Νέα

Μαϊμού απο επίσημο κατάστημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigas el
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τα Moncler έχουν σειριακό αριθμό (μοναδικός για κάθε κομμάτι) για να δεις επιτόπου  online ο ίδιος,  εάν είναι αυθεντικό ή αν σε έπιασαν  :jerking:.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
abibas-786867.jpg

4046712828_a7b7310df5.jpg

URL]]

OP
OP
R

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
:o 600 ευρω για ενα μπουφαν????? καλα του κανανε τοτε  :jerking: εχετε καμια συναισθηση πραγματικου κοστους ή πληρωνετε ότι ζητησει ο εκαστοτε πωλητης?  :jerking: αν βρισκοταν μια στο μεταξι και ζηταγε 1000 ευρω θα τα δινατε ας πουμε? Ημαρτον  :uglystupid:

Αυτό
ή αυτό

τα θεωρείς μαλακεία για τα χρήματα τους;

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Εγώ γνώρισα κυρία, μεγάλης ηλικίας πια, που ΕΙΧΕ μαγαζί επώνυμων ρούχων επί χρόνια. Το άφησε (λόγω ηλικίας, και λόγω του ότι χοντροκονόμησε - έφτιαξε δηλαδή ό,τι ήθελε στη ζωή της και κράτησε και κομπόδεμα) ΠΡΟ κρίσης, και συζητούσαμε πρόσφατα, σε μα φάση που αποκλειόταν να μην μου έκανε ειλικρινή εξομολόγηση για όσα συζητάγαμε.
Μου είπε λοιπόν πως τα ΠΟΛΛΑ λεφτά βγαίνανε από τις μαϊμούδες της φίρμας, όχι από την ίδια τη φίρμα. Το έγραψε και κάποιος νωρίτερα εδώ.
Αγοράζουν π.χ 100 κομμάτια γνήσια από τη μαμά εταιρεία, και 1.000 κομμάτια από τον έμπορο των μαϊμούδων, που τις πουλάει στο 1/10 της τιμής των original. Κάποια απ' αυτά δε και χωρίς τιμολόγιο (μαύρα).
Από τα 1.100 κομμάτια θα πουλήσουν τα 800 (300 θα τους μείνουν και θα φύγουν με το κιλό), και η τιμή ΟΛΩΝ θα είναι κατά μέσο όρο στο κομμάτι στο 75-90% της λιανικής του original.
Διαφορετικά, δεν στέκει το κατάστημα.
Αυτή ειδικά ήταν τυχερή (τοποθεσία, κίνηση μόδας κλπ) και κονόμησε χοντρά επί 20-25 χρόνια. Και πούλησε και το μαγαζί χοντρά λεφτά, όταν αποφάσισε να σταματήσει.
Το μαγαζί υπάρχει ακόμα "υπό νέα διεύθυνση", αλλά βέβαια δεν πάει πια τόσο καλά (λόγω εποχής).

Επομένως μην πιστεύετε κανέναν κερατά, μα ακόμα κι αν έχετε μπει στο Hermes, Βουκουρεστίου.

URL]]

