Νέα

μαγκες βοηθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hippoaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιδες στελνει μνμ στο φεισμπουκ η παρανομη γκομενα μου στη νομιμη και λεει ολη την αληθεια
εχω μπει στο λογαριασμο της νομιμης γκομενας μου καθως εχω στοιχεια λογαριασμο διαγραφω τα μνμ αλλα θελω να μου πειτε πως τη μπλοκαρω μαγκες γρηγορα βοηθεια σε καμια ωρα γυρναει

OP
OP
hippoaki

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
να πω οτι τη παρανομη γκομενα τη χωρησα πριν μια βδομαδα σας παρακαλω μη σπαμαρετε μονο δωστε βοηθεια καιγομε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παιδες στελνει μνμ στο φεισμπουκ η παρανομη γκομενα μου στη νομιμη και λεει ολη την αληθεια
εχω μπει στο λογαριασμο της νομιμης γκομενας μου καθως εχω στοιχεια λογαριασμο διαγραφω τα μνμ αλλα θελω να μου πειτε πως τη μπλοκαρω μαγκες γρηγορα βοηθεια σε καμια ωρα γυρναει
πολυ ιντριγκα στο στορυ τυπε :rockon:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
να καεις κερατα

OP
OP
hippoaki

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε μαγκες βοηθεια τι σας ζηταω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
να πω οτι τη παρανομη γκομενα τη χωρησα πριν μια βδομαδα σας παρακαλω μη σπαμαρετε μονο δωστε βοηθεια καιγομε

τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους λενε στο χωριο μου :grin:  κανε καμμια αναφορα μπας και στην σβησουν

OP
OP
hippoaki

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους λενε στο χωριο μου :grin:  κανε καμμια αναφορα μπας και στην σβησουν

απο το λογαριασμο της  νομιμης δεν μπορω να τη μπλοκαρω??????

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
καλα ρε τυπε η παραμομη με την νομιμη ειναι φιλες στο φεις? μαλακια..και κακος ειχες δυο γκομενες..

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

άλλαξε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού της για να μην μπορεί να μπει.... :tooth:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε καλα να παθεις

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
απο το λογαριασμο της  νομιμης δεν μπορω να τη μπλοκαρω??????
λογικα ναι δεν μουχ ει τυχει. Δεν σβηνεις και τερμα τον λογαριασμο της νομιμης να ησυχασεις σιγουρα;  αν ειναι φιλες πες στους φιλους βρες την πρωην και σβηστην ρε νομιζω γινεται

Επισκέπτης
Ρε μαλακες κοψτε και δουλεμα και βοηθηστε οσοι μπορουν τον μπιχτη. Κριμα δεν ειναι να του κανει ζημια η ελεεινιδα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom