Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 10.266
- Πόντοι
- 2.256
Απο εναν κωλοπλανητη!νεος ειναι!Από ποιον πλανήτη είναι Σπάιρους;
Απο εναν κωλοπλανητη!νεος ειναι!Από ποιον πλανήτη είναι Σπάιρους;
Θελω να κανω τρυπα στην τρυπα του οζοντοςΤο τηλεσκόπιο σου σκέφτεσαι εσύ να μπει στο διάστημα
Τι έγινε εδώ;Καλημέρα αστεράκια μου γλυκά σήμερα διαθέσιμη από τις 18. μη μου κάνετε παράπονα ναι κυριακές δεν δουλεύω αλλά επειδή μου το ζητήσατε κάποιοι που έχουν έρθει από επαρχία σήμερα θα είμαι διαθέσιμη για τα αστεράκια μου που δεν σας χαλαω χατίρι καλη κυριακή να έχουμε ολοι μας
Δεν μοιάζει λιγο με το πλανητάριο
Εσύ αυτό σκέφτηκεςΑὐτό σκέφθηκα καί ἐγώ
Θελω να κανω τρυπα στην τρυπα του οζοντος
Εσύ αυτό σκέφτηκες
Δεν πείθεις πουτανοφιλολογε
Πολύ καλό πάρα πολύ καλό σπύρο μου δεν του πιστεύω κλαίω τα γέλια λες του πλανητάριο σε νέα μορφήΔεν μοιάζει λιγο με το πλανητάριο
Καλά και εσύ το τερμάτισες τώρα δεν μπορώ κλαίω με σαςΤο τηλεσκόπιο σου σκέφτεσαι εσύ να μπει στο διάστημα
Από άλλο πλανήτη εεεε...Τι έγινε εδώ;
Όταν λέμε ότι το κορίτσι μας είναι από άλλο πλανήτη αυτό εννοούμε!!!
Λες να εκανα εκεί πέρα στο πλανητάριο γυμνή φωτογράφιση show θα χε..hornyasfuck mouΑὐτό σκέφθηκα καί ἐγώ
όλο δε βλέπεις κ δεν βλέπεις μας λες....γι'αυτο κάνεις λάθη.....το "hornyasfuck" μια χαρά το έγραψες όμως!!Λες να εκανα εκεί πέρα στο πλανητάριο γυμνή φωτογράφιση show θα χε..hornyasfuck mou
Αμα βλεπει horny και fuck ειναι πρωτηόλο δε βλέπεις κ δεν βλέπεις μας λες....γι'αυτο κάνεις λάθη.....το "hornyasfuck" μια χαρά το έγραψες όμως!!
Εδώ εγώ, μια στις 3 το κάνω λάθος!
Προσπαθώ να πω την αλήθεια να γράφω σωστά κάτι κάνω μαθαίνω σιγά-σιγά μη με μαλώνετεόλο δε βλέπεις κ δεν βλέπεις μας λες....γι'αυτο κάνεις λάθη.....το "hornyasfuck" μια χαρά το έγραψες όμως!!
Εδώ εγώ, μια στις 3 το κάνω λάθος!
Τι να κάνω σπύρο μου μην του βγάζω τα ματάκια για αυτό το κάνω το προσπαθώ είδες όταν βλέπω το συγκεκριμένο πώς γράφει ο καλός μου hornyasfuck προσπαθώ να γράφω σωστάΑμα βλεπει horny και fuck ειναι πρωτη
Μην απολογείσαι Δεσποινάρα μας, δεν είμαστε στο Χάρβαρντ εδώ.Προσπαθώ να πω την αλήθεια να γράφω σωστά κάτι κάνω μαθαίνω σιγά-σιγά μη με μαλώνετε
Και για αυτό σας αγαπώ γιατί με καταλαβαίνετε σας ευχαριστώ αστεράκια μου πολλά φυλλάκια απο το δεσποινακι σαςΜην απολογείσαι Δεσποινάρα μας, δεν είμαστε στο Χάρβαρντ εδώ.
Καλα οταν βλεπουμε το χορνυ ολοι τσεκαρουμε τα λαθη μας!Τι να κάνω σπύρο μου μην του βγάζω τα ματάκια για αυτό το κάνω το προσπαθώ είδες όταν βλέπω το συγκεκριμένο πώς γράφει ο καλός μου hornyasfuck προσπαθώ να γράφω σωστά
Αστα να πανε...Καλα οταν βλεπουμε το χορνυ ολοι τσεκαρουμε τα λαθη μας!
Υ.Γ να γραφεις οπως γουσταρεις εσυ!
καλέ σε πειράζω!!Τι να κάνω σπύρο μου μην του βγάζω τα ματάκια για αυτό το κάνω το προσπαθώ είδες όταν βλέπω το συγκεκριμένο πώς γράφει ο καλός μου hornyasfuck προσπαθώ να γράφω σωστά
Ευτυχώς που δεν είμαι και μοναδική που διορθώνει χαχαχακαλημερα Αστερακι μου γλυκο..καλέ σε πειράζω!!
Σημείωσα ότι όταν γράφεις το όνομά του (@hornyasfuck είδες τον διπλό τόνο ?? ) δεν κάνεις λάθη...αν σου λέει κάτι αυτό!
Σε μένα πάντως...λέει πολλά!!