Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Magic Hands - Συγγρού 296 Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jeisonkm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 363
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

danziggr

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
αυτη η γιασμην απο ταυλανδη που λεει στις βαρδιες λεει τιποτα?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
αυτη η γιασμην απο ταυλανδη που λεει στις βαρδιες λεει τιποτα?

Επειδή αυτά τα ερωτήματα δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα, πρόκειται για την Έρρικα από Μπακνανά. Δυο μέρες σε αυτό το λαδοτριβείο. Φυσικά έδωσα το παράβολο των 60 για μισή ώρα. Πρόγραμμα το ίδιο όπως στη Μπακνανά, δηλαδή μασαζ περιοπής από μια κοπέλα που δεν κλέβει και πίπα άφιλτρη με τελείωμα στο στόμα-πρόσωπο-γυαλιά. Πέρασα τέλεια. Η Γιασμίν πρώην Έρρικα, ανανεωμένη με ωραίο μαύρο μαλλί κλεοπατρέ. Ωραίο στενό φορεματάκι και τα ίδια ασημένια πέδιλα που φόραγε στη Μπακνανά.

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.215
Πόντοι
1.206
Επειδή αυτά τα ερωτήματα δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα, πρόκειται για την Έρρικα από Μπακνανά. Δυο μέρες σε αυτό το λαδοτριβείο. Φυσικά έδωσα το παράβολο των 60 για μισή ώρα. Πρόγραμμα το ίδιο όπως στη Μπακνανά, δηλαδή μασαζ περιοπής από μια κοπέλα που δεν κλέβει και πίπα άφιλτρη με τελείωμα στο στόμα-πρόσωπο-γυαλιά. Πέρασα τέλεια. Η Γιασμίν πρώην Έρρικα, ανανεωμένη με ωραίο μαύρο μαλλί κλεοπατρέ. Ωραίο στενό φορεματάκι και τα ίδια ασημένια πέδιλα που φόραγε στη Μπακνανά.
γαμησι δεν παιχτηκε; δεν προλαβες; η πηγες μονο για μασαζ κ κλαρινο;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
γαμησι δεν παιχτηκε; δεν προλαβες; η πηγες μονο για μασαζ κ κλαρινο;

η Ερρικα,νυν Γιασμίν,δεν έκανε ποτε σεξ........καλό και δυνατό μασαζ και μετά happy ending,χωρίς να βγαλει ρουχα.........είναι λίγο ξεπέτα βεβαια στο β' μερος,αλλά γενικά το όλο πακέττο ειναι καλό.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

ελπίζω να μην λέει πάλι εκεινο το "φινις?"........... :rockon: :rockon: :rockon:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
η Ερρικα,νυν Γιασμίν,δεν έκανε ποτε σεξ........καλό και δυνατό μασαζ και μετά happy ending,χωρίς να βγαλει ρουχα.........είναι λίγο ξεπέτα βεβαια στο β' μερος,αλλά γενικά το όλο πακέττο ειναι καλό.
πιτσουλα δηλαδης

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505

ακριβώς!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

:rockon:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365

Έχει πάρει κανείς πρόγραμμα μιας ώρας να μας πει αν είναι στανταρ οι δύο πιστολιές?

kostpoli

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Εγω φιλε για μια πιστολια παω στην ωρα, πιστευω παντως οτι αν το συνεννοηθεις απο την αρχη γινεται

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Μιας και ο heel ξανα-ανακάλυψε την Έρρικα από Μπακνανά δεν ήθελα και πολύ να την κάνω την επίσκεψη γνωριμίας. Να 'ναι καλά το παιδί.

