Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 3.649
- Πόντοι
- 446
Θα χωριστουμε σε ομάδες η ο καθένας μόνος τουλες να αρχισουμε εμεις τα μαδομουνια
Θα χωριστουμε σε ομάδες η ο καθένας μόνος τουλες να αρχισουμε εμεις τα μαδομουνια
μονοι μας και ολοι τουςΘα χωριστουμε σε ομάδες η ο καθένας μόνος του
Τους έχουμεμονοι μας και ολοι τους
χαχαχα καλο εεε....
Αφού σου θυμίζει κάτι τέτοιο έλα να το κάνουμε μαζί να είμαστε δύο να δούμε ποιος θα σκύψει να πιάσεις το σαπούνι
Τι τρελή καυλα είναι εσύ!!!!Πόση καύλα έχω πάρει αυτές τις μέρες !
Και ήθελα να το μοιραστώ κυρίως με εσάς που ποτέ δεν σχολιάζετε ή δεν έχετε καν προφίλ στη σελίδα
Νιώθω ότι σε κάθε δωμάτιο που μπαίνω συναντάω και ένα μοναδικό αγόρι
Και νιώθω υπέροχα ότι παιχνίδια και να μου κάνετε και ευχαριστώ που σέβεστε πρώτα από όλα την ύπαρξη ενός ανθρώπου
Αυτό και μόνο με κάνει να μαι έτοιμη για όλα Χααααα
Κάντε πολύ σεξ με το σώμα και με το μυαλό
Κάνει καλό ξέρετε τα έχουμε πει από κοντά
Υγρα παθιάρικα φιλιά παντού*
* ξέρω ότι λιώνετε όλα σας στα χειλάκια
και τη γλώσσα μου
Ραντεβού την Τρίτη
Ίσως από τις πιο προσεγμένες κοπέλες στον χωρο
Όχι αγάπη μου για το σαπουνάκι καμία σχέση άλλα είναι τα παρεξηγιάρικα αστεράκιαΌλο αυτό για ένα σαπουνακι
Άλλη κοπέλα δίπλα μου άλλη κοπέλα πίσω μου ποτέ δεν ξέρειςνομιζω οτι ο αδερφος @Xaramofais ρωταγε για τον κοπελα που ειναι διπλα σου
Παλιές ιστορίες όπως και το παλιό κρασί έτσι δεν είναι παλιές ιστορίες και πειράγματα πλάκα έχουν το παλιό κρασί όμως δεν έχει αστέρι μου γλυκόἈφοῦ δέ θές νά μάθης, μή μέ ρωτήσης! Ἁπλῶς ἔχει πολλή πλάκα τό ὅλο σκηνικό. Πειράγματα, ἀστεῖα, παλιές ἱστορίες
Άντε σπύρο μου και αυτό να δω εδώ μέσα τι άλλο να περιμενω μετα..χαχαχα..λες να αρχισουμε εμεις τα μαδομουνια
Ναι αλλα εσυ εχεις πιο ωραιο κωλο απο αυτηνΆλλη κοπέλα δίπλα μου άλλη κοπέλα πίσω μου ποτέ δεν ξέρεις
Και θα σκύψεις και για το σαπούνιΝαι αλλα εσυ εχεις πιο ωραιο κωλο απο αυτην
Μην αγχώνεσαι αστέρι μου πάντοτε σκύβω και έρχονται αν θες να περάσεις ανοιχτή είναι η πόρτα και διαθέσιμη μη σου βγήκε το όνομαΣκύψε ΕΣΥ και έρχομαι.
Όχι τίποτε άλλο, μην μας βγει και από το πουθενά (και τελείως άδικα) κανένα όνομα...
Πολυ γκομενα η Κυρια!!!¡!!!
Πόσα ξέρεις εσύ πόσαΝαι αλλα εσυ εχεις πιο ωραιο κωλο απο αυτην