despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 9.951
Δεν έσκυψα για το σαπούνι έσκεψη για κάτι άλλοΚαι θα σκύψεις και για το σαπούνι
Δεν έσκυψα για το σαπούνι έσκεψη για κάτι άλλοΚαι θα σκύψεις και για το σαπούνι
Gorgeous and sexy
Αυτά είναι ..!Ετσι σπύρο μου έτσι γιατί εγώ όπως λες έχω πιο ωραίο κώλο από την κοπέλα στη φωτογραφία και να λύσω το γρίφο δεν έσκυψα να πιάσω το σαπούνι έσκυψα να γλείψω τις πελάτες σας κάτι ιδιαίτερο άρα όχι σαπούνι αυτά τα ραντεβού με τρελαίνουνε καλή συνέχεια να έχετε και να μην έχουμε και θέματα με τους παρεξηγιάννηδες οι ίδιοι απελάτισσα μου είπε να το ανεβάσω τη φώτο γιατί το γουσταρε και η ίδια για αυτο και τι τράβηξε
Poia einai AuthΕτσι σπύρο μου έτσι γιατί εγώ όπως λες έχω πιο ωραίο κώλο από την κοπέλα στη φωτογραφία και να λύσω το γρίφο δεν έσκυψα να πιάσω το σαπούνι έσκυψα να γλείψω τις πελάτες σας κάτι ιδιαίτερο άρα όχι σαπούνι αυτά τα ραντεβού με τρελαίνουνε καλή συνέχεια να έχετε και να μην έχουμε και θέματα με τους παρεξηγιάννηδες οι ίδιοι απελάτισσα μου είπε να το ανεβάσω τη φώτο γιατί το γουσταρε και η ίδια για αυτο και τι τράβηξε
Μη αρχίζετε ποια είναι ποια είναι αυτή πελάτισσα είναι δεν ειναι του γραφείου κοπέλαπου μου εδωσε το οκ.Να ανεφασω την φοτογραφεια μαςPoia einai Auth
Ναι από αυτές είναιερωτεύτηκες ????????
(@Xaramofais τι της έκανες ρε???? )
Ποσο φιλη μου πχιαΕτσι σπύρο μου έτσι γιατί εγώ όπως λες έχω πιο ωραίο κώλο από την κοπέλα στη φωτογραφία και να λύσω το γρίφο δεν έσκυψα να πιάσω το σαπούνι έσκυψα να γλείψω τις πελάτες σας κάτι ιδιαίτερο άρα όχι σαπούνι αυτά τα ραντεβού με τρελαίνουνε καλή συνέχεια να έχετε και να μην έχουμε και θέματα με τους παρεξηγιάννηδες οι ίδιοι απελάτισσα μου είπε να το ανεβάσω τη φώτο γιατί το γουσταρε και η ίδια για αυτο και τι τράβηξε
Μουναρα
Γλύφεις τα πάντα μωρο μουΕτσι σπύρο μου έτσι γιατί εγώ όπως λες έχω πιο ωραίο κώλο από την κοπέλα στη φωτογραφία και να λύσω το γρίφο δεν έσκυψα να πιάσω το σαπούνι έσκυψα να γλείψω τις πελάτες σας κάτι ιδιαίτερο άρα όχι σαπούνι αυτά τα ραντεβού με τρελαίνουνε καλή συνέχεια να έχετε και να μην έχουμε και θέματα με τους παρεξηγιάννηδες οι ίδιοι απελάτισσα μου είπε να το ανεβάσω τη φώτο γιατί το γουσταρε και η ίδια για αυτο και τι τράβηξε
Σκύψε ευλογημένηΕτσι σπύρο μου έτσι γιατί εγώ όπως λες έχω πιο ωραίο κώλο από την κοπέλα στη φωτογραφία και να λύσω το γρίφο δεν έσκυψα να πιάσω το σαπούνι έσκυψα να γλείψω τις πελάτες σας κάτι ιδιαίτερο άρα όχι σαπούνι αυτά τα ραντεβού με τρελαίνουνε καλή συνέχεια να έχετε και να μην έχουμε και θέματα με τους παρεξηγιάννηδες οι ίδιοι απελάτισσα μου είπε να το ανεβάσω τη φώτο γιατί το γουσταρε και η ίδια για αυτο και τι τράβηξε
Σιγά μην απολογηθείς κιόλας κυρία Δέσποινα. Εμείς σε ευχαριστούμε που δίνεις ωραία κάβλα στο νήμα.Ετσι σπύρο μου έτσι γιατί εγώ όπως λες έχω πιο ωραίο κώλο από την κοπέλα στη φωτογραφία και να λύσω το γρίφο δεν έσκυψα να πιάσω το σαπούνι έσκυψα να γλείψω τις πελάτες σας κάτι ιδιαίτερο άρα όχι σαπούνι αυτά τα ραντεβού με τρελαίνουνε καλή συνέχεια να έχετε και να μην έχουμε και θέματα με τους παρεξηγιάννηδες οι ίδιοι απελάτισσα μου είπε να το ανεβάσω τη φώτο γιατί το γουσταρε και η ίδια για αυτο και τι τράβηξε
Πάντα σπύρο μου δίνω τη φίληΠοσο φιλη μου πχια
Εσύ ρωτάς εσύ μωρό μου που ξέρεις τα πάνταΓλύφεις τα πάντα μωρο μου
Αυτό κάνω ευλογώΣκύψε ευλογημένη
Αχ αστέρι μου γλυκο σε ευχαριστώ πάρα πολύ το είπες τόσο όμορφα να το καταλάβουνε και πολύ άλληΣιγά μην απολογηθείς κιόλας κυρία Δέσποινα. Εμείς σε ευχαριστούμε που δίνεις ωραία κάβλα στο νήμα.
Εκανα λογαριασμο μονο και μονο για να σου πω οτι μεχρει τωρα εχω 3 καλα χυσιματα εξαιτιας σου!ευχαριστωΑγάπες μου Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη διαθέσιμη από της 18:00 Παρασκευή βλέπουμε.... τα φιλιά μου
Και την έχω τη στολή σπύρο μου την έχω τι να κάνω η ευλογημένη γυναίκα κάνω και τις αμαρτίες μου για αυτό κάνω και μετάνοιες η γυναικα..χαχαχα..
Πρωτα γαμησι στο μυαλο για να γαμηθουν πιο ωραια οι τρυπες μετα,νομοςΠόση καύλα έχω πάρει αυτές τις μέρες !
Και ήθελα να το μοιραστώ κυρίως με εσάς που ποτέ δεν σχολιάζετε ή δεν έχετε καν προφίλ στη σελίδα
Νιώθω ότι σε κάθε δωμάτιο που μπαίνω συναντάω και ένα μοναδικό αγόρι
Και νιώθω υπέροχα ότι παιχνίδια και να μου κάνετε και ευχαριστώ που σέβεστε πρώτα από όλα την ύπαρξη ενός ανθρώπου
Αυτό και μόνο με κάνει να μαι έτοιμη για όλα Χααααα
Κάντε πολύ σεξ με το σώμα και με το μυαλό
Κάνει καλό ξέρετε τα έχουμε πει από κοντά
Υγρα παθιάρικα φιλιά παντού*
* ξέρω ότι λιώνετε όλα σας στα χειλάκια
και τη γλώσσα μου
Ραντεβού την Τρίτη