You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαϊμού απο επίσημο κατάστημα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rigas el
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 318
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δεν εχω δει πουθενα μουφα moncler τυπε :SΤα Moncler έχουν σειριακό αριθμό (μοναδικός για κάθε κομμάτι) για να δεις επιτόπου online ο ίδιος, εάν είναι αυθεντικό ή αν σε έπιασαν.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.868
- Πόντοι
- 12.756
δεν εχω δει πουθενα μουφα moncler τυπε :S
εχει πολλα μουφα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
που ρε τυπε? γιλεκο?εχει πολλα μουφα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.868
- Πόντοι
- 12.756
που ρε τυπε? γιλεκο?
ναι γιλεκα , στο κεντρο στην αιολου ειχε παρει το ματι μου , αλλα και αλλου
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.868
- Πόντοι
- 12.756
που ρε τυπε? γιλεκο?
ψηνεσαι να παρεις μαιμου ???
:o 600 ευρω για ενα μπουφαν????? καλα του κανανε τοτεεχετε καμια συναισθηση πραγματικου κοστους ή πληρωνετε ότι ζητησει ο εκαστοτε πωλητης?
αν βρισκοταν μια στο μεταξι και ζηταγε 1000 ευρω θα τα δινατε ας πουμε? Ημαρτον
![]()
Αυτό
ή αυτό
τα θεωρείς μαλακεία για τα χρήματα τους;
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και ποσο παει το μαλλι τυπε? που ακριβως στην αιολου μαν? φουμαρα πουλαςναι γιλεκα , στο κεντρο στην αιολου ειχε παρει το ματι μου , αλλα και αλλου
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Εγώ γνώρισα κυρία, μεγάλης ηλικίας πια, που ΕΙΧΕ μαγαζί επώνυμων ρούχων επί χρόνια. Το άφησε (λόγω ηλικίας, και λόγω του ότι χοντροκονόμησε - έφτιαξε δηλαδή ό,τι ήθελε στη ζωή της και κράτησε και κομπόδεμα) ΠΡΟ κρίσης, και συζητούσαμε πρόσφατα, σε μα φάση που αποκλειόταν να μην μου έκανε ειλικρινή εξομολόγηση για όσα συζητάγαμε.
Μου είπε λοιπόν πως τα ΠΟΛΛΑ λεφτά βγαίνανε από τις μαϊμούδες της φίρμας, όχι από την ίδια τη φίρμα. Το έγραψε και κάποιος νωρίτερα εδώ.
Αγοράζουν π.χ 100 κομμάτια γνήσια από τη μαμά εταιρεία, και 1.000 κομμάτια από τον έμπορο των μαϊμούδων, που τις πουλάει στο 1/10 της τιμής των original. Κάποια απ' αυτά δε και χωρίς τιμολόγιο (μαύρα).
Από τα 1.100 κομμάτια θα πουλήσουν τα 800 (300 θα τους μείνουν και θα φύγουν με το κιλό), και η τιμή ΟΛΩΝ θα είναι κατά μέσο όρο στο κομμάτι στο 75-90% της λιανικής του original.
Διαφορετικά, δεν στέκει το κατάστημα.
Αυτή ειδικά ήταν τυχερή (τοποθεσία, κίνηση μόδας κλπ) και κονόμησε χοντρά επί 20-25 χρόνια. Και πούλησε και το μαγαζί χοντρά λεφτά, όταν αποφάσισε να σταματήσει.
Το μαγαζί υπάρχει ακόμα "υπό νέα διεύθυνση", αλλά βέβαια δεν πάει πια τόσο καλά (λόγω εποχής).
Επομένως μην πιστεύετε κανέναν κερατά, μα ακόμα κι αν έχετε μπει στο Hermes, Βουκουρεστίου.
Μου είπε λοιπόν πως τα ΠΟΛΛΑ λεφτά βγαίνανε από τις μαϊμούδες της φίρμας, όχι από την ίδια τη φίρμα. Το έγραψε και κάποιος νωρίτερα εδώ.
Αγοράζουν π.χ 100 κομμάτια γνήσια από τη μαμά εταιρεία, και 1.000 κομμάτια από τον έμπορο των μαϊμούδων, που τις πουλάει στο 1/10 της τιμής των original. Κάποια απ' αυτά δε και χωρίς τιμολόγιο (μαύρα).
Από τα 1.100 κομμάτια θα πουλήσουν τα 800 (300 θα τους μείνουν και θα φύγουν με το κιλό), και η τιμή ΟΛΩΝ θα είναι κατά μέσο όρο στο κομμάτι στο 75-90% της λιανικής του original.
