Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.490
Βρέχει Θεσσαλονίκη?Άλλες μέρες ;;; που να προλάβουμε να σε δούμε ……
Βρέχει Θεσσαλονίκη?Άλλες μέρες ;;; που να προλάβουμε να σε δούμε ……
ΌχιΣήμερα είναι χάλια ο καιρός από το πρωί …σπαστικό ψιλόβροχο …..σκέφτεσαι να έρθεις ;;
Αν το Google μου λέει αλήθειαΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε τι ρωτάς βρε
Υπάρχει περίπτωση άνθρωπος η οτιδήποτε να σου πει ψέματα ;;Αν το Google μου λέει αλήθεια
Ελα καυλα μας σηκωσες παλιΑπό σήμερα μέχρι Παρασκευή διαθέσιμη από 18:00 φιλιά πολλά και παντού
Εγω μια ποθωΠόσες τρύπες βλέπεις?
ΧΘΕΣΙΝΌ ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΜΕ ΕΝΑ ΙΔΙΑΊΤΕΡΟ ΑΣΤΕΡΆΚΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ ΑΝΑΣΤΕΝΆΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ.. ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΙΑΒΆΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΚΑΙ ΒΛΈΠΕΙΣ ΤΗΝ ΦΌΝΤΟ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΥΓΡΆ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΣΟΥ..✨️
Δεν είναι αυτό που βλεπεις
Άμα είναι να θυμώνειςΔεν είναι αυτό που βλεπεις
Την φυστικωνειΆμα είναι να θυμώνεις
Αυτό είναι που σκέφτηκες και ακόμα πιο χειροτερο
Εννοείς ??Την φυστικωνει
Την χουφτώνει; Βλέπω καλά; Πως το επιτρέπεις; @Spiros_73ΧΘΕΣΙΝΌ ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΜΕ ΕΝΑ ΙΔΙΑΊΤΕΡΟ ΑΣΤΕΡΆΚΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ ΑΝΑΣΤΕΝΆΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ.. ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΙΑΒΆΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΚΑΙ ΒΛΈΠΕΙΣ ΤΗΝ ΦΌΝΤΟ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΥΓΡΆ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΣΟΥ..✨️
Δεν Μ αρέσει να μπαίνω μέσα σε ζευγάρια...ρώτησε την ίδια
Γιατί κρύβεις το επίμαχο σημείο του? Εγώ τι θα δω...ΧΘΕΣΙΝΌ ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΜΕ ΕΝΑ ΙΔΙΑΊΤΕΡΟ ΑΣΤΕΡΆΚΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ ΑΝΑΣΤΕΝΆΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ.. ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΙΑΒΆΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΚΑΙ ΒΛΈΠΕΙΣ ΤΗΝ ΦΌΝΤΟ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΥΓΡΆ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΣΟΥ..✨️