You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
αυτη η γιασμην απο ταυλανδη που λεει στις βαρδιες λεει τιποτα?
Επειδή αυτά τα ερωτήματα δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα, πρόκειται για την Έρρικα από Μπακνανά. Δυο μέρες σε αυτό το λαδοτριβείο. Φυσικά έδωσα το παράβολο των 60 για μισή ώρα. Πρόγραμμα το ίδιο όπως στη Μπακνανά, δηλαδή μασαζ περιοπής από μια κοπέλα που δεν κλέβει και πίπα άφιλτρη με τελείωμα στο στόμα-πρόσωπο-γυαλιά. Πέρασα τέλεια. Η Γιασμίν πρώην Έρρικα, ανανεωμένη με ωραίο μαύρο μαλλί κλεοπατρέ. Ωραίο στενό φορεματάκι και τα ίδια ασημένια πέδιλα που φόραγε στη Μπακνανά.
γαμησι δεν παιχτηκε; δεν προλαβες; η πηγες μονο για μασαζ κ κλαρινο;Επειδή αυτά τα ερωτήματα δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα, πρόκειται για την Έρρικα από Μπακνανά. Δυο μέρες σε αυτό το λαδοτριβείο. Φυσικά έδωσα το παράβολο των 60 για μισή ώρα. Πρόγραμμα το ίδιο όπως στη Μπακνανά, δηλαδή μασαζ περιοπής από μια κοπέλα που δεν κλέβει και πίπα άφιλτρη με τελείωμα στο στόμα-πρόσωπο-γυαλιά. Πέρασα τέλεια. Η Γιασμίν πρώην Έρρικα, ανανεωμένη με ωραίο μαύρο μαλλί κλεοπατρέ. Ωραίο στενό φορεματάκι και τα ίδια ασημένια πέδιλα που φόραγε στη Μπακνανά.
γαμησι δεν παιχτηκε; δεν προλαβες; η πηγες μονο για μασαζ κ κλαρινο;
η Ερρικα,νυν Γιασμίν,δεν έκανε ποτε σεξ........καλό και δυνατό μασαζ και μετά happy ending,χωρίς να βγαλει ρουχα.........είναι λίγο ξεπέτα βεβαια στο β' μερος,αλλά γενικά το όλο πακέττο ειναι καλό.
Επειδή αυτά τα ερωτήματα δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα, πρόκειται για την Έρρικα από Μπακνανά. Δυο μέρες σε αυτό το λαδοτριβείο. Φυσικά έδωσα το παράβολο των 60 για μισή ώρα. Πρόγραμμα το ίδιο όπως στη Μπακνανά, δηλαδή μασαζ περιοπής από μια κοπέλα που δεν κλέβει και πίπα άφιλτρη με τελείωμα στο στόμα-πρόσωπο-γυαλιά. Πέρασα τέλεια. Η Γιασμίν πρώην Έρρικα, ανανεωμένη με ωραίο μαύρο μαλλί κλεοπατρέ. Ωραίο στενό φορεματάκι και τα ίδια ασημένια πέδιλα που φόραγε στη Μπακνανά.
ελπίζω να μην λέει πάλι εκεινο το "φινις?"...........
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
πιτσουλα δηλαδηςη Ερρικα,νυν Γιασμίν,δεν έκανε ποτε σεξ........καλό και δυνατό μασαζ και μετά happy ending,χωρίς να βγαλει ρουχα.........είναι λίγο ξεπέτα βεβαια στο β' μερος,αλλά γενικά το όλο πακέττο ειναι καλό.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
ελπίζω να μην λέει πάλι εκεινο το "φινις?"...........
όχι, μιλάει πιο καλά ελληνικά τώρα.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
η Ερρικα,νυν Γιασμίν,δεν έκανε ποτε σεξ........καλό και δυνατό μασαζ και μετά happy ending,χωρίς να βγαλει ρουχα.........είναι λίγο ξεπέτα βεβαια στο β' μερος,αλλά γενικά το όλο πακέττο ειναι καλό.
ακριβώς!
όχι, μιλάει πιο καλά ελληνικά τώρα.
Τιλίουσες μουρο μ'
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Μιας και ο heel ξανα-ανακάλυψε την Έρρικα από Μπακνανά δεν ήθελα και πολύ να την κάνω την επίσκεψη γνωριμίας. Να 'ναι καλά το παιδί.
Καταρχήν ο χώρος πολύ βολικός ως τοποθεσία, είναι πάνω στην Συγγρού (στην κάθοδο) σε αυτόνομη μικρή πολυκατοικία. Διακριτικότατος χώρος (δεν έχει γενικά τριγύρω πολλά σπίτια/μάτια) και έχει εύκολο πάρκιν, εγώ απογεύματα πάω πάντα άλλωστε. Η υποδοχή είναι στο ισόγειο και το γήπεδο στον 1ο. Πολλά σκαλιά στην παλιά σκάλα, με προσοχή παιδιά γιατί είναι πολυεπίπεδα και τα ατυχήματα είναι εύκολα. Η υποδοχή εύκολη, προγράμματα ότι γράφτηκε πιο πάνω και παρέλαση κορασίδων. 5-6 κοπέλες θα πέρασαν σίγουρα. Κάτω από τα 35 δεν ήταν καμιά τους, πλην της Γιασμήν (Έρρικας). Ήταν κάποιες γνωστές από άλλα μαγαζιά, και γενικά 2-3 ήταν επιλέξιμες εμφανισιακά. Για να απαντήσω και στον Χοσέ, ρώτησα αν το πρόγραμμα της 1 ώρας (προσωπικά το αγαπημένο μου) έχει δύο ολοκληρώσεις και η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι αυτό είναι ό,τι συνεννοηθείς με την κοπέλα. Διπλωματική η απάντηση. Πήρα την Έρρικα στην 1 ώρα, γιατί ξέρω ότι έχει διπλό πιπογκόλ σίγουρα.
Να μην πολυλογώ, η Έρρικα όπως την ξέραμε. Άψογη στο μασάζ (πρόγραμμα οδοστρωτήρας/τανάλια και όποιος αντέξει) και με την γνωστή της πίπα στην αρχή και το τέλος. Άλλο πρόγραμμα (σεξ) δεν κάνει, ποτέ δεν έκανε άλλωστε. Να προσθέσω στα του heel ότι εμένα μένει πάντα με το κυλοτάκι, τις ζητάω και γδύνεται, νομίζω σε όλους έτσι κάνει. Έχει άλλωστε ωραία μικρά-μικρά ελαστικά βυζάκια. Όλα καλά και μέσα στην καλή χαρά η Ταυλανδεζούλα μας. Με τα γνωστά ζαχοελληνικά της μου λέει πριν την έναρξη του 2ου γύρου: "Αυτό έκει ακόμα;", "Για δοκίμασε να δούμε" της απάντησα. Άρχισε τα γνωστά ρουφήγματα και σύντομα το ήπιε το 2ο σφηνάκι της. Φυσικά όλα μετά στον νιπτήρα, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αυτά από το κατάστημα και την Έρρικα που συστήνονται ανεπιφύλακτα.
Με την ευκαιρία, αν κάποιος ανακαλυψει την Μαριάννα από Μπακνανά & Βριλησσού ας ενημερώσει, την έχω επιθυμήσει...
Καταρχήν ο χώρος πολύ βολικός ως τοποθεσία, είναι πάνω στην Συγγρού (στην κάθοδο) σε αυτόνομη μικρή πολυκατοικία. Διακριτικότατος χώρος (δεν έχει γενικά τριγύρω πολλά σπίτια/μάτια) και έχει εύκολο πάρκιν, εγώ απογεύματα πάω πάντα άλλωστε. Η υποδοχή είναι στο ισόγειο και το γήπεδο στον 1ο. Πολλά σκαλιά στην παλιά σκάλα, με προσοχή παιδιά γιατί είναι πολυεπίπεδα και τα ατυχήματα είναι εύκολα. Η υποδοχή εύκολη, προγράμματα ότι γράφτηκε πιο πάνω και παρέλαση κορασίδων. 5-6 κοπέλες θα πέρασαν σίγουρα. Κάτω από τα 35 δεν ήταν καμιά τους, πλην της Γιασμήν (Έρρικας). Ήταν κάποιες γνωστές από άλλα μαγαζιά, και γενικά 2-3 ήταν επιλέξιμες εμφανισιακά. Για να απαντήσω και στον Χοσέ, ρώτησα αν το πρόγραμμα της 1 ώρας (προσωπικά το αγαπημένο μου) έχει δύο ολοκληρώσεις και η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι αυτό είναι ό,τι συνεννοηθείς με την κοπέλα. Διπλωματική η απάντηση. Πήρα την Έρρικα στην 1 ώρα, γιατί ξέρω ότι έχει διπλό πιπογκόλ σίγουρα.
