Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 947
- Πόντοι
- 81
1 εκτονωση στα 80; και με προφυλακτικο; μηπως παραγιορτασε την μερα του aids;
Mηπως ειναι Λειντι-μποι; Αυτη δεν ειναι που δουλευε και στη Σκαβατζου στην Αμφιθεα; Ουτε εκει εδινε μπριζολα.σε δούλεψε μάστορα... σου πήρε 80ρου σε έσπρωχνε στην μαλακία και στο τέλος σου πήρε πίπα με ομπρέλλα... μέχρι να την βγάλει μόνη της???
ρε συ αυτή έχει πιεί τον Κηφισό μετά απο νεροποντή σε σπέρμα...
και με σένα πήγε να το παίξει λαικ α βέρτζιν κι έτσι...
αναρωτιέμαι γιατί δεν γαμιέται...
σε δούλεψε μάστορα... σου πήρε 80ρου σε έσπρωχνε στην μαλακία και στο τέλος σου πήρε πίπα με ομπρέλλα... μέχρι να την βγάλει μόνη της???
Και με μένα στο πρόγραμμα των 60 που πήρα για να τη δοκιμάσω ξεκινήσαμε με μασάζ το οποίο θα το χαρακτήριζα από μέτριο ως αδιάφορο και στο γύρισμα μου το παιζε τρελλίτσα ότι δεν έχει προφυλακτικό μαζί και με το ζόρι ξεκίνησε με το χέρι, ώσπου στο τέλος την ανάγκασα να κατευθυνει τη πραγματικά σπιντάτη γλωσσίτσα της από τις ρώγες μου χαμηλά για μερικά δευτερόλεπτα όπου προλαβα να τη πιτσιλίσω λίγο πριν τραβηχτεί. Ουσιαστικά η γκόμενα δε μου έκανε καν πίπα πράγμα που με ξενέρωσε αφάνταστα καθώς μου ζάλισε ταρχιδια ότι της λένε απ'το μαγαζί να μη κάνει ακάποτο και άλλες πίπες, διαφορετικές απ'αυτές που αποζητούσα εγώ. Το γεγονός με ξενέρωσε απίστευτα είδικα απ'αυτά που περίμενα διαβάζοντας εδώ.σε δούλεψε μάστορα... σου πήρε 80ρου σε έσπρωχνε στην μαλακία και στο τέλος σου πήρε πίπα με ομπρέλλα... μέχρι να την βγάλει μόνη της???
...πονηρεψε. ;)Πάει χάλασεκαι η Γιασμήν...
μεγαλώνει η αλυσίδα με τις πιτσαρίες βλεπω εεεεεεε...πονηρεψε. ;)
ρε εχει γινει επαγγελμα λεμεεεεεεεεεεεε...εισαι να κανουμε τους delivery?..σιγουρα κερδη.μεγαλώνει η αλυσίδα με τις πιτσαρίες βλεπω εεεεεεε
heel,μην μπαινουμε σε λεπτομεριες,που δεν χρειαζονται.Εμένα την προηγούμενη φορά μου έλεγε ότι έχω πρόβλημα με την πλάτη μου και την επόμενη φορά να πάρω το πρόγραμμα των 80 για να μου κάνει ολοκληρωμένο μασαζ γιατι στο 45 δεν προλαβαίνει να ξετυλίξει όλη της την τέχνη. "Και ΑΝ προλάβεις χύσεις 2 φουρές μουρό μου". Χαχαχαχ!
Τώρα για το γιατί δεν το δίνει
heel,μην μπαινουμε σε λεπτομεριες,που δεν χρειαζονται.
;)Σωστόν!
Ωραιος, με αυτη την περιγραφη δεν θα πατησω καν, χε χεΗ Σλαβα Κατερινα με την μεγάλη περιφέρεια και τα επισης μεγαλα φυσικα στηθη