JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.839
- Πόντοι
- 1.056
Μάγκυ...
να την βαλεις στα τεσσερα με το κεφαλι κατω και την κωλαρα τουρλα στον αερα και την καβαλήσεις!
Μάγκυ...
Τώρα που τη βλέπω ναι.Μεγαλωσε ο κωλος αρκετά...Νομίζω ότι η κωλαρα της τελευταία παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις.
βεβαια αμα συνεχησει να μεγαλώνει θα εχουμε θεμαΤώρα που τη βλέπω ναι.Μεγαλωσε ο κωλος αρκετά...
μου βγαζει να ριξω ολα μεσα εδω!
μου βγαζει να ριξω ολα μεσα εδω!
Έχει παρει σασί . Δεν μαζευεται πλεον
Να σημειωθεί ότι είναι 54 έτσι; ξέρεις πολλές γυναίκες σε αυτή την ηλικία να βγάζουν τέτοια καυλα;Έχει παρει σασί . Δεν μαζευεται πλεον
σιγουρα αλλα ειναι και αλλα πραγματα στην μεση, οπως σωματοτυπο κλπ... οπως και να εχει ειναι καυλα με το "κλασικο" μιλφ σωμα που εχει και την κωλαθραΓια τα 54 της θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη πιστεύω γιατί έχει κάνει καλή ζωή και σίγουρα έχει τα φράγκα,αλλά παρόλα αυτά παραμένει στη λίστα απτις φαντασιώσεις μας
Έτσι τυπε άλλο πράγμα είναι η μαγκυσιγουρα αλλα ειναι και αλλα πραγματα στην μεση, οπως σωματοτυπο κλπ... οπως και να εχει ειναι καυλα με το "κλασικο" μιλφ σωμα που εχει και την κωλαθρα
Κωλάρα Μάγκυς για μερακλήδες!
Κινκυ hard coreΔυσκολευομαι να σκεφτω πιο κατάλληλη γκομενα να της σκίζεις το κωλο (παντα με χαρτοσακουλα στο κεφάλι) χυσιμο όλα στη βαλβιδα και καπάκι βγάζεις τη χαρτοσακουλα και τη κατουράς