραβιεμαι κ εχω νευρα.και στο κρεολη να βγαινουν κατι μαλακες με πολυ καλα μουνακια.......ουφ
τι και αν εχει περιοδο τυπε?Εγώ την γλύτωσα, της ήρθε η περιοδος σήμερα πρωί
εσεις μπορειτε ναχετε τετιο θεμα,,,, εγω τοχω λυσει προ πολου το θεμα της αποφυγης μπαζογαμιας,,,Πάντως αδέλφια από τα μπάζα που γαμάμε είναι κλάσεις ανώτερη.......
τυπε εισαι γκευ?μπισεξουαλ?τι και αν εχει περιοδο τυπε?
εχει και αλλη διοδο
οταν γαμαει καποιος τον κωλο μιας γυναικας που εχει περιοδο ειναι γκευ ή μπισεξουαλ τυπε?τυπε εισαι γκευ?μπισεξουαλ?
αρχιτυπε,οσοι εχουν ιδεα με πρωκτικο σεξ,ειναι στο "σωστο" τον δρομο,για τρενακι ..ταχε πει ο σιγκμουντας ο φροιντ αυτα, ναουμ,,οταν γαμαει καποιος τον κωλο μιας γυναικας που εχει περιοδο ειναι γκευ ή μπισεξουαλ τυπε?
δηλαδη δικε μου αν οταν καποιος γαμαει γυναικειο κωλο ειναι γκευαρχιτυπε,οσοι εχουν ιδεα με πρωκτικο σεξ,ειναι στο "σωστο" τον δρομο,για τρενακι ..ταχε πει ο σιγκμουντας ο φροιντ αυτα, ναουμ,,
εγω βασικα ειδα το μαλλι στο αβαταρ κ λεω πως τοκανε το μαλλι αυτος?κατι παιζει..
ειμαι καμικαζι πανκ τυπεεγω βασικα ειδα το μαλλι στο αβαταρ κ λεω πως τοκανε το μαλλι αυτος?κατι παιζει..
αρχιτυπε,οσοι εχουν ιδεα με πρωκτικο σεξ,ειναι στο "σωστο" τον δρομο,για τρενακι ..ταχε πει ο σιγκμουντας ο φροιντ αυτα, ναουμ,,
εγω βασικα ειδα το μαλλι στο αβαταρ κ λεω πως τοκανε το μαλλι αυτος?κατι παιζει..
paradoxologia!!δηλαδη δικε μου αν οταν καποιος γαμαει γυναικειο κωλο ειναι γκευ
ο λιλας τι πρεπει να ειναι?
ωχ...αδεια ερξα ,γεματα επιασα ?ειμαι καμικαζι πανκ τυπε
τυπε εμεις ονομαστηκαμε καμικαζι απο αυτουςωχ...αδεια ερξα ,γεματα επιασα ?
" a cultural and social movement that began in the mid-1980s as an offshoot of punk. It is distinguished by being discontent with society in general and its rejection of the disapproval of the gay, bisexual communities."
γραφει εναν απο τους λογους που ξεκινησατε εσεις οι πανκς,,καμικαζι κ μη!!!
τι και αν εχει περιοδο τυπε?
εχει και αλλη διοδο
τυπε εμεις ονομαστηκαμε καμικαζι απο αυτους
http://[URL unfurl="true"]www.diavasame.gr/versions/imgs/productImgs/KAMIKAZI-bookPage.jpg[/img[/URL]] :headbang3:
[/quote]ωχ ωχ,,παλι αλλαξες κουβεντα?? :think:
πανκ ειπες,το καμικαζι ειναι κατηγορια!!!!αλλα κ καμικαζι?κι αυτο παλι υποπτο..
kamikaze gay λεγετε αυτος...
[MEDIA=youtube]JqhYcELcYys[/MEDIA]
:think: :think: :think:
τυπε η αποψη μου ειναι γνωστηΔεν με φτιαχνει ο κωλος της τυπε, ντρεπομαι αλλά λεω αλήθεια
Δεν με φτιαχνει ο κωλος της τυπε, ντρεπομαι αλλά λεω αλήθεια
χειροτεχνια θα κανει τυπε?μπορεις να κανεις πριντ καποιο κωλο που ποσταρουμε εδω μεσα κ να της τον κολλησεις με λιγο ζελοτειπ
"oπισθοχωρηση" βλεπωτυπε η αποψη μου ειναι γνωστη
ο κωλος ειναι βρωμικο πραγμα
βγαζει και νουτελα :S