Αυτή ειδικά ήταν τυχερή (τοποθεσία, κίνηση μόδας κλπ) και κονόμησε χοντρά επί 20-25 χρόνια. Και πούλησε και το μαγαζί χοντρά λεφτά, όταν αποφάσισε να σταματήσει.
Το μαγαζί υπάρχει ακόμα "υπό νέα διεύθυνση", αλλά βέβαια δεν πάει πια τόσο καλά (λόγω εποχής).
Επομένως μην πιστεύετε κανέναν κερατά, μα ακόμα κι αν έχετε μπει στο Hermes, Βουκουρεστίου.
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.thehindu.com/multimedia/dynamic/01362/13TH_MONKEY_PHOTO_1362003f.jpg[/img[/URL]])
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Μαγκες με τα πουπουλενια μπουφαν ξερετε γενικα τι παιζει? ειδος πουππουλου μαρκες κτλπ και να παιζουνε μαιμουδες?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Πούπουλο μαϊμούς, το καλύτερο by far.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 800
- Πόντοι
- 656
Τι εταιρίας είναι ? Επώνυμο ?Κόστος?
νο1 μούφες "ταμπελάκια" είναι συνήθως lee,diesel και levis..
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.516
- Πόντοι
- 456
Εγώ γνώρισα κυρία, μεγάλης ηλικίας πια, που ΕΙΧΕ μαγαζί επώνυμων ρούχων επί χρόνια. Το άφησε (λόγω ηλικίας, και λόγω του ότι χοντροκονόμησε - έφτιαξε δηλαδή ό,τι ήθελε στη ζωή της και κράτησε και κομπόδεμα) ΠΡΟ κρίσης, και συζητούσαμε πρόσφατα, σε μα φάση που αποκλειόταν να μην μου έκανε ειλικρινή εξομολόγηση για όσα συζητάγαμε.
Τυπε δεν ειναι ετσι γιατι ο φιλος που ανεφερα προηγουμενως(που μου ειπα για μαιμου σε γνωστο εμπορικο) εχει στο μαγαζι του μονο επωνυμα και δεν καταδεχεται παρολες τις πιεσεις που δεχεται κατακαιρους να βαλει μαιμου στο μαγαζι του.
Παρολα αυτα στεκεται ακομα και παει και σχετικα καλα.Απλα εχει ενα καλο κυκλο γνωριμιων επωνυμοι κλπ και ετσι καταφερνει και κρατιεται.Εχει και πιο φτηνα εχει ομως και απλησιαστα για τους περισσοτερους απο εμας.
http://[URL unfurl="true"]www.thehindu.com/multimedia/dynamic/01362/13TH_MONKEY_PHOTO_1362003f.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
με τις αναλογίες που λες δεν νομίζω πως τα ευχταθεί το 75-90% που λες...
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Τι πουπουλενιο μπουφαν να παρω μαγκες?? Ποια μπουφαν ειναι μονοδρομος??
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Αυτό που μπορεί να γίνει (και πραγματκά θα το φοβηθεί ο μαγαζάτωρ) είναι το να πας στην μαμά εταιρεία (εισαγωγέας π.χ.) με το προϊόν στο χέρι, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ στο χέρι όμως, αλλιώς μπορεί να το έχεις πάρει κι από αλλού, και αυτοί είναι σε θέση να αναγνωρίσουν αν είναι μαϊμού ή όχι.υποθέτω πως για τις χλιδάτες αλυσίδες μπορεί να γίνει κάποια "καταγγελία" αν η μαϊμού είναι χοντροκομένη...
Αν πεισθούν πως:
1) είναι μαϊμού
2) το αγόρασες από κει που λες
θα του κόψουν τον κώλο. Και αυτοί ξέρουν πως να το κάνουν καλύτερα από σένα.
Τα υπόλοιπα (ενώσεις καταναλωτών, υπουργεία εμπορίου κλπ) είναι για τους αφελείς.
Το θέμα είναι αν πράγματι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να κυκλοφορούν μαϊμούδες στην αγορά. Εγώ δεν είμαι σίγουρος.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.868
- Πόντοι
- 12.756
και ποσο παει το μαλλι τυπε? που ακριβως στην αιολου μαν? φουμαρα πουλας![]()
δεν θυμαμαι τυπε, δεν ρωτησα καν ποσο εχουν , αμα κανεις μια βολτα στην αιολου θα βρεις αρκετα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 3K