despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 9.949
Καλά και εσύ το τερμάτισες τώρα δεν μπορώ κλαίω με σαςΤο τηλεσκόπιο σου σκέφτεσαι εσύ να μπει στο διάστημα
Καλά και εσύ το τερμάτισες τώρα δεν μπορώ κλαίω με σαςΤο τηλεσκόπιο σου σκέφτεσαι εσύ να μπει στο διάστημα
Από άλλο πλανήτη εεεε...Τι έγινε εδώ;
Όταν λέμε ότι το κορίτσι μας είναι από άλλο πλανήτη αυτό εννοούμε!!!
Λες να εκανα εκεί πέρα στο πλανητάριο γυμνή φωτογράφιση show θα χε..hornyasfuck mouΑὐτό σκέφθηκα καί ἐγώ
όλο δε βλέπεις κ δεν βλέπεις μας λες....γι'αυτο κάνεις λάθη.....το "hornyasfuck" μια χαρά το έγραψες όμως!!Λες να εκανα εκεί πέρα στο πλανητάριο γυμνή φωτογράφιση show θα χε..hornyasfuck mou
Αμα βλεπει horny και fuck ειναι πρωτηόλο δε βλέπεις κ δεν βλέπεις μας λες....γι'αυτο κάνεις λάθη.....το "hornyasfuck" μια χαρά το έγραψες όμως!!
Εδώ εγώ, μια στις 3 το κάνω λάθος!
Προσπαθώ να πω την αλήθεια να γράφω σωστά κάτι κάνω μαθαίνω σιγά-σιγά μη με μαλώνετεόλο δε βλέπεις κ δεν βλέπεις μας λες....γι'αυτο κάνεις λάθη.....το "hornyasfuck" μια χαρά το έγραψες όμως!!
Εδώ εγώ, μια στις 3 το κάνω λάθος!
Τι να κάνω σπύρο μου μην του βγάζω τα ματάκια για αυτό το κάνω το προσπαθώ είδες όταν βλέπω το συγκεκριμένο πώς γράφει ο καλός μου hornyasfuck προσπαθώ να γράφω σωστάΑμα βλεπει horny και fuck ειναι πρωτη
Μην απολογείσαι Δεσποινάρα μας, δεν είμαστε στο Χάρβαρντ εδώ.Προσπαθώ να πω την αλήθεια να γράφω σωστά κάτι κάνω μαθαίνω σιγά-σιγά μη με μαλώνετε
Και για αυτό σας αγαπώ γιατί με καταλαβαίνετε σας ευχαριστώ αστεράκια μου πολλά φυλλάκια απο το δεσποινακι σαςΜην απολογείσαι Δεσποινάρα μας, δεν είμαστε στο Χάρβαρντ εδώ.
Καλα οταν βλεπουμε το χορνυ ολοι τσεκαρουμε τα λαθη μας!Τι να κάνω σπύρο μου μην του βγάζω τα ματάκια για αυτό το κάνω το προσπαθώ είδες όταν βλέπω το συγκεκριμένο πώς γράφει ο καλός μου hornyasfuck προσπαθώ να γράφω σωστά
Αστα να πανε...Καλα οταν βλεπουμε το χορνυ ολοι τσεκαρουμε τα λαθη μας!
Υ.Γ να γραφεις οπως γουσταρεις εσυ!
καλέ σε πειράζω!!Τι να κάνω σπύρο μου μην του βγάζω τα ματάκια για αυτό το κάνω το προσπαθώ είδες όταν βλέπω το συγκεκριμένο πώς γράφει ο καλός μου hornyasfuck προσπαθώ να γράφω σωστά
Ευτυχώς που δεν είμαι και μοναδική που διορθώνει χαχαχακαλημερα Αστερακι μου γλυκο..καλέ σε πειράζω!!
Σημείωσα ότι όταν γράφεις το όνομά του (@hornyasfuck είδες τον διπλό τόνο ?? ) δεν κάνεις λάθη...αν σου λέει κάτι αυτό!
Σε μένα πάντως...λέει πολλά!!
Θα μας γράψουν και στης εφημερίδες δηλαδή;Από άλλο πλανήτη εεεε...
Όταν βρεθούμε θα φτάσουμε και στη σελήνη εμείς οι δύο μωρο μου γλυκο
Κορμάρα!