Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Magic Hands - Συγγρού 296 Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jeisonkm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 363
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
947
Πόντοι
81
1 εκτονωση στα 80; και με προφυλακτικο; μηπως παραγιορτασε την μερα του aids;

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
σε δούλεψε μάστορα... σου πήρε 80ρου σε έσπρωχνε στην μαλακία και στο τέλος σου πήρε πίπα με ομπρέλλα... μέχρι να την βγάλει μόνη της???
ρε συ αυτή έχει πιεί τον Κηφισό μετά απο νεροποντή σε σπέρμα...
και με σένα πήγε να το παίξει λαικ α βέρτζιν κι έτσι...
αναρωτιέμαι γιατί δεν γαμιέται...

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
947
Πόντοι
81
πρεπει να την χυσουμε στα γυαλακια για τιμωρια

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ερωτηση....η Γιασμιν,πως την λέτε,ειναι η Ερρικα που δούλευε στην Μπακνανα? διοτι απο τις περιγραφες αυτό κατάλαβα.......

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
σε δούλεψε μάστορα... σου πήρε 80ρου σε έσπρωχνε στην μαλακία και στο τέλος σου πήρε πίπα με ομπρέλλα... μέχρι να την βγάλει μόνη της???
Mηπως ειναι Λειντι-μποι; :grin: Αυτη δεν ειναι που δουλευε και στη Σκαβατζου στην Αμφιθεα; Ουτε εκει εδινε μπριζολα.

alexman626

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Με σκουφο η χωρίς εγω πήγα για το μασαζ πιο πολυ και τη χαλάρωση. Προφανως τα 80 ήταν πολλά. Και με ψαρωσε σα newbie που ήμουν πάλι καλα μου πηρε και χωρίς .. Παλι καλα χαχα αν και δεν θα έδινα παλι 80 ευρώ.. Πρωτη και τελευταία. Τωρα το μονο που θελω είναι τρίο με 2 γκομενες αφου δεν παίζει να μου τύχη τσάμπα.. Και τέλος με αυτά.

alexman626

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0

Δεν γαμιεται γιατι θα έχει θάμνους γύρο απτο απαίσιο προφανώς και μεσα στη μπιχλα σαντουιτς . Σιγα μην ξυριζεται , και λέει ασε μην χασω πελάτες θα κανω αυτο. Και τέλος.

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Και με μένα στο πρόγραμμα των 60 που πήρα για να τη δοκιμάσω ξεκινήσαμε με μασάζ το οποίο θα το χαρακτήριζα από μέτριο ως αδιάφορο και στο γύρισμα μου το παιζε τρελλίτσα ότι δεν έχει προφυλακτικό μαζί και με το ζόρι ξεκίνησε με το χέρι, ώσπου στο τέλος την ανάγκασα να κατευθυνει τη πραγματικά σπιντάτη γλωσσίτσα της από τις ρώγες μου χαμηλά για μερικά δευτερόλεπτα όπου προλαβα να τη πιτσιλίσω λίγο πριν τραβηχτεί. Ουσιαστικά η γκόμενα δε μου έκανε καν πίπα πράγμα που με ξενέρωσε αφάνταστα καθώς μου ζάλισε ταρχιδια ότι της λένε απ'το μαγαζί να μη κάνει ακάποτο και άλλες πίπες, διαφορετικές απ'αυτές που αποζητούσα εγώ. Το γεγονός με ξενέρωσε απίστευτα είδικα απ'αυτά που περίμενα διαβάζοντας εδώ.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Πάει χάλασε και η Γιασμήν...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Δεν χάλασε... ετσι καριόλα ήταν πάντα...
Και σε μένα στο Φάληρο σε κείνη την τρώγλη που είχε μεταφερθεί το Σκαβάτζου...
Μου λέει δεν μπορώ να σου κάνω πίπα γιατί δεν σε ξέρω... Βάζω μια φωνή Όοοολγα έλα μέσα... να δείς πως τα κατάπιε μετά δεν έμεινε σταγόνα τι καριολί...
Μόνο για κολλημένους με κινέζες και όχι για πολλά
Άσε που η πίπα της είναι ανθυπομέτρια... απορώ με τους φανς της...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Εμένα την προηγούμενη φορά μου έλεγε ότι έχω πρόβλημα με την πλάτη μου και την επόμενη φορά να πάρω το πρόγραμμα των 80 για να μου κάνει ολοκληρωμένο μασαζ γιατι στο 45 δεν προλαβαίνει να ξετυλίξει όλη της την τέχνη. "Και ΑΝ προλάβεις χύσεις 2 φουρές μουρό μου". Χαχαχαχ!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Εμένα την προηγούμενη φορά μου έλεγε ότι έχω πρόβλημα με την πλάτη μου και την επόμενη φορά να πάρω το πρόγραμμα των 80 για να μου κάνει ολοκληρωμένο μασαζ γιατι στο 45 δεν προλαβαίνει να ξετυλίξει όλη της την τέχνη. "Και ΑΝ προλάβεις χύσεις 2 φουρές μουρό μου". Χαχαχαχ!
Τώρα για το γιατί δεν το δίνει
heel,μην μπαινουμε σε λεπτομεριες,που δεν χρειαζονται.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Η Σλαβα Κατερινα με την μεγάλη περιφέρεια και τα επισης μεγαλα φυσικα στηθη στο δωμάτιο είναι λίρα 100 τοσο στο μασαζ οσο και στα υπολοιπα  :kissass2:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom