despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 9.943
Καλημερα αστερι μου γλυκοΚωλαρα το μωρό για πολύ σκισιμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παντα αστερι ειμαι ετοιμηΈτοιμη!
Καλημερα αστερι μου γλυκοΚωλαρα το μωρό για πολύ σκισιμο
Παντα αστερι ειμαι ετοιμηΈτοιμη!
Σε ποιο ξενοδοχείο είναι η πρώτη φωτογραφία;καλημέρα καλημέρα Αστεράκια μου γλυκά καλή εβδομάδα να έχουμε και σήμερα το δεσποινάκι σας διαθέσιμη από τις 18:00 για πάμε και σημερα με δυνατόυς παίκτες όπως πάντα .
Γιατι ρωτάς αστεράκι μου.. καλημέρα καλή εβδομάδαΣε ποιο ξενοδοχείο είναι η πρώτη φωτογραφία;
Εντάξει αν δεν θες να το πεις οκ αγάπηΓιατι ρωτάς αστεράκι μου.. καλημέρα καλή εβδομάδα
Στο πριαμου μοσχατο.Εντάξει αν δεν θες να το πεις οκ αγάπη
Στο πριαμου μοσχατο.
Διαστημικος κωλοςκαλημέρα καλημέρα Αστεράκια μου γλυκά καλή εβδομάδα να έχουμε και σήμερα το δεσποινάκι σας διαθέσιμη από τις 18:00 για πάμε και σημερα με δυνατόυς παίκτες όπως πάντα .
Διαστημικος κωλος
Δεν μοιάζει λιγο με το πλανητάριοΓιατι ρωτάς αστεράκι μου.. καλημέρα καλή εβδομάδα
Το τηλεσκόπιο σου σκέφτεσαι εσύ να μπει στο διάστημαΔεν μοιάζει λιγο με το πλανητάριο
Από ποιον πλανήτη είναι Σπάιρους;Διαστημικος κωλος
Απο εναν κωλοπλανητη!νεος ειναι!Από ποιον πλανήτη είναι Σπάιρους;
Θελω να κανω τρυπα στην τρυπα του οζοντοςΤο τηλεσκόπιο σου σκέφτεσαι εσύ να μπει στο διάστημα
Τι έγινε εδώ;Καλημέρα αστεράκια μου γλυκά σήμερα διαθέσιμη από τις 18. μη μου κάνετε παράπονα ναι κυριακές δεν δουλεύω αλλά επειδή μου το ζητήσατε κάποιοι που έχουν έρθει από επαρχία σήμερα θα είμαι διαθέσιμη για τα αστεράκια μου που δεν σας χαλαω χατίρι καλη κυριακή να έχουμε ολοι μας
Δεν μοιάζει λιγο με το πλανητάριο
Εσύ αυτό σκέφτηκεςΑὐτό σκέφθηκα καί ἐγώ
Θελω να κανω τρυπα στην τρυπα του οζοντος
Εσύ αυτό σκέφτηκες
Δεν πείθεις πουτανοφιλολογε
Πολύ καλό πάρα πολύ καλό σπύρο μου δεν του πιστεύω κλαίω τα γέλια λες του πλανητάριο σε νέα μορφήΔεν μοιάζει λιγο με το πλανητάριο