You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.159
- Πόντοι
- 42.697
πρώτη φορά με Ντιάνα.. ρωσίδα... έμεινα πολυ ευχαριστημένος. μασαζ πολύ καλό και στα υπόλοιπα πρόθυμη δοτική και με εκπληκτικά ..στησίματα
πολυ καλη επιλογη η Νταινα
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
νταιανα ρωσιδαρα την ιδρωνει τη φανελα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.994
- Πόντοι
- 36.618
νταιανα ρωσιδαρα την ιδρωνει τη φανελα
Απ΄τις καλύτερες επιλογές...!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.079
- Πόντοι
- 6.256
Η γιασμιν παλι εξαφανιστηκε?
Παρακαλω ο heellover να ξεκινησει αμεσα τις ερευνες.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Η γιασμιν παλι εξαφανιστηκε?
Νομίζω μια φορά την εβδομάδα ότι εμφανίζεται
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.079
- Πόντοι
- 6.256
Μαλλον το τριημερο της 28ης θα το κανει δεκαημερο, ρε μπας και ειναι ελληνιδα?Νομίζω μια φορά την εβδομάδα ότι εμφανίζεται
Δημοσιουπαλληλικη φιλοσοφια εχει το κοριτσι.
Greek_stud
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 477
- Πόντοι
- 290
Πέρασα εχτές από το ίδρυμα, γιασμίν μου είπαν σε καμιά 15αριά μέρες, "μπορεί να γύρισε και στην πατρίδα της" είπε η σερίφισα (περίεργο μου φάνηκε) τελικά πήρα Τζούλια λόγω εμφάνισης (όλες οι άλλες μου φάνηκαν μέτριες milf) που προσωπικά δεν μου άρεσε στο σέρβις (ξεπέτα και στο μασάζ και στο σεξ). Περίπου 6 κοπέλες εμφανίστηκαν, η Εβελίνα που την γνώριζα (και ήμουν ευχαριστημένος) δεν ήταν διαθέσιμη. Την καλημέρα μου!
Ρε παιδια αυτη η Ερρικα μηπως ειναι μια μολδαβη που δουλευε στο Συγγρου 45, Συγγρου 40-42 και καποια στιγμη στο Αμουζ στη Μεσογειων; Που ειχε και λιγο κοιλιτσα;;;Ο Μήτσος έχει κεντράρει την Έρικα - πολύ καύλα στο σαλόνι- αλλά μια κριτική που διάβασα λέει οτι δεν παίζει πολύ μπάλα στο δωμάτιο... της σχολής ξεπετουά.
Ισχύει?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.159
- Πόντοι
- 42.697
να ενημερωσω πως το καταστημα κάνει νούρου (για οποιους ενδιαφερονται και τους αρεσει ο συγκεκριμενος τυπος μασαζ) με καινουργια ειδικά τζελ που ερχονται απο το εξωτερικο, κατα δηλωση της υπευθυνης σε προσφατη επισκεψη μου ;)
Αυτό το όνομα όντως εκεί έπαιζε.μαλλον αυτή είναιΡε παιδια αυτη η Ερρικα μηπως ειναι μια μολδαβη που δουλευε στο Συγγρου 45, Συγγρου 40-42 και καποια στιγμη στο Αμουζ στη Μεσογειων; Που ειχε και λιγο κοιλιτσα;;;
να ενημερωσω πως το καταστημα κάνει νούρου (για οποιους ενδιαφερονται και τους αρεσει ο συγκεκριμενος τυπος μασαζ) με καινουργια ειδικά τζελ που ερχονται απο το εξωτερικο, κατα δηλωση της υπευθυνης σε προσφατη επισκεψη μου ;)
κανουν ολες αραγε?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.159
- Πόντοι
- 42.697
κανουν ολες αραγε?
