despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 9.359
Πολυ καλό..χαχαχα...Να μου πεις … εδώ με απείλησε ότι θα πηγαίνω τοίχο τοίχο… γιατί μου προξενεί εντύπωση άντρας με το όνομα Αμαλία;;;
Πολυ καλό..χαχαχα...Να μου πεις … εδώ με απείλησε ότι θα πηγαίνω τοίχο τοίχο… γιατί μου προξενεί εντύπωση άντρας με το όνομα Αμαλία;;;
Ακομααααα??????Να απαντήσω τώρα που είδα το post σου ή κατάλαβες από μόνη σου πως πάνε οι καύλες?
του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε αδερφεΝα μου πεις … εδώ με απείλησε ότι θα πηγαίνω τοίχο τοίχο… γιατί μου προξενεί εντύπωση άντρας με το όνομα Αμαλία;;;
Άστα, είναι σοβαρή η κατάστασηΑκομααααα??????
Δεν ήτανε όμως καλό Σοφακι μου..Τοίχο τοίχο και όπου σε πετύχω...χαχαχα...@james034 μου είναι που δεν σε ξέρει γιαυτο, καμία δεν σε πάει τοίχο τοίχο...τι θυμήθηκα τώρα...
κανεις καπια ζωγραφια πανω στο τζαμι δεσποινακιΣπύρο μόνη μου ήμουνα να δες.. χαχαχα κλεωωω...
Αμεσω με παρεξήγησατε τι με περάσατε πουτανάκι..χαχαχα..Εισαστε ολοι σας τέλια Αστερακια μου γλυκά..
Ναι μου αρέσει όταν είμαι στο μπάνιο να ζωγραφίζω χεράκια στο τσάμπα..κανεις καπια ζωγραφια πανω στο τζαμι δεσποινακι
Ο James Δέσποινα μου είναι δυνατός παίχτης φεύγεις με αλλά πόδια από το ραντεβού...το νου σουΔεν ήτανε όμως καλό Σοφακι μου..Τοίχο τοίχο και όπου σε πετύχω...χαχαχα...
τελειαΝαι μου αρέσει όταν είμαι στο μπάνιο να ζωγραφίζω χεράκια στο τσάμπα..
Σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου να ξέρω μην πάω στο ραντεβού..Ο James Δέσποινα μου είναι δυνατός παίχτης φεύγεις με αλλά πόδια από το ραντεβού...το νου σου
Ο Σπύρος είναι με χέρια και πόδια
Μικρός του άρεσε ο Spiderman
Σταμάτα!! Κοκκινιζω…Ο James Δέσποινα μου είναι δυνατός παίχτης φεύγεις με αλλά πόδια από το ραντεβού...το νου σου
Και έλιωσα..πρεπει να ειναι πολυ ωραια εκει μεσα (στην ντουζιερα)
Σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου να ξέρω μην πάω στο ραντεβού..
Χαχαχα..
Καυλωστρα@ΔανάηMagic
Δεν το έκανα επίτηδες μου έπεσε για αυτό.. χαχαχα..@despoinamagicmilf
@Xaramofais
@Spiros_73
Τελικά θα μου πει κάποιος ποια είναι η Αμαλία ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλίμονο εσυ! Μη χάσεις!!!
Μάλλον πρέπει να μην φύγω από την καταλαβαίνω..χαχαχα..
οχι κατσε!Μάλλον πρέπει να μην φύγω από την καταλαβαίνω..χαχαχα..
Λες να κάτσω..οχι κατσε!