Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.110
Μήπως εννοεί κόκκινο από περίοδο?Ρε τύπε δε γίνεται αυτό ... με πούτσα την πηδάνε όχι με γυαλόχαρτο
Μήπως εννοεί κόκκινο από περίοδο?Ρε τύπε δε γίνεται αυτό ... με πούτσα την πηδάνε όχι με γυαλόχαρτο
ωωωωωω.....αν είναι αυτή που φαντάζομαι, αυτή ρε που το όνομα της αρχίζει από Σο- και τελειώνει σε -φία...αυτή που δουλεύει στον μάγο ντε, με τα ωραία βυζΓιά, που της αρέσει να τον παίρνει από κώλο.... τότενες είσαι δικαιολογημένος και σε !!Η ξανθιά με το καρέ
@james034ωωωωωω.....αν είναι αυτή που φαντάζομαι, αυτή ρε που το όνομα της αρχίζει από Σο- και τελειώνει σε -φία...αυτή που δουλεύει στον μάγο, με τα ωραία βυζΓιά, που της αρέσει να τον παίρνει από κώλο.... τότενες είσαι δικαιολογημένος και σε !!
Εάν έβαλε το χεράκι του τον ευχαριστώσυνηθως ο @Spiros_73 κάνει έξαλλη την @Sofia_Magic ....
το θεωρώ δεδομένο...αδερφός είναι αφού!!Εάν έβαλε το χεράκι του τον ευχαριστώ
Εγω δεν εβαλα τιποτα!εσυ εβαλες το πουλακι σουΕάν έβαλε το χεράκι του τον ευχαριστώ
Εγω δεν εβαλα τιποτα!εσυ εβαλες το πουλακι σου
πουλάκι?????Εγω δεν εβαλα τιποτα!εσυ εβαλες το πουλακι σου
όχι, το'χεις μετρήσει????? Πως βγαίνεις και διαδίδεις τέτοιες συκοφαντίες για τον αδερφό σου ρε??????????Εγω δεν εβαλα τιποτα!εσυ εβαλες το πουλακι σου
όχι, το'χεις μετρήσει????? Πως βγαίνεις και διαδίδεις τέτοιες συκοφαντίες για τον αδερφό σου ρε??????????
αααααα....ειρωνικό ήταν το "πουλάκι"!!
Μλκα κλαιωωωαααααα....ειρωνικό ήταν το "πουλάκι"!!
Εντάξει...
ΥΓ: τώρα καταλαβαίνω την εξαλλοσύνη της @Sofia_Magic !!!
μουά οσί!!Μλκα κλαιωωω
Και εσύ δεν πας πίσω James...αααααα....ειρωνικό ήταν το "πουλάκι"!!
Εντάξει...
ΥΓ: τώρα καταλαβαίνω την εξαλλοσύνη της @Sofia_Magic !!!
σε κάνω έξαλλη εννοείς???????Και εσύ δεν πας πίσω James...