Η Francesca θα ξαναεπιστρέψει???
Η Φρανσεσκα εγινε ανεξαρτητη, αν και δεν ξερω γιατι δεν απανταει το καινουργιο της τηλεφωνο. Μπορει να λειπει.
Η Francesca θα ξαναεπιστρέψει???
Δεν ξέρω τι συνέβη στον Beretta και φυσικά δεν μπορώ να διαφωνήσω με τα λεγόμενα του αφού δεν ήμουν μπροστά.
Αλλά από προσωπική εμπειρία και από όσες κριτικές έχω διαβάσει μου φαίνονται πολύ περίεργα όλα αυτά.
Μακάρι όλα τα γραφεία να ήταν όπως του Μάγου!!!
Είμαι σίγουρος πως αν συμβεί κάτι, το γραφείο αναλαμβάνει τις ευθύνες του (σε εμένα το έκανε) και δεν σε αφήνει ξεκρεμαστο!
(γι αυτό είμαι και είμαι πελάτης του)
Στην περίπτωση του Beretta ας δώσει απάντηση το γραφείο...
(δεν είμαι δικηγόρος του!)
Αλλα και ο Betettaς ας εξηγήσει γιατί αφού έφαγε φόλα, ξαναπηγε...
παρτε απο αλλο γραφειο,και μην ξαναπαρετε απο μας ευχαριστωΚαι εγω τι φταιω? Μηπως και δεν τους πληρωσα ολα αυτα τα χρονια? Ζητησα μηπως δωσεις για να ψωνισω απο το γραφειο τους?
Πολυ θα ηθελα να βγει ο συναγωνιστης που πηρε την Αριανα την Παρασκευη στις 17:00 - 17:30 να μας ενημερωσει.
Αντε γιατι ο Μαγος πολυ προμοσιον κανει εδω μεσα και τα μωρα υπερτιμημενα!
παρτε απο αλλο γραφειο,και μην ξαναπαρετε απο μας ευχαριστωΚαι εγω τι φταιω? Μηπως και δεν τους πληρωσα ολα αυτα τα χρονια? Ζητησα μηπως δωσεις για να ψωνισω απο το γραφειο τους?
Πολυ θα ηθελα να βγει ο συναγωνιστης που πηρε την Αριανα την Παρασκευη στις 17:00 - 17:30 να μας ενημερωσει.
κακή απάντηση, αντιεπαγγελματική...
χωρίς να έχω ιδέα ποιος μπορεί να έχει δίκιο ή άδικο
την παρασκευη;;; που γινοταν της τρελης στους δρομους;;; που ολοι οι δρομοι ηταν στα κοκκινα;; που εκανες 10 λεπτα για να περασεις 2 τετραγωνα, πηρες ραντεβου και περιμενες να ερθει στην ωρα του το ραντεβου;;; εκανα 35 λεπτα με ταξι να κατεβω την Συγγρου , που δεν εχει φαναρια.... και αναρωτιεσαι γιατι δεν ηρθε;;
ωραία τα είπες και σύμφωνο.... να προσθέσω ότι οργανώνει και διαγωνισμό και όση έχουν κερδίσει έχουν κάνει τζάμπα ραντεβού, οπότε δεν νομίζω σαν γραφείο να του αρμόζουν αυτά τα αρνητικά....Εάν δεν ήξερα ότι το νήμα είναι του Magic, θα πίστευα ότι ο φίλος αναφέρεται σε άλλο γραφείο. Εννοείται ότι έχω πάρει και από άλλα γραφεία αλλά το ότι πλέον τα ραντεβού μου είναι μόνον από το Magic κάτι σημαίνει. Η εξυπηρέτησή τους είναι άψογη πραγματικά. Κι αυτό το λέω εγώ που αναγνωρίζω ότι ίσως είμαι ο πιο δύσκολος και πιο παράξενος πελάτης!
την παρασκευη;;; που γινοταν της τρελης στους δρομους;;; που ολοι οι δρομοι ηταν στα κοκκινα;; που εκανες 10 λεπτα για να περασεις 2 τετραγωνα, πηρες ραντεβου και περιμενες να ερθει στην ωρα του το ραντεβου;;; εκανα 35 λεπτα με ταξι να κατεβω την Συγγρου , που δεν εχει φαναρια.... και αναρωτιεσαι γιατι δεν ηρθε;;
Τυπε η ακυρωση δεν ηταν απο κινηση. Απλως αποφασισε η τσατσα η τηλεφωνητρια οτι θα μου ακυρωσει το ραντεβου.
Μιλαμε εντελως αντιεπαγγελματική γιατι το ραντεβου ειχε ηδει κλεισει.
Οσο για τον αλλο τον 60αρη που νομιζει οτι ριχνει τις 20ρες πουτανες με την γοητεια του, τι να πω. Μας εχει φλομωσει στο προμοταρισμα.
Εσύ φίλε μου καλέ, γιατί πιστεύεις ότι σου ακύρωσε το ραντεβού η κοπέλα του τηλ. κέντρου; Είχε τίποτε προηγούμενα μαζί σου ή μήπως γουστάρανε να διαβάζουν μετά όλα αυτά που γράφονται εδώ μέσα; Καλοπροαίρετα ρωτάω!Συναγωνιστες, δεν ζητησα φρι φακ. Εγω απλως ζητησα να σεβονται τους πελατες και αυτα που υποσχονται.
Δεν μπορει η καθε τσατσα τηλεφωνήτρια να σου κλεινει ραντεβου και μετα 1 λεπτο να στο ακυρωνει γιατι την ρωτησες για το υπόλοιπο.
Αντε γιατι το μαγαζι καβαλησε το καλαμι.
Τυπε διαβασε τις κριτικες μου και μετα διαβασε τις δικες σου.
Δεν ειμαι στο χωρο για να σαλιαριζω και να προσπαθω να βγαλω πουτανες γκομενες.
Πηγαινε σε κανενα γιατρο να σε κοιταξει.