πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Φελός είναι μόνο ένας.3 αδερφια ειναι , ο ενας εχει φυγει οι αλλοι ειναι εδω
Φελός είναι μόνο ένας.3 αδερφια ειναι , ο ενας εχει φυγει οι αλλοι ειναι εδω
kai ta zita ellas itane gamata papoutsia![]()
![]()
εχεις τιποτα απο loro τυπε?γαμανε τα loro φιλε![]()
Σχετικά με τα chevighnon τώρα. Εχω πληροφορία οτι κατασκευάζονταν στην Κέρκυρα!!!!! με αυτοκόλητα made in France.
Γενικά εμείς οι γύρω στα 35 ήμασταν θύμα του μαρκετινγ την δεκαετία του 1990 κι αγοράζαμε μαλακίες. Τα doctor martins τις γκέτες και τις βέρμαχτ που πουλούσε μόνο ο Στρατηγός στο Μοναστηράκι τα θυμάστε? Πως μας είχανε κάνει να τα φοράμε? Θα μου άρεσε να τοποθετηθούν οι γνωρίζοντες μάρκετινγκ.
Πάνε μοσχάτο και ρώτα τον εβραίο.3 ειναι μαλακα , ρουφα τωρα![]()
3 ειναι μαλακα , ρουφα τωρα![]()
Στ.Τζιούφας, connectionΣχετικά με τα chevighnon τώρα.
Και μιας που πιάσαμε τις μαλακιες ο Τζιουφας που βολοδέρνει τωρα ?
Εντίτ χαουζ πιάσε κοκκινο
Αν παρεις τα χρηματα σου πισω παρε ενα τετοιο μπουφαν να ηρεμησεις.Ειναι μονοδρομος.
ειχε ο πουστης κατι σόου ρουμ στη νεα κηφησια γαμησε τα ειχε σκοτώσει και μια κοπελίτσα απο την Καλλιθέα ο μαλακας με τ αμαξι
Απέναντι απ το Πρέζιντεντ αν θυμάμαι καλά είχε γίνει το τροχαίο.ειχε ο πουστης κατι σόου ρουμ στη νεα κηφησια γαμησε τα ειχε σκοτώσει και μια κοπελίτσα απο την Καλλιθέα ο μαλακας με τ αμαξι
Majestic kai Maui and Sons φουτεράκι απο μέσα?
Πάρτα online ή πετάξου Ιταλία, για Αθήνα δεν ξέρω.που τα βρισκουμε αυτα Αθηνα?
Σχετικά με τα chevighnon τώρα. Εχω πληροφορία οτι κατασκευάζονταν στην Κέρκυρα!!!!! με αυτοκόλητα made in France.
Γενικά εμείς οι γύρω στα 35 ήμασταν θύμα του μαρκετινγ την δεκαετία του 1990 κι αγοράζαμε μαλακίες. Τα doctor martins τις γκέτες και τις βέρμαχτ που πουλούσε μόνο ο Στρατηγός στο Μοναστηράκι τα θυμάστε? Πως μας είχανε κάνει να τα φοράμε? Θα μου άρεσε να τοποθετηθούν οι γνωρίζοντες μάρκετινγκ.