νομιζω οι περισσοτερες, αν οχι όλες
alexman626
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας. Ειμαι καινούργιο μέλος και θελω να δοκιμάσω το μασαζ για πρώτη φορά. Με πολυ μελέτη δεν ξερω τι να κάνω και ειπα να ζητήσω βοήθεια. Εχω ήδη γράψει σε ενα ποστ αλλα θα γραψω και εδω ένα χωρις να θελω να φανώ κουραστικός. Πρωτη ερωτηση αν παω εκει θα μου κανουν ανάκριση οταν μπω ? Δεν ξερω. Ειδα στο συγκεκριμένο υπαρχει Το πρόγραμμα που γράφει στο site 4 χέρια στα 100 είναι με διπλή εκτόνωση? Η σκας πιο πολλά? Και μια συμβουλή θα ήταν τέλεια να ξερω με τι εχω να κανω! Ευχαριστώ!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Αν πας θα γαμίσεις χωρίς ερωτήσεις
4 χέρια στα 100 μα δύο φορές δεν θα τις χύσεις
αν πάρεις την κινέζα Γιασμήν δεν θα γαμίσεις
αλλά αν της δώσεις 80 ευρώ 2 φορές στο στόμα της θα χύσεις
μηνη κάνεις άλλες ερωτήσεις
απλώς τράβα να γαμίσεις
απλώς τράβα να γαμίσεις
alexman626
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
απλώς τράβα να γαμίσεις
Με αυτά με καλύπτεις.
Ευχαριστώ! Θα πω γνωμη οταν πάω!
Beirut
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 5
- Like
- 137
- Πόντοι
- 0
απλώς τράβα να γαμίσεις
Σωστός, περιεκτικός και γλαφυρός!!!!
alexman626
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά. Τελικά πηγα σήμερα στο σπιτάκι. Χτυπάω κουδούνι μου ανοίγει μια με στρατιωτικό μπουφάν. Της λεω οτι ειναι πρωτη φορα με ρωτησε 2 3 πράγματα ηθελε να με κεράσει ποτο η καφε ειπα ευγενικά οχι. Και ξεκιναει η πασαρέλα. Η γιασμην ηταν η μονη που χαμογέλασε ολες οι αλλες ηταν παγόβουνα. Και με αυτα που μου ειπε ο φιλος πιο πανω ειχα ηδη επιλέξει πια θα παρω. Μου εξηγεί το πρόγραμμα και παω πανω με την γιασμην με το προγραμμα των 80. Πεντακάθαρος χώρος η ντουσιερα μια κρυο μια καυτο μια δν ειχε πιεση ειχα ενα θεματακι με αυτο. Καταταλα και σφραγισμένες πετσετες παντόφλες σφουγγάρι και μια σομπα και κλιματιστικό. Πολυ ζεστά μεσα και τέλεια ατμόσφαιρα. Ερχεται και η γιασμην αφου κατάφερα να κανω το μπάνιο. Μπαινει μεσα λεγοντας "finishh?" θυμαμαι καπου το διαβασα αυτο. Πολυ καλη μαζι μου ξάπλωσα μου έκανε απίστευτο μασάζ. Πραγματικά ένιωθα οτι ειμαι αλλού. Ανέβηκε πάνω μου εκανε με τα πόδια τα μαγικα της μου χαϊδέψε τις μπαλιτσες που ηταν κορυφαιο σημείο. Μετα φτάνει στο σβέρκο και κατάλαβε οτι εχω θέμα ( 3 χρονια αυχενικο) πεθανα στον πόνο αλλα αξιζε υο κοπο με εκανε να ξεχάσω οτι θέλω να χύσω. Καταλαβε ακριβως τι ειχα και εκανε εκπληκτική δουλειά γυρναω ανάσκελα συνεχίζει τα μαγικά της μεχρι που φτανει στο σημείο να μου πει θες βοηθεια με αυτό? Εννοείτε της λεω με ρώτησε μετα θες πιπα η με το χέρι και απάντησε μονη της επειδη ειναι πρωτη φορα με το χερι εγω της ειπα οτι θα προτιμούσα την πίπα (με ξενερωσε λιγο εκεί που με ρώτησε..) εν τελη μου βαζει φίλτρο και μου τον ρουφάει σαν μην υπαρχει αύριο μετά το έβγαλε μονη της και συνέχισε λέγοντας ετσι ειναι καλυτερα! Εκει τα ξεχναω ολα και φτανει το τέλος. Συνεχισε λιγο μασαζακι και ειπαμε το finish. Πέρασα τέλεια νιώθω πολυ καλυτερα με το αυχενικο μου. Και την προτείνω σε όποιον ψάχνετε σαν εμένα και θελει χαλαρωση και μια τελεια πιπα στο τέλος. Η δουλεια που κανει δεν την κάνει ο καθένας τα χερια της είναι όντως magic. ..
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.