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαγκες με τα πουπουλενια μπουφαν ξερετε γενικα τι παιζει?  ειδος πουππουλου μαρκες κτλπ και να παιζουνε μαιμουδες?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πούπουλο μαϊμούς, το καλύτερο by far.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
υποθέτω πως για τις χλιδάτες αλυσίδες μπορεί να γίνει κάποια "καταγγελία" αν η μαϊμού είναι χοντροκομένη...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456
Εγώ γνώρισα κυρία, μεγάλης ηλικίας πια, που ΕΙΧΕ μαγαζί επώνυμων ρούχων επί χρόνια. Το άφησε (λόγω ηλικίας, και λόγω του ότι χοντροκονόμησε - έφτιαξε δηλαδή ό,τι ήθελε στη ζωή της και κράτησε και κομπόδεμα) ΠΡΟ κρίσης, και συζητούσαμε πρόσφατα, σε μα φάση που αποκλειόταν να μην μου έκανε ειλικρινή εξομολόγηση για όσα συζητάγαμε.
Μου είπε λοιπόν πως τα ΠΟΛΛΑ λεφτά βγαίνανε από τις μαϊμούδες της φίρμας, όχι από την ίδια τη φίρμα. Το έγραψε και κάποιος νωρίτερα εδώ.
Αγοράζουν π.χ 100 κομμάτια γνήσια από τη μαμά εταιρεία, και 1.000 κομμάτια από τον έμπορο των μαϊμούδων, που τις πουλάει στο 1/10 της τιμής των original. Κάποια απ' αυτά δε και χωρίς τιμολόγιο (μαύρα).
Από τα 1.100 κομμάτια θα πουλήσουν τα 800 (300 θα τους μείνουν και θα φύγουν με το κιλό), και η τιμή ΟΛΩΝ θα είναι κατά μέσο όρο στο κομμάτι στο 75-90% της λιανικής του original.
Αυτή ειδικά ήταν τυχερή (τοποθεσία, κίνηση μόδας κλπ) και κονόμησε χοντρά επί 20-25 χρόνια. Και πούλησε και το μαγαζί χοντρά λεφτά, όταν αποφάσισε να σταματήσει.
Το μαγαζί υπάρχει ακόμα "υπό νέα διεύθυνση", αλλά βέβαια δεν πάει πια τόσο καλά (λόγω εποχής).

Επομένως μην πιστεύετε κανέναν κερατά, μα ακόμα κι αν έχετε μπει στο Hermes, Βουκουρεστίου.

Τυπε δεν ειναι ετσι γιατι ο φιλος που ανεφερα προηγουμενως(που μου ειπα για μαιμου σε γνωστο εμπορικο) εχει στο μαγαζι του μονο επωνυμα και δεν καταδεχεται παρολες τις πιεσεις που δεχεται κατακαιρους να βαλει  μαιμου στο μαγαζι του.
Παρολα αυτα στεκεται ακομα και παει και σχετικα καλα.Απλα εχει ενα καλο κυκλο γνωριμιων επωνυμοι κλπ και ετσι καταφερνει και κρατιεται.Εχει και πιο φτηνα εχει ομως και απλησιαστα για τους περισσοτερους απο εμας.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825

http://[URL unfurl="true"]www.thehindu.com/multimedia/dynamic/01362/13TH_MONKEY_PHOTO_1362003f.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

με τις αναλογίες που λες δεν νομίζω πως τα ευχταθεί το 75-90% που λες...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Τι πουπουλενιο μπουφαν να παρω μαγκες?? Ποια μπουφαν ειναι μονοδρομος??

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
υποθέτω πως για τις χλιδάτες αλυσίδες μπορεί να γίνει κάποια "καταγγελία" αν η μαϊμού είναι χοντροκομένη...
Αυτό που μπορεί να γίνει (και πραγματκά θα το φοβηθεί ο μαγαζάτωρ) είναι το να πας στην μαμά εταιρεία (εισαγωγέας π.χ.) με το προϊόν στο χέρι, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ στο χέρι όμως, αλλιώς μπορεί να το έχεις πάρει κι από αλλού, και αυτοί είναι σε θέση να αναγνωρίσουν αν είναι μαϊμού ή όχι.
Αν πεισθούν πως:
1) είναι μαϊμού
2) το αγόρασες από κει που λες
θα του κόψουν τον κώλο. Και αυτοί ξέρουν πως να το κάνουν καλύτερα από σένα.

Τα υπόλοιπα (ενώσεις καταναλωτών, υπουργεία εμπορίου κλπ) είναι για τους αφελείς.

Το θέμα είναι αν πράγματι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να κυκλοφορούν μαϊμούδες στην αγορά. Εγώ δεν είμαι σίγουρος.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.868
Πόντοι
12.756
και ποσο παει το μαλλι τυπε? που ακριβως στην αιολου μαν? φουμαρα πουλας :think:

δεν θυμαμαι τυπε, δεν ρωτησα καν ποσο εχουν , αμα κανεις μια βολτα στην αιολου θα βρεις αρκετα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom