Νέα

Μαϊμού απο επίσημο κατάστημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigas el
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.868
Πόντοι
12.756
Έξυπνος ειχε και την δεσυπρη και η κονεξιον ήταν η πρώτη εταιρία ρούχων που μπήκε χρηματιστήριο

η Δεσυπρη τοτε ηταν απο τα δυνατα μουνια , πολυ ανωμαλη απ οτι ειχα μαθει  :sunglasses:

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Πολλά μαγαζιά που πουλάνε επώνυμα ρούχα, παπούτσια κ.α είδη έχουν εν γνώση τους και μαιμού.

Στην Βουλγαρία κάποια εργοστάσια φτιάχνουν και τα γνήσια και τα μαιμού. Ήταν συγγενής μου εκεί για 10 χρόνια (προιστάμενος παραγωγής) σε κάποια εργοστάσια (δύο ελληνικά και ένα κινέζικο) και μου έχει πει διάφορες ιστορίες. Σε ότι αφορά κάποια προιόντα δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε οι άνθρωποι της δουλειάς την διαφορά μεταξύ γνήσιου και μαιμού.

Στην Κηφισιά ένα στα τρία μαγαζιά έχει κλείσει. Τα έφαγε η οικονομική κρίση. Αυτό με τα Λουί Βιτόν έκλεισε λόγω κρίσης. Ξέρω κάποια που δούλευε εκεί και μας έλεγε ότι η δουλειά έχει πτώση, τα έξοδα του μαγαζιού είναι πολλά κτλ. Σε ότι αφορά τις τιμές των συγκεκριμένων προιόντων απορούσα ποιες ήταν αυτές που ξόδευαν 600 ευρώ για να αγοράσουν ένα πορτοφόλι και 2500 ευρώ για μία τσάντα.

Σε ότι αφορά τον Τζιούφα που λέτε τότε που άνοιγε δικά του μαγαζιά λιανικής κάποιο δικό μου πρόσωπο είχε προβλέψει ότι αυτός θα πέσει έξω γιατί θα τον φάνε τα έξοδα, για τα ενοίκια κ.α. Και έτσι έγινε... Και άλλοι σαν αυτόν την πάτησαν, π.χ βιοτέχνης παπουτσιών που άνοιξε 6 μαγαζιά (όλα με ενοίκιο) άλλος με παιδικά ρούχα κτλ. Πολλούς τους έφαγε η μεγαλομανία τους...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.868
Πόντοι
12.756
Μπραμπους εδω κοιτα παρεα  :cum: :cum:

20120815-112318.jpg

η Γιατζογλου απο την μερα που γεννηθηκε ηταν μιλφαρα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.868
Πόντοι
12.756
Πολλά μαγαζιά που πουλάνε επώνυμα ρούχα, παπούτσια κ.α είδη έχουν εν γνώση τους και μαιμού προιόντα.

Στην Βουλγαρία κάποια εργοστάσια φτιάχνουν και τα γνήσια προιόντα και τα μαιμού. Ήταν συγγενής μου εκεί για 10 χρόνια (προιστάμενος παραγωγής) σε κάποια εργοστάσια (δύο ελληνικά και ένα κινέζικο) και μου έχει πει διάφορες ιστορίες. Σε ότι αφορά κάποια προιόντα δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε οι άνθρωποι της δουλειάς την διαφορά μεταξύ γνήσιου και μαιμού.

Στην Κηφισιά ένα στα τρία μαγαζιά έχει κλείσει. Τα έφαγε η οικονομική κρίση. Αυτό με τα Λουί Βιτόν έκλεισε λόγω κρίσης. Ξέρω κάποια που δούλευε εκεί και μας έλεγε ότι η δουλειά έχει πτώση, τα έξοδα του μαγαζιού είναι πολλά κτλ. Σε ότι αφορά τις τιμές των συγκεκριμένων προιόντων απορούσα ποιες ήταν αυτές που ξόδευαν 600 ευρώ για να αγοράσουν ένα πορτοφόλι και 2500 ευρώ για μία τσάντα.

Σε ότι αφορά τον Τζιούφα που λέτε τότε που άνοιγε δικά του μαγαζιά λιανικής κάποιο δικό μου πρόσωπο είχε προβλέψει ότι αυτός θα πέσει έξω γιατί θα τον φάνε τα έξοδα, για τα ενοίκια κ.α. Και έτσι έγινε... Και άλλοι σαν αυτόν την πάτησαν, π.χ βιοτέχνης παπουτσιών που άνοιξε 6 μαγαζιά (όλα με ενοίκιο) άλλος με παιδικά ρούχα κτλ. Πολλούς τους έφαγε η μεγαλομανία τους...

δεν τον φαγανε τα εξοδα , αυτος εφαγε τα λεφτα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.018
Πόντοι
2.606
Κάπου 30000 χιλιάρικα ρε μου φένεται την ειχε φτάσει την μετοχή ? :2funny:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ο Τζιουφας τι τζιρους εκανε περιπου και ποια εταιρια ειχε?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
η εταιρια ηταν ΑΕ επε ?? αρμαε ξερουμε ?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom