Συναγωνιστες, δεν ζητησα φρι φακ. Εγω απλως ζητησα να σεβονται τους πελατες και αυτα που υποσχονται.
Δεν μπορει η καθε τσατσα τηλεφωνήτρια να σου κλεινει ραντεβου και μετα 1 λεπτο να στο ακυρωνει γιατι την ρωτησες για το υπόλοιπο.
Αντε γιατι το μαγαζι καβαλησε το καλαμι.
Εσύ φίλε μου καλέ, γιατί πιστεύεις ότι σου ακύρωσε το ραντεβού η κοπέλα του τηλ. κέντρου; Είχε τίποτε προηγούμενα μαζί σου ή μήπως γουστάρανε να διαβάζουν μετά όλα αυτά που γράφονται εδώ μέσα; Καλοπροαίρετα ρωτάω!
Και εγω καλοπροαίρετα σου απαντω. Η τσατσα τηλεφωνητρια δεν ηθελε να προσφερει την μικρη εκπτωση που προσφερε το ιδιο το γραφειο. Μιλαμε για μιδαμινο ποσο τωρα.
Δύο τα θέματα.
1ον) Τσατσά γιατί; Την γνωρίζεις από κάπου; Σου έχει πει κάτι που δεν ξέρουμε οι άλλοι; Διότι εάν δεν συμβαίνει κάτι από αυτά τα δύο, τότε φιλαράκι μου καλό μου δίνεις το δικαίωμα να σκεφτώ ότι, αφού καταφέρεσαι μ' αυτόν τον τρόπο, απέναντι σε κάποια που δεν γνωρίζεις, άρα θα είσαι πολύ περισσότερο τραχύς (sic) με μία κοπέλα που πληρώνεις για συγκεκριμένες υπηρεσίες. Σοβαρός λόγος για 《άκυρο》 από κοπέλες ή γραφεία.
2ον) Ο Μάγος ή Μάγισσα, διότι εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω το φύλο του συγκεκριμένου προφίλ, δεν μας έχει συνηθίσει σε τσίπικες συμπεριφορές. Είναι πολύ περισσότερο αβέρτος (η), απ' ότι προσπαθείς εσύ να μας πείσεις ότι είναι.
Δεν ξέρω εάν γίνομαι αντιληπτός...