Καταρχήν ο χώρος πολύ βολικός ως τοποθεσία, είναι πάνω στην Συγγρού (στην κάθοδο) σε αυτόνομη μικρή πολυκατοικία. Διακριτικότατος χώρος (δεν έχει γενικά τριγύρω πολλά σπίτια/μάτια) και έχει εύκολο πάρκιν, εγώ απογεύματα πάω πάντα άλλωστε. Η υποδοχή είναι στο ισόγειο και το γήπεδο στον 1ο. Πολλά σκαλιά στην παλιά σκάλα, με προσοχή παιδιά γιατί είναι πολυεπίπεδα και τα ατυχήματα είναι εύκολα. Η υποδοχή εύκολη, προγράμματα ότι γράφτηκε πιο πάνω και παρέλαση κορασίδων. 5-6 κοπέλες θα πέρασαν σίγουρα. Κάτω από τα 35 δεν ήταν καμιά τους, πλην της Γιασμήν (Έρρικας). Ήταν κάποιες γνωστές από άλλα μαγαζιά, και γενικά 2-3 ήταν επιλέξιμες εμφανισιακά. Για να απαντήσω και στον Χοσέ, ρώτησα αν το πρόγραμμα της 1 ώρας (προσωπικά το αγαπημένο μου) έχει δύο ολοκληρώσεις και η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι αυτό είναι ό,τι συνεννοηθείς με την κοπέλα. Διπλωματική η απάντηση. Πήρα την Έρρικα στην 1 ώρα, γιατί ξέρω ότι έχει διπλό πιπογκόλ σίγουρα.

Να μην πολυλογώ, η Έρρικα όπως την ξέραμε. Άψογη στο μασάζ (πρόγραμμα οδοστρωτήρας/τανάλια και όποιος αντέξει) και με την γνωστή της πίπα στην αρχή και το τέλος. Άλλο πρόγραμμα (σεξ) δεν κάνει, ποτέ δεν έκανε άλλωστε. Να προσθέσω στα του heel ότι εμένα μένει πάντα με το κυλοτάκι, τις ζητάω και γδύνεται, νομίζω σε όλους έτσι κάνει. Έχει άλλωστε ωραία μικρά-μικρά ελαστικά βυζάκια. Όλα καλά και μέσα στην καλή χαρά η Ταυλανδεζούλα μας. Με τα γνωστά ζαχοελληνικά της μου λέει πριν την έναρξη του 2ου γύρου: "Αυτό έκει ακόμα;", "Για δοκίμασε να δούμε" της απάντησα. Άρχισε τα γνωστά ρουφήγματα και σύντομα το ήπιε το 2ο σφηνάκι της. Φυσικά όλα μετά στον νιπτήρα, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αυτά από το κατάστημα και την Έρρικα που συστήνονται ανεπιφύλακτα.

Με την ευκαιρία, αν κάποιος ανακαλυψει την Μαριάννα από Μπακνανά & Βριλησσού ας ενημερώσει, την έχω επιθυμήσει...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Μιας και ο heel ξανα-ανακάλυψε την Έρρικα από Μπακνανά δεν ήθελα και πολύ να την κάνω την επίσκεψη γνωριμίας. Να 'ναι καλά το παιδί.

Καταρχήν ο χώρος πολύ βολικός ως τοποθεσία, είναι πάνω στην Συγγρού (στην κάθοδο) σε αυτόνομη μικρή πολυκατοικία. Διακριτικότατος χώρος (δεν έχει γενικά τριγύρω πολλά σπίτια/μάτια) και έχει εύκολο πάρκιν, εγώ απογεύματα πάω πάντα άλλωστε. Η υποδοχή είναι στο ισόγειο και το γήπεδο στον 1ο. Πολλά σκαλιά στην παλιά σκάλα, με προσοχή παιδιά γιατί είναι πολυεπίπεδα και τα ατυχήματα είναι εύκολα. Η υποδοχή εύκολη, προγράμματα ότι γράφτηκε πιο πάνω και παρέλαση κορασίδων. 5-6 κοπέλες θα πέρασαν σίγουρα. Κάτω από τα 35 δεν ήταν καμιά τους, πλην της Γιασμήν (Έρρικας). Ήταν κάποιες γνωστές από άλλα μαγαζιά, και γενικά 2-3 ήταν επιλέξιμες εμφανισιακά. Για να απαντήσω και στον Χοσέ, ρώτησα αν το πρόγραμμα της 1 ώρας (προσωπικά το αγαπημένο μου) έχει δύο ολοκληρώσεις και η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι αυτό είναι ό,τι συνεννοηθείς με την κοπέλα. Διπλωματική η απάντηση. Πήρα την Έρρικα στην 1 ώρα, γιατί ξέρω ότι έχει διπλό πιπογκόλ σίγουρα.

Να μην πολυλογώ, η Έρρικα όπως την ξέραμε. Άψογη στο μασάζ (πρόγραμμα οδοστρωτήρας/τανάλια και όποιος αντέξει) και με την γνωστή της πίπα στην αρχή και το τέλος. Άλλο πρόγραμμα (σεξ) δεν κάνει, ποτέ δεν έκανε άλλωστε. Να προσθέσω στα του heel ότι εμένα μένει πάντα με το κυλοτάκι, τις ζητάω και γδύνεται, νομίζω σε όλους έτσι κάνει. Έχει άλλωστε ωραία μικρά-μικρά ελαστικά βυζάκια. Όλα καλά και μέσα στην καλή χαρά η Ταυλανδεζούλα μας. Με τα γνωστά ζαχοελληνικά της μου λέει πριν την έναρξη του 2ου γύρου: "Αυτό έκει ακόμα;", "Για δοκίμασε να δούμε" της απάντησα. Άρχισε τα γνωστά ρουφήγματα και σύντομα το ήπιε το 2ο σφηνάκι της. Φυσικά όλα μετά στον νιπτήρα, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αυτά από το κατάστημα και την Έρρικα που συστήνονται ανεπιφύλακτα.

Με την ευκαιρία, αν κάποιος ανακαλυψει την Μαριάννα από Μπακνανά & Βριλησσού ας ενημερώσει, την έχω επιθυμήσει...

οπως παντα περιγραφικος και απολαυστικος ο Καλοερος!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
σε πέρασμα προ ολιγων ημερων ειδα τα εξης κοριτσια:

Την γνωστη μελαχρινη νοστιμουλα Ρουμανα Νικολ
Την Εβελίνα, με το κοντο μαλλι το καμπυλωτο σωμα της και το πολυ καλο της σερβις
Την αρχοντικη μιλφαρα Ντιανα την Ρωσιδα
Την Ρουμανα Ερρικα, μελαχρινη, νεαρη, αρκετα όμορφη και αδυνατη (πρωην Συγγρου 45)
Την Γιασμιν του κυριου Καλοερου απο Μπακνανα
και τέλος την Κατερινα, μια πληθωρικη 35 αρα με στηθος 3+ νουμερο, σχετικα κοντο μαλλι και πάααααρο πολυ καλο σερβις μεσα.. ;)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ξαναπέστο το τελευταίο....
Πόσο πληθωρική; ύψος, κιλά, αναλογίες... κλπ....
Και πόσο καλό σερβις δηλαδή...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Ξαναπέστο το τελευταίο....
Πόσο πληθωρική; ύψος, κιλά, αναλογίες... κλπ....
Και πόσο καλό σερβις δηλαδή...

την λες "γεματη"
δεν εκατσα και να την ζυγισω  :P
για εσενα μαλλον δεν κανει γιατι εχω καταλαβει τα γουστα σου  ;)
μεσα ειναι πολυ δωτικη και αναλογα τα γουστα που θα της βγαλεις δινεται

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
την λες "γεματη"
δεν εκατσα και να την ζυγισω  :P
για εσενα μαλλον δεν κανει γιατι εχω καταλαβει τα γουστα σου  ;)
μεσα ειναι πολυ δωτικη και αναλογα τα γουστα που θα της βγαλεις δινεται

το στυλ μου ακριβως δηλαδη :grin:

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Καμιά ανταπόκριση για την Αλίκη που εμφανίζεται στο πρόγραμμα βαρδιών του οίκου?

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Κατάλαβα με βλέπω να το ξανακάνω το κασκαντεριλίκι!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom