Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 11.513
- Πόντοι
- 2.256
Την χουφτώνει; Βλέπω καλά; Πως το επιτρέπεις; @Spiros_73ΧΘΕΣΙΝΌ ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΜΕ ΕΝΑ ΙΔΙΑΊΤΕΡΟ ΑΣΤΕΡΆΚΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ ΑΝΑΣΤΕΝΆΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ.. ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΙΑΒΆΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΚΑΙ ΒΛΈΠΕΙΣ ΤΗΝ ΦΌΝΤΟ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΥΓΡΆ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΣΟΥ..✨️
Δεν Μ αρέσει να μπαίνω μέσα σε ζευγάρια...ρώτησε την ίδια
Γιατί κρύβεις το επίμαχο σημείο του? Εγώ τι θα δω...ΧΘΕΣΙΝΌ ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΜΕ ΕΝΑ ΙΔΙΑΊΤΕΡΟ ΑΣΤΕΡΆΚΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ ΑΝΑΣΤΕΝΆΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ.. ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΙΑΒΆΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΚΑΙ ΒΛΈΠΕΙΣ ΤΗΝ ΦΌΝΤΟ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΥΓΡΆ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΣΟΥ..✨️
Ελα ρε μαλακες μην με δουλεύετε!με κερατωνειΤην χουφτώνει; Βλέπω καλά; Πως το επιτρέπεις; @Spiros_73
Αν το αμάξι σου έχει ηλιοροφή θα είσαι εντάξει αδερφέΕλα ρε μαλακες μην με δουλεύετε!με κερατωνει
Χαχαχαχχα
Αν το αμάξι σου έχει ηλιοροφή θα είσαι εντάξει αδερφέ
Γκολ απο τα αποδυτήριαΚαυλιαρηδες σήμερα από τις 7 σας θέλω όλους μέσα μου…. χαχα
Όλους μαζί ταυτόχρονα ή έναν έναν;Καυλιαρηδες σήμερα από τις 7 σας θέλω όλους μέσα μου…. χαχα
Μεσα στην καρδια σου? Μας αγαπας?Καυλιαρηδες σήμερα από τις 7 σας θέλω όλους μέσα μου…. χαχα
Όχι δεν είναι..Δεν είναι αυτό που βλεπεις
Πάλι εσύ???χαχαχα..Άμα είναι να θυμώνεις
Αυτό είναι που σκέφτηκες και ακόμα πιο χειροτερο
Δεν φτεω εγώ φίλε μου ακόμα να που πάρει το τσιγκηνο βρακάκι.χαχαχαΤην χουφτώνει; Βλέπω καλά; Πως το επιτρέπεις; @Spiros_73
Απάντησα Αστέρι μου..Δεν Μ αρέσει να μπαίνω μέσα σε ζευγάρια...ρώτησε την ίδια
Θα σου την στείλω μωρό μου εσένα να την δεις...χαχαχαΓιατί κρύβεις το επίμαχο σημείο του? Εγώ τι θα δω...
Όχι Σπύρο μου δεν είμαι πουτανακι..Χαχαχαπάλι δεν βλέπεις καλά..Ελα ρε μαλακες μην με δουλεύετε!με κερατωνει
Αν του γίνεται πέτρα και γαμαει γρήγορα στείλε τον ίδιον ....Θα σου την στείλω μωρό μου εσένα να την δεις...χαχαχα
Και πέτρα γίνεται και γρήγορα γαμαει..Του έχω πει για σένα μωρό μου θα στο στείλω αγάπη..Αν του γίνεται πέτρα και γαμαει γρήγορα στείλε τον ίδιον ....