AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.790
- Πόντοι
- 4.546
καλησπέρα αστεράκια διαθέσιμη σήμερα από τις 18.
Καλησπέρα κουκλάρα μου!
καλησπέρα αστεράκια διαθέσιμη σήμερα από τις 18.
Σκύψε να πιάσεις το σαπούνικαλησπέρα αστεράκια διαθέσιμη σήμερα από τις 18.
ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΟΜΩΣ!!Σκύψε να πιάσεις το σαπούνι
Μην βιάζεσαιΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΟΜΩΣ!!
Καλησπέρα και σε ένα αστερι μουΚαλησπέρα κουκλάρα μου!
Καλησπέρα και σε ένα αστερι μουΚαλησπέρα κουκλάρα μου!
Σκύψε να πιάσεις το σαπούνι
Καλησπέρα αστέρι μου εκείνη την ημέρα έσκυψα και έπιασα κάτι πολύ καλύτερο δεν θες να μάθειςΣκύψε να πιάσεις το σαπούνι
ετσι!!να μην του λες τιποταΚαλησπέρα αστέρι μου εκείνη την ημέρα έσκυψα και έπιασα κάτι πολύ καλύτερο δεν θες να μάθεις
Καλησπέρα, διαθέσιμες σήμερα Σοφία Αλεξία Δέσποινα Νέμεσις Αρτέμιδα Νίκη Αθηνά Ελίζα Βικτόρια
Αφού σου θυμίζει κάτι τέτοιο έλα να το κάνουμε μαζί να είμαστε δύο να δούμε ποιος θα σκύψει να πιάσεις τόσαπούνιχαχαχα καλο εεε....Μου θύμησες φάση στο Στρατό (20+ χρόνια πίσω), που πιάσαν δύο στα μπάνια (επί το έργον), κι ο ένας έλεγε, "μα το σαπούνι πήγα να του πιάσω"...
@hornyasfuck εσύ που γελάς ξέρεις τι είναι αυτό που δεν θέλω να μάθωΚαλησπέρα αστέρι μου εκείνη την ημέρα έσκυψα και έπιασα κάτι πολύ καλύτερο δεν θες να μάθεις
Μήπως ήταν το δικό του λέω@hornyasfuck εσύ που γελάς ξέρεις τι είναι αυτό που δεν θέλω να μάθω
Φυσικά σπύρο μου δεν θα τους λέω θα τα κρατάω για μένα και για ιδιαίτερα αστερακια σαν εσενα γιατί έχουμε και τους παρατσιδιάρηδες εσω μέσα..ετσι!!να μην του λες τιποτα 6η8
Όλο αυτό για ένα σαπουνακιΦυσικά σπύρο μου δεν θα τους λέω θα τα κρατάω για μένα και για ιδιαίτερα αστερακια σαν εσενα γιατί έχουμε και τους παρατσιδιάρηδες εσω μέσα..
νομιζω οτι ο αδερφος @Xaramofais ρωταγε για τον κοπελα που ειναι διπλα σουΦυσικά σπύρο μου δεν θα τους λέω θα τα κρατάω για μένα και για ιδιαίτερα αστερακια σαν εσενα γιατί έχουμε και τους παρατσιδιάρηδες εσω μέσα..
@hornyasfuck εσύ που γελάς ξέρεις τι είναι αυτό που δεν θέλω να μάθω
λες να αρχισουμε εμεις τα μαδομουνιαἈφοῦ δέ θές νά μάθης, μή μέ ρωτήσης! Ἁπλῶς ἔχει πολλή πλάκα τό ὅλο σκηνικό. Πειράγματα, ἀστεῖα, παλιές ἱστορίες