Να μην πολυλογώ, η Έρρικα όπως την ξέραμε. Άψογη στο μασάζ (πρόγραμμα οδοστρωτήρας/τανάλια και όποιος αντέξει) και με την γνωστή της πίπα στην αρχή και το τέλος. Άλλο πρόγραμμα (σεξ) δεν κάνει, ποτέ δεν έκανε άλλωστε. Να προσθέσω στα του heel ότι εμένα μένει πάντα με το κυλοτάκι, τις ζητάω και γδύνεται, νομίζω σε όλους έτσι κάνει. Έχει άλλωστε ωραία μικρά-μικρά ελαστικά βυζάκια. Όλα καλά και μέσα στην καλή χαρά η Ταυλανδεζούλα μας. Με τα γνωστά ζαχοελληνικά της μου λέει πριν την έναρξη του 2ου γύρου: "Αυτό έκει ακόμα;", "Για δοκίμασε να δούμε" της απάντησα. Άρχισε τα γνωστά ρουφήγματα και σύντομα το ήπιε το 2ο σφηνάκι της. Φυσικά όλα μετά στον νιπτήρα, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αυτά από το κατάστημα και την Έρρικα που συστήνονται ανεπιφύλακτα.
Με την ευκαιρία, αν κάποιος ανακαλυψει την Μαριάννα από Μπακνανά & Βριλησσού ας ενημερώσει, την έχω επιθυμήσει...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Μιας και ο heel ξανα-ανακάλυψε την Έρρικα από Μπακνανά δεν ήθελα και πολύ να την κάνω την επίσκεψη γνωριμίας. Να 'ναι καλά το παιδί.
οπως παντα περιγραφικος και απολαυστικος ο Καλοερος!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
σε πέρασμα προ ολιγων ημερων ειδα τα εξης κοριτσια:
Την γνωστη μελαχρινη νοστιμουλα Ρουμανα Νικολ
Την Εβελίνα, με το κοντο μαλλι το καμπυλωτο σωμα της και το πολυ καλο της σερβις
Την αρχοντικη μιλφαρα Ντιανα την Ρωσιδα
Την Ρουμανα Ερρικα, μελαχρινη, νεαρη, αρκετα όμορφη και αδυνατη (πρωην Συγγρου 45)
Την Γιασμιν του κυριου Καλοερου απο Μπακνανα
και τέλος την Κατερινα, μια πληθωρικη 35 αρα με στηθος 3+ νουμερο, σχετικα κοντο μαλλι και πάααααρο πολυ καλο σερβις μεσα.. ;)
Την γνωστη μελαχρινη νοστιμουλα Ρουμανα Νικολ
Την Εβελίνα, με το κοντο μαλλι το καμπυλωτο σωμα της και το πολυ καλο της σερβις
Την αρχοντικη μιλφαρα Ντιανα την Ρωσιδα
Την Ρουμανα Ερρικα, μελαχρινη, νεαρη, αρκετα όμορφη και αδυνατη (πρωην Συγγρου 45)
Την Γιασμιν του κυριου Καλοερου απο Μπακνανα
και τέλος την Κατερινα, μια πληθωρικη 35 αρα με στηθος 3+ νουμερο, σχετικα κοντο μαλλι και πάααααρο πολυ καλο σερβις μεσα.. ;)
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ξαναπέστο το τελευταίο....
Πόσο πληθωρική; ύψος, κιλά, αναλογίες... κλπ....
Και πόσο καλό σερβις δηλαδή...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Ξαναπέστο το τελευταίο....
την λες "γεματη"
δεν εκατσα και να την ζυγισω
για εσενα μαλλον δεν κανει γιατι εχω καταλαβει τα γουστα σου ;)
μεσα ειναι πολυ δωτικη και αναλογα τα γουστα που θα της βγαλεις δινεται
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
την λες "γεματη"
δεν εκατσα και να την ζυγισω
για εσενα μαλλον δεν κανει γιατι εχω καταλαβει τα γουστα σου ;)
μεσα ειναι πολυ δωτικη και αναλογα τα γουστα που θα της βγαλεις δινεται
το στυλ μου ακριβως δηλαδη
xprncseeker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 256
- Πόντοι
- 296
Καμιά ανταπόκριση για την Αλίκη που εμφανίζεται στο πρόγραμμα βαρδιών του οίκου?
xprncseeker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 256
- Πόντοι
- 296
Κατάλαβα με βλέπω να το ξανακάνω το κασκαντεριλίκι!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.