Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 3.204
- Πόντοι
- 441
Έτοιμος είμαιτι βρεγεμενος τι μουσκεμα που λενε στο χωριο μου!
ρε @Xaramofais παλι?
Έτοιμος είμαιτι βρεγεμενος τι μουσκεμα που λενε στο χωριο μου!
ρε @Xaramofais παλι?
Η πιο σεξυ γυναίκα, όχι μόνο στο συγκεκριμένο γραφείο, αλλά σε όλο τον χώρο του αγοραίου έρωτα!!!Τι κάνουν τα μωρά μου? Πως πάνε από καυλες?❤
Πολύ καλλιτεχνικές οι τελευταίες σου φωτογραφίες...Σπύρο μόνη μου ήμουνα να δες.. χαχαχα κλεωωω...
Αμεσω με παρεξήγησατε τι με περάσατε πουτανάκι..χαχαχα..Εισαστε ολοι σας τέλια Αστερακια μου γλυκά..
Καλημερούδια καυλες! Καλό τριήμερο να έχουμε
Οτι καλυτερο πραγματικαΚαλημερούδια καυλες! Καλό τριήμερο να έχουμε
Σε ευχαριστώ πολύ Αστέρι μου γλυκό..Πολύ καλλιτεχνικές οι τελευταίες σου φωτογραφίες...
Μου αρέσει
Μπράβο της,έχει ταλέντο το κοριτσάκι!!!Σε ευχαριστώ πολύ Αστέρι μου γλυκό..
Και αν ξέρατε πως Αυτές η φωτογραφίες μου είναι από ένα κοριτσάκι που έχει σπουδάσει και φοτογραφηση και εδώ και τρεις φοτογραφιση που έχω κάνει όταν ξεκίνησα στο γραφείο με έχει αναλάβει και της έχω δόσεις το οκ.να τραβάει ότι θέλει και ότι νομίζει αυτή.. Τι αγαπώ την ευχαριστώ και είμαι πάρα πολύ περιβανει για εκείνη που σε αυτή την ηλικία έχει σπουδάσει αυτό που αγαπάει παρά πολύ από την φένεται κάνει.. Η μικρή μου φωτογράφος..
Σε ευχαριστώ πολύΜπράβο της,έχει ταλέντο το κοριτσάκι!!!
Εσάς που φοράτε κόκκινο κραγιόν, να ξέρετε σας αγαπάμε λίγο παραπάνωΚαλημερούδια καυλες! Καλό τριήμερο να έχουμε
Είναι ωραίο ναι,απλά επικίνδυνο για να πας ραντεβού με παντρεμένους...Εσάς που φοράτε κόκκινο κραγιόν, να ξέρετε σας αγαπάμε λίγο παραπάνω
Ισχύει, εκεί πας και χωρίς parfum!Είναι ωραίο ναι,απλά επικίνδυνο για να πας ραντεβού με παντρεμένους...
Μόνο με της καυλες...Ισχύει, εκεί πας και χωρίς parfum!
Καυλο τριήμερο και σε εσέναΚαλημερούδια καυλες! Καλό τριήμερο να